Jump to content

Sis Farı mı ? Gündüz Ledi mi ?

cihannnkaya
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben merceksiz farlı arabalar xenon bulunduruyorsa muayeneden geçemiyor diye biliyorum. Farlar mercekli değilse xenon takmak yasak diye biliyorum.

O yüzden sis farını tercih ederim, görüntü olarak ta çok daha iyi durmuş gibi. Yarınöbür gün muayenede  Xenonları çıkarmanız gerekirse sıkıntı yaratabilir xenon farlar ve halojen far takmak zorunda kalabilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• NoooFearrrr

10

• domestos

10

• yed

4

• ezmocesteri

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 5 ay sonra ...

arkadaşlar varsayın ki aracın tamponunun her iki tarafında buluna yaklaşık 10-15 cm lik yere led gündüz farı koycam..farı nereye bağlasam mantıklı olur..direk kontağa bağlayıp araç çalıştığı sürece sürekli yansa mı? ayrıcı bu durum özellikle gece trafik polisleriyle sıkıntı yaşamama sebep olur mu?, yoksa parklara bağlasam da parklarla birlikte mi kullansam, yoksa sislere mi bağlasam? yorumlarınız nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar varsayın ki aracın tamponunun her iki tarafında buluna yaklaşık 10-15 cm lik yere led gündüz farı koycam..farı nereye bağlasam mantıklı olur..direk kontağa bağlayıp araç çalıştığı sürece sürekli yansa mı? ayrıcı bu durum özellikle gece trafik polisleriyle sıkıntı yaşamama sebep olur mu?, yoksa parklara bağlasam da parklarla birlikte mi kullansam, yoksa sislere mi bağlasam? yorumlarınız nedir?

Bu tip uygulamaları kontağa bağlı ayrı bir röleli ve de düğmeli hat çekerek yaparsanız çok kullanışlı ve de güvenli olacaktır, gerçi ledler fazla sisteme yüklenmiyor enerji açısından lakin gene de aracın diğer sistemlerinden ayırmak daha uygundur.  Zaten sis bağlatacak olanların bunu yapması mecburi neden derseniz sisler acayip enerji çeker, tesisatı bile yakma riski oluşturur.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tip uygulamaları kontağa bağlı ayrı bir röleli ve de düğmeli hat çekerek yaparsanız çok kullanışlı ve de güvenli olacaktır, gerçi ledler fazla sisteme yüklenmiyor enerji açısından lakin gene de aracın diğer sistemlerinden ayırmak daha uygundur.  Zaten sis bağlatacak olanların bunu yapması mecburi neden derseniz sisler acayip enerji çeker, tesisatı bile yakma riski oluşturur.

hocam haklısın ama her türlü sensörü var olan aracımda düğmeyle uğraşmak istemiyorum..üç seçenekten birini düşünüyorum..parklar,marş,sisler..aklımdaki sıralama da bu şekilde..mantıklı hangisi acab

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önceki guzumda parklara bağlatmıştım, parkları da beyaz yapmıştım harika görüntü oluşturmuştu...

parklar da xenon olduğu için güzel olur bence de abi..ilk aklımda olan parklara bağlatmak zaten, sislerle aynı anda güzel olmaz son tercihim o, marşa bağlatmak da sürekli yanıyor olması konusunda sıkıntı yapar mı bana diye düşündüm..park en iyisi galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parklar da xenon olduğu için güzel olur bence de abi..ilk aklımda olan parklara bağlatmak zaten, sislerle aynı anda güzel olmaz son tercihim o, marşa bağlatmak da sürekli yanıyor olması konusunda sıkıntı yapar mı bana diye düşündüm..park en iyisi galiba

Sıkıntısı şu olur; kısa zamanda ömrünü tamamlar... Ama; kesinlikle sislere bağlatma hiç bir esprisi kalmaz...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ömrü konusunda sıkıntım yok başka türlü sıkıntı olur mu yada görüntü bozukluğu zaman zaman diye hani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben parkalara bağladım. parklardan açıp kapatabiliyorum. kontağa bağlamayı da düşündüm ama bazen görünmez olmak, karanlıkta dikkat çekmemek gerekebiliyo 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam haklısın ama her türlü sensörü var olan aracımda düğmeyle uğraşmak istemiyorum..üç seçenekten birini düşünüyorum..parklar,marş,sisler..aklımdaki sıralama da bu şekilde..mantıklı hangisi acab

Siz bilirsiniz,  hayırlısı olsun. Ben fikrimi ifade ettim, sizin sırlamanızdan hiçbiri mantıklı gelmedi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz bilirsiniz,  hayırlısı olsun. Ben fikrimi ifade ettim, sizin sırlamanızdan hiçbiri mantıklı gelmedi.

dünyaya çok uç noktalardan bakıyoruz demek  :D teşekkürler ilgine..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdilik bir yere bağlamayın :D Az daha bekleyin, bu pazar -fırsat bulursam tabii- gündüz ledi ile ilgili bir çalışmam olacak, gündüz ledine "follow me home" özelliği de eklemeyi düşünüyorum. Kapanışlar ve açılışlar yumuşak olacak. Kapıyı açtığınız anda devreye girecek, motoru çalıştırdığınızda farlarınız kapalıysa yanacak, farlarınız açıksa yanmayacak. Kontağı kapattıktan 30 saniye sonra yavaşça sönecek. Nasıl?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdilik bir yere bağlamayın :D Az daha bekleyin, bu pazar -fırsat bulursam tabii- gündüz ledi ile ilgili bir çalışmam olacak, gündüz ledine "follow me home" özelliği de eklemeyi düşünüyorum. Kapanışlar ve açılışlar yumuşak olacak. Kapıyı açtığınız anda devreye girecek, motoru çalıştırdığınızda farlarınız kapalıysa yanacak, farlarınız açıksa yanmayacak. Kontağı kapattıktan 30 saniye sonra yavaşça sönecek. Nasıl?

süper ötesi valla.. :clap: kendimi resetledim ve sizi bekliyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

süper ötesi valla.. :clap: kendimi resetledim ve sizi bekliyorum  :D

Fotoğrafları ve bağlntının nasıl yapılacağına dair bilgileri hafta içi paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kuracağınız sistemi bu durumlar etkiler mi?

farlar açıkken kontağı kapatırsam ne yapacak?

Kontağı kapatınca 30 sn içinde farları açaram ne yapacak?

Kontağı kapattım 30 sn sayıyor, ledler açık, farları açarsam ne yapacak?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

farlar açıkken kontağı kapatırsam ne yapacak?

İlk şart; farlarınız açıkken ledler hiç çalışmayacak, kontağınız kapandığı anda şayet yanıyorsa, ledler sönecek, kapıyı açtığınızda yanmaya başlayacak, kapıyı kapattığınızda, 30 saniye daha yanacak sonra yavaşça sönecek.

Kontağı kapatınca 30 sn içinde farları açaram ne yapacak?

Kontağı kapattım 30 sn sayıyor, ledler açık, farları açarsam ne yapacak?

Yukarıda da dediğim gibi, farları açarsanız ledleriniz sönecek.

Programda yapılacak ufak tefek değişikliklerle, nasıl çalışmasını istiyorsak ona göre olasılıklar değerlendirilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafları ve bağlntının nasıl yapılacağına dair bilgileri hafta içi paylaşırım.

teşekkürler, merakla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...