Jump to content

Skyactiv Mazda3 1.5 120 Hp Otomatik Yakıt Verileri

lucasthehacker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Zaten  Mazda3 ü alan şehir içinde kullanıyor ve kalabalıktan  gazlayacak boş yol da kalmayacak yakında hiçbir ülkede , bari az yaksın diye düşünmüş olabilirler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Azeri kardeşlerimiz bizden çok değer veriyor Mazda ya anlaşılan o. Biz hala bize düşman toprakların ürettiği otomobillere hayran olalım en çok satılanlar onlar olsun Mazda gibi bi marka çok az satılsın garip geliyor bana. Ama mazda Türkiyede de iş yok bu bir kez daha ortaya çıktı. japonlar geldi lansman yaptı ülkemizde biz hala eski 3leri ellerinden nezaman çıkartırlarsa ozaman yeni mazda 3 e kavuşcaz gibi geliyor bana:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın en çok satılan araç olma gibi bir derdi, gayesi yok. Olmasını da istemiyoruz :) herkesin altında Mazda olursa ne anlamı var :) Mazda 3 lansmanı henüz yapılmadı, o ayrı bir tanıtımdı. Şubat gibi gelecek sanıyorum. Bazi bayilerde araç kalmadığını şahsen biliyorum. Yeni modelin Türkiye'ye gelişi ilgili ayrı detaylar vardır .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalmaz olurmu Foti :) 2012 model toring 44 tl, impressive 46 tl, den başlayan fiyatlarla satışta... Ne zaman ki 2012 ler falan biter ondan sonra 2013ler biter ondan sonra gelir yeni araçlar gibi geliyor bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalmaz olurmu Foti :) 2012 model toring 44 tl, impressive 46 tl, den başlayan fiyatlarla satışta... Ne zaman ki 2012 ler falan biter ondan sonra 2013ler biter ondan sonra gelir yeni araçlar gibi geliyor bana :)

2012 otomatik fiyatımı 46 bin tl birde nerde varsa yazarsanız sevinirim, ankarada 47 bin tl diyorlar.... oda tek 1 tane kalmış, ama hala ellerinde 2013 var gibi....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 gelmedi diye biliyorum . Ama aracın gecikmesinin eski kasa ile ilgisi yok. Yenisi ile arada fark var baya bu fiyattan yine satar ;)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

yanlış hatırlamıyorsam smb 2013 model için 50 veya 51 bin gibi bir fiyat vermişti......
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yine de lansman tarihi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum :)

bende aynı düşüncedeyim, zaten yurt dışından ithal araçların 2014 modelleri için ülkeye giriş tarihleri işlemler yüzünden şubat ortasını buluyor.....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Videoyu paylaşmam yanlış mi bilemedim başka iki araçla kıyaslama var. Ama şu anda piyasada olan iki araca göre daha çabuk hızlandı videoda. Birde tork hepsinden fazla. Yanlışım varsa özür dilerim. Son olarak yorumlara bakiyim dedim videodaki. Herkes leonun birinci geleceğini biliyorduk neden şaşırmadık acaba. Ne kadar ödediler size birinci seçmeniz için gibisinden yorumlar var. Almancası olan varsa leon neden birinci gelmiş yardımcı olsun:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şanzıman düz mü otomatik mi acaba ? çok yavaş değişiyor.

Otomatik ama manuel modda kullanıyor sanırım , ekranda otomatikten manuele geçince,  Manuel'i simgeleyen M1, M2 M3, M4 vites değişimleri görünüyor ...

Yüksek devir rahat çeviriyor, headersın buna katkısı var sanırım, inş az yakar böyle de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik ama manuel modda kullanıyor sanırım , ekranda otomatikten manuele geçince,  Manuel'i simgeleyen M1, M2 M3, M4 vites değişimleri görünüyor ...

Yüksek devir rahat çeviriyor, headersın buna katkısı var sanırım, inş az yakar böyle de :)

az kaldı . Gelsin bakalım .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• keser
      Yazan: keser
      Herkese merhaba. aracım 2011 impressive otomatik. Yaklaşık 2-3 ay önce aldım.
      yol bilgisayarında Av. yakıt tüketimi 15, 16 lt iken şu sıralarda 17 lt' yi aştık normali 8-10 lt sanırım. Açıkçası 10 bin km bakımı benden önceki sahibi ne zaman yaptı tam olarak bilmemekle beraber şu sıralar bakımı geldi sayılır öyle hatırlıyorum. iki haftaya bakıma sokacağım. LPG(Landirenzo) tüketimi de başlarda 40 krş iken 50 krş ardından 60 krş' u gördü. Ankara Şaşmaz OLgun LPG'de gaz ayarı yaptırdım. ayarın darmaduman bir halde olduğunu söyledi. gaz ayarından sonra yol bilgisayarı yakıt tüketimini sıfırladım. 8 -9 lt lere düştü. ama bu sadece bir gün sürdü şuan 17 lt.  sebebini bilmiyorum.
      Sizden ricam bakıma gitmeden önce beni yönlendireceğiniz hususlar varsa hazır bakıma gitmişken sizinde önerilerinizi gerçekleştirmek olacak. şimdiden çok teşekkür ederim.
    • Jamiryo
      Yazan: Jamiryo
      Herkese Merhaba, 
      Sanırım Mazdaclub'ın en yeni üyesiyim. Burada sizin bilgi ve birikimlerinizden yararlanmak ve ilerde aynı konu başlığı altında kafasında benim gibi soru işaretleri bulunan insanlara bir fikir vermek için oktanlarla ilgili bir sorum var.
      Soru 1: MAZDA 3 1.5 Skyactiv'e önerilen benzin 95 mi, yoksa 98 oktan mıdır? Bu sorunun cevabını yabancını sitelere bakıp bulamadım. Broşür ve manual kitabında da rastlamadım. Malum yurtdışında halen 87,91 ve 95  oktan satılıyor (nadiren de 98 oktan mevcut) o yüzden adamlar 95/98 oktanlardan hiç bahsetmemişler bile.
      Soru 2: Ek bir sorum daha var. Eğer her ikisini de kullandıysanız aralarında performansa ve ekonomik kullanamaya dayalı bir fark gördünüz mü? Her iki soruyu birlikte cevaplandırırsanız çok sevinirim. 
      Bilse bilse yurdum insanı bilir diyerek sorumu üstadlara yöneltip, cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
    • sporenes
      Yazan: sporenes
      Ben mazda3 HB A/T alalı 3 hafta oldu. Yakıttaki belirsizlik dışında aracımdan çok memnunum. 2010 model İmprsv. HB kullananan arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum. Bir depo ile kaç km gidiyorsunuz. bu arada aranıza yeni katışdığım için çok mutluyum. Mesleğim basın mensubu. 

• Yeni Oluştur...