Jump to content

Chip tuning

Guest alimogullari
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eğer mekanik olarak bir değişikilk yoksa makyajsız kasalara yeni program yükleyerek bu fark ortadan kaldırılabilir. Merser'e gittiğimde yeni program geldiyse hemen yüklüyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• emredeler

3

• Kado

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

CHIP TUNING'İN MANTIĞI

Otomobil üreticileri bir motoru dizayn ederken sadece performans üzerine düşünmezler. Onlar,  otomobillerde yakıt ekonomisini, uygun olmayan kullanım koşullarını, kalitesiz yakıt kullanılabileceğini, eksik ve kötü bakım yapılabileceğini göz önünde bulundurarak bazı önlemler alırlar ve bu da motorun performansını olumsuz yönde etkiler.

İşte bu noktada superchips, arabasının bakımlarını düzenli ve iyi bir şekilde yaptıran, yakıt ekonomisinden bir miktar taviz verebilecek kullanıcıları için farklı bir yazılımla motoru yöneterek, her türlü motordan %10 civarı güç ve tork artışı alınmasını sağlar.

Farklı markalarda otomobillerin farklı motor ve kontrol ünitesi özellikleri olduğu için Superchips farklı markalara özgü farklı chip tuning metotları geliştirmiştir.

Çoğu otomobilde geçerli, eski chip'in yerine yeni bir chip takmanın yanında Ford'larda farklı bir modül, BMW ve yeni Opel Vectra gibi otomobillerde seri programlama ve çoğu japon otomobilinde de Icon Race gibi yöntemlerle chip tuning yapılabilmektedir.

alıntıdır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bizde yaptırmak istiyoruz.Arkadasta mazda3 otomatik vites var.Otamatik olusundan performanstan memnun degil ve hp artıran herseyi yaptırmak istiyo bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslar yazarsa sevinirim.Biz samsunda oldugumuz icin bize en yakın olarak ankarayı görüyorum ankarada tavsiye edebileceginiz yerleri yazarsanızda güzel olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aynı konuyu Bülent (uyumsuz) araştırıyor ama bildiğim kadarı ile Türkiye'de bir çözüm yok henüz

chip tuning yapan yer çok lakin mazda3 benzinliye göre yapan yok dizellere göre var tr de de dizel yok zaten ben turbo kitlerini araştırdım uzun bi süre aradığım parçalarıda buldum lakin uygulamada da sorunlar mevcut yani kadere razı olmak gerenk özetle he arabanın ve motorun ömrü çok önemli değil diyorsanız sanayide bir çok usta yardımcı olur size
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Subaru İmpreza GT modelleri yaklaşık 23-26 milyar civarı paralara satılıyor.

elinizdeki arabaların değeri de bu rakamlardan daha aşağı olmadığına göre arabalarınızı satıp alın birer tane impi, performansın keyfini çıkartın :):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Aynen katılıorm al subaruyu  her vites attıgında  CUFFFF da  yapar araban :D:D daha ne istıosun... Veya mazdanla idare edıceksın (cuflamasada ne bmwler subarular yıyoruzz trafıkde ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bu kadar imkansızlık içinde en kolay yöntem dereceli egzantirik olsa gerek. En kolay yöntem özel egzantirik mili ürettirmek olduğuna göre gerisini siz anlayın. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Valla bu kadar imkansızlık içinde en kolay yöntem dereceli egzantirik olsa gerek. En kolay yöntem özel egzantirik mili ürettirmek olduğuna göre gerisini siz anlayın. :)

verelim sana da bi turbo impreza bitsin bütün sıkıntın :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Subaru'dan komisyon çalışıyo galiba? :)

Yakında zaten subaruclubtr ve audiclubtr için ayrılmalar olacak gibi siteden :D

yahu benim derdim capondan almana geçiş olmasın, geçilecekse yine capona geçilsin mahiyetindeydi :D

kıvır mode: ON :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

şöyle bişey buldum :D

mazda benzine

Brand  Type  Engine  PK  NM  PK  NM  TECH. DATA  KIND OF TUNING  EXCL.BTW  INCL.BTW

Mazda 2 1250 i 75 0 +7 +9 Performance Chip / Box 454.55 € 550 €

Mazda 2 1400 i 16v 80 0 +8 +10 Performance Chip / Box 454.55 € 550 €

Mazda 2 1600 i 16v 100 0 +10 +12 Performance Chip / Box 454.55 € 550 €

Serie CTH. Chiptuning Price in Euro

Brand Type Engine PK NM PK NM TECH. DATA KIND OF TUNING EXCL.BTW INCL.BTW

Mazda 3 1300 i 84 0 +7 +9 Performance Chip / Box 454.55 € 550 €

Mazda 3 1600 i 105 0 +10 +13 Performance Chip / Box 454.55 € 550 €

Mazda 3 2000 i 150 0 +14 +16 Performance Chip / Box 454.55 € 550 €

ne diyosunuz 550 euroya degermi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş