Jump to content

Aslanın Yeni Jant ve Lastikleri

zoptrik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

rmfy2.jpg

rmfyc.jpg

rmg0h.jpg

Orijinal jantlarına da kışlık lastik takıp kullanmayı düşünüyorum. Malum vakum etkisi yanağı büyük lastikte daha fazla olacaktır. Jantlar mazda 3 jantları. İkinci el olarak lastikleriyle birlikte internetten sipariş ettim. Beğenilerinize sunulur.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle herkese teşekkürler.

Aracımın yeni lastikleriyle erzurumdan kayseriye geldim bu gün. Araç kedi gibi yola yapışır oldu. 1cm taban fazlalığının bu kadar etki edeceğini tahmin edemezdim doğrusu. tek sıkıntısı kaldı, o da ani hareketlerdeki salınım. O da denge kolu bağlantılarını rijit z rotlarla modifiye edince kalmayacak diye düşünüyorum. 130-140 la yeni araçların giremediği virajlara hiç sarsılmadan girebiliyorum bu lastiklerle. Normalde bu araç için fabrikanın verisi 15jant için 195 taban 60 yanak ama üzerinde 65 yanak var. 60 olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama o da artık bu lastikler eskiyince.

Herkese tekrar teşekkür ediyorum.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok az bir fark oluşur, sürat ile gösterge arasında, ama araba daha iyi esner, bence iyi yapmışsınız, hem o ebat lastik birçok araca uyduğundan vede çok üretildiğinden, daha uygun oluyor, fiyat açısından.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Hayırlı akşamlar arkadaşlar;  Foruma yeni katıldım . 2001 model hb. 626 aracıma 17 jant lastik takmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa ve jant için model örnek verecek olursa memnun olurum Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...