Jump to content

Mazda 323(Familia) Reflektör

efes1376
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşalar arka reflektörüm kırık 500 tl ye sadece konya da bulabidim  ve çok çizikti bostancıda stop tamiri yapan yere resimlerini attım onlarda yapamam dedi mecbur alacam izmit te yok bilen varsa yardımcı olabirmi saygılar her keze

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çavuşoğlu mazda ostim bildiğim kadarıyla türkiyenin en büyük mazda çıkmacısı. ve iyi niyetli insanlar. numaralrını internetten bulabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

slm arkadaşlar. 98 323 FAMİLİA kullanıcısıyım. Malesef korktuğum başıma geldi ve bagajdaki reflektörüm kırıldı. Yine ilgilenen olursa elimde orjinal olarak 1 adet sağ ayna mevcuttur. Reflektör serviste çok pahalı. Bir fikri olan varmı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet birinci linkteki. sıfır fiyatına yakın fiyat yazmış arkadaşlar sağolsunlar. servis fiyatıda 650 tl idi son sorduğumda. bakıcaz artık bi çaresine teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hasarlı araçları parça olarak satmak isteyenlere bakmanızda fayda var. Çıkmacılarda fiyatlar yüksek olabiliyor. Kendi aracını parça olarak satmak isteyen bulabilirseniz uygun fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/hasarli-araclar-otomobil-mazda-323

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galiba iyice bi araştırmam gerekecek. Çok kötü görünüyor arkadan arabaya bakınca. Vatandaşın biri park ederken vurmuş ve kaçmış. En iyisi çıkmacıları tek tek dolaşmak olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...