Jump to content

2009 Mazda 6 Ön Panjurunun 2010 İle Değişimi

Ömer Kartal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, 2009 model mazda 6 almayı düşünüyorum. Biliyorsunuz ön tampon ve panjur 2010 yılında makyajlandı. Aracı aldıktan sonra 2010 ön panjurunu 2009 modele taktırmak mümkün müdür? Yoksa tampon da makyajlandığı için uyuşmaz mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1208 gün aradan sonra tekrar merhaba Ömer. Tekrar aramıza hoş geldin. Bu ilk Mazda otomobilin mi olacak ?

Bu sorunun en iyi ve kesin cevabını servis verir. Foruma üye Mazda Muğla servisi sahibi Okan var. En iyi bilgilendirmeyi kendisi yapar diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba, 2009 model mazda 6 almayı düşünüyorum. Biliyorsunuz ön tampon ve panjur 2010 yılında makyajlandı. Aracı aldıktan sonra 2010 ön panjurunu 2009 modele taktırmak mümkün müdür? Yoksa tampon da makyajlandığı için uyuşmaz mı?

Belki alınacaksın ama ne gerek var ki??

Doğan görünümlü şahin olur bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orası öyle de sonuçta kasa aynı, donanımlar benzer bir tek panjur ve tamponda belirgin değişiklik var. O kadar da doğan görünümlü şahin olmaz gibi :)

Takdir ve zevk senin...  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

panjur ve tamponu beraber değiştirirsen (tabi sis farı ve diğer ıvır zıvırları da) olur tabi..

hoop bi anda maliyet zıpladı  :o allah kolaylık versin, arabaya bişey yapmaya kafayı taktınız mı virüs giriyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...