Jump to content

Mazda 3 90.Yıl Impressive AT Siyah 32.500km Satıyorum

distagon

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Çok severek kullandığım arabamı (ilk sahibiyim) 3 hafta sonra yurtdışına taşınacağım için üzülerek satılığa çıkarttım,  sahibinden.com da listeledim ancak burada Mazda'yı anlayacak insanlar olduğu için foruma da ekleyeyim dedim.

Volcar'dan alındı ancak servisleri Kozyatağı Damla'da yaptırdım, düzenli servise gitti, en son 30.000km servisi geçen ay yapıldı, fren balataları da değişti, alınıp masraf edilmeden kullanılacak durumda, 2013 vergisi ödendi, garantisi devam ediyor, borcu yok, vs...

Araba çok temiz, bir kere bile sigara içilmedi, arka koltuklar kullanılmamış bile olabilir. Tüm kitapçıklar, yedek anahtar duruyor ve herşeyi orjinal.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-mazda-3-hb-90.yil-impressive-otomatik-cok-temiz-133979651/detay/

90.Yıl ek özellikleri:

- 17" alaşım jantlar ve 205/50 lastikler

- Spor ön ve arka tamponlar

- LED arka farlar

- Kırmızı / mavi aydınlatmalı gösterge paneli

- Bluetooth® hands-free kiti ve sesli kontrol sistemi*

- Mavi renkli kapı ışığıyla geliştirilmiş iç aydınlatma

- Hareketli kol dayanağı

- Özel paspaslar

Bunların yanında; Ön tamponda plastik parçalarda tamir  yapıldı şehir içi ufak bir çarpma sonrası (yetkili serviste) ve de sol ön çamurlukta park halide çarpma yüzünden oluşan bir göçük tamir edildi yine yetkili serviste. Bunun dışında ufak taş çarpmaları ve kapu sürtmelerinden dolayı oluşan ufak çizikler boya hasarları her araba kadar var, bunlara dokunmadım pek.

Dileyen İstanbul'da görebilir, kontrol ettirebilir. Satın alan kişi (2-3 sene içinde) yurtdışından döndüğümde 1-2 tur verirse sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız çok güzel duruyor, belirttiğiniz ufak hasarlara rağmen :)

Hayırlı satışlar dilerim.

Yurt dışı hayatınızda da başarı ve mutluluklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi dilekleriniz için teşekkürler, hayırlısı bakalım... Bir önceki arabam Toyota Corolla HB idi, daha ilk gün fotoğrafsız ilan koyduğumda 4-5 kişi aramıştı, 2.gün satılmıştı. Mazda'lar nazlı biraz bu konuda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu durumda konuyu kilitliyorum. Satılmamış olup, ilanı tekrar aktif yapmak istenirse. Ve bu durum bizimle paylaşılırsa. Konuyu tekrar aktif hale getiririz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...