Jump to content

9 Ofset Jant Kamber Seti ve 5 Cm Coilover

rodostolu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Onur seni coil noldu satabildin mi??

Ahaha :) Yüzyılın sorusu geldi :)

Onur yazmış ama jant için Mutlu Performans Bostancı'yı da öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ahaha :) Yüzyılın sorusu geldi :)

Onur yazmış ama jant için Mutlu Performans Bostancı'yı da öneririm.

Onur seni coil noldu satabildin mi??

Yok satamadım valla daha da uğraşamadım. airride fikrinden vazgeçtim böyle mutluyum valla.

Bu arada coiloverın belirli bir santimi olmaz. Ona siz karar verirsiniz.ister stock yükseklikte ister 10 cm alçak size kalmış. Yüksekliği ayarlama özelliğine kavuşursunuz. Yayların belli cm leri olur örnek 3 cm eibach pro kit yayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok satamadım valla daha da uğraşamadım. airride fikrinden vazgeçtim böyle mutluyum valla.

Bu arada coiloverın belirli bir santimi olmaz. Ona siz karar verirsiniz.ister stock yükseklikte ister 10 cm alçak size kalmış. Yüksekliği ayarlama özelliğine kavuşursunuz. Yayların belli cm leri olur örnek 3 cm eibach pro kit yayı

Evladim ne isin var senin bu saatte ayakta :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Kamberi ebaydan 70 tl ye alabailirsin tek set arti eksi olarak 1.75 derece oynatiyor oda sanirim 1.5 cm yapar iki set alirsin daha fazla aci yapar ama camber var iken 90-100gibi hizlarda arabada gezme falan oluyor ve lastikler icden yiyor bunuda unutmamak gerek.coilver icin en kotu 2bin ayirman gerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşlar kendi çapımda practicama modifiye yapıyorum. siz değerli üyelerimize birkaç sorum olacak. arkalara kamber vermek isiyorum 2 cm kadar bu arabada kamber ayarı oluyorsa nasıl oluyor olmuyorsa kamber kiti mi lazım. eğer kamber kiti gerekiyorsa nerden bulabilirim teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arka amortisör sistemin bizim araç gibi ise ebay'dan alabilirsin ben aldım sıkıntı olmadı 15 gün içinde geldi 70 tl idi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...
07.04.2014 at 21:58, crazy :

arka amortisör sistemin bizim araç gibi ise ebay'dan alabilirsin ben aldım sıkıntı olmadı 15 gün içinde geldi 70 tl idi

abi hortlattım konuyu ama bana bi resim gonderebilirmisin benim arac 1992 gagalı 323 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...