Jump to content

Oğlum Doğdu :)

atsızbey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar 30 agustos cuma günü bir oglum oldu.Sizlerden isim onerileri bekliyorum.Belki üç gündür bulamadığım ismi sizlerden biri bulur.Iyi dilekleriniz ve onerileriniz için şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar 30 agustos cuma günü bir oglum oldu.Sizlerden isim onerileri bekliyorum.Belki üç gündür bulamadığım ismi sizlerden biri bulur.Iyi dilekleriniz ve onerileriniz için şimdiden teşekkürler

Allah analı babalı büyütsün, Allah acılarını göstermesin...

Sıradan bir isim olmasın ve anlamı ile insanı cezbetsin... İnsan isminin manası ile karakterize olduğu için bu konuda bilinçli davranmanızı tavsiye ediyorum.

İsim tavsiyelerim olarak;

Ferzan ve Kerem.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Iyi dilekleriniz  icin tesekkur arkadaslar allah cumlemize hayirli saglikli evlatlar vetsin.evet gelsin isim onerileri yarin nufustayim artik bu isim sorunsalini aşmak istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklimdan geçen isimleri ozellikle yazmiyorum ki belki sizlerden daha guzel ve farkli isimler gelir diye.Oneride bulunan arkadaslara Teşekkürler.30 agustosta ve cuma gunu dogmasi hasebiyle ilgili isimler de olabilir tabii.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözünüz aydın, bahtı açık olsun, eşinize de geçmiş olsun... :)

Aslında siz aklınızdan geçenleri yazsanız, onların arasından daha iyi fikir yürütülür ama burada seçilecek isime eşiniz ne der? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah analı babalı büyütsün atsızbey de oğlunuz birdenbire mi doğdu, 9 ayda bir isim bulamadınız mı  :D

Gerçi biz de isim koyamamıştık bir türlü, sonunda doğuma 3 - 4 gün kala çikolatanın altına ne isim yazalım diye sordulardı da öyle karar vermiştik isme  :tey:

Ben Ferit ismini beğeniyorum damat Ferit  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 agustos deyince  '' Zafer''    ismide aklıma geldi.

Siz Zafer deyince  , en yakın arkadaşlarımdan Zafer ( ki oda 30 Ağustos doğumlu ) in oğlu Ayaz geldi :) .

Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar hepinize  iyi dilekleriniz ve isim onerileriniz icin cok tesekkur ederim.isim sorunsali sona erdi malum yogunluktan dolayi foruma girememistim.bebegimizim ismini once ilter kagan, alp Kağan ve kagan alp seçeneklerinden Kağan Alp verdik gitti.Hayirlisi olsun artik.Tekrar tesekkurler yorumlarini esirgemeyen tum uyelerimize. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adıyla yaşasın, hayırlı ömürlü olsun...

İlk çocuğuna iki isim koymuş birisi olarak pişmanlık yaşıyorum. Telaffuz zorluğunun yanında hiç bir zaman her iki isim aynı anda kullanılmıyor maalesef... Kullanmaya kalktığında da bir garip kaçıyor...

Umarım sizin böyle sorunlarınız oluşmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saolun Allah razi olsun.Iki isim biraz kararsizliktan oldu.hemde ilerde kendisi hangisini isterse onu kullansin istedik hayirlisi olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...