Jump to content

Jant Son Karar ???

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yol tutuş artacağından yavaş kullanıma sebebiyet olacağını hiç düşünmüyorum :) sağ ayağın daha çok kaşınacağını viraj giriş çıkışlarının daha hırçın olacağını düşünüyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 84
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• honuuu

43

• domestos

4

• EfeAksoy

9

• murat2580

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Arkadaşım merhaba bende aracımda 225/40/18 jant latik kullanıyorum gerçekten yoruyor aracı orası kesin ama görsellik konusunda 10 numara oluyor onada diyecek yok birde yay takarsanız harika olur dediğim gibi az sonra dışarı çıkacağım denk geldiğim yerlere sorarım sizin jantları

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acaba 19 mu diye aklımdan gecmiyor değil :)

Performans konusunda sana tamamen katıliyorum artik görsel modlar bitince birazda motorla oynarız artik birileri elimizden tutarsa :)

225 ve 215 olayındada performans kaybı ve sorun çikarma anlamında haklısın ama yukarıda açıkladığım gibi 215 eğer janttan dar kalırsa (malum bu modu sırf görsellik için yapıyoruz) istediğim gibi görünmeyeceği için 225 tabana yöneleceğim mecburen. Sonrasında yaşayacağımız bir problem olursa daha önce konuştuğumuz gibi çamurluklara müdahale yaparız :)

Jant tavsiyelerin çok güzel hatırlıyorsan bi ara bende bbs demiştim onun için hakikaten kafa karıştırıyorsun :D yapma böyle, hele o son fotodaki rx7 yılan olmuş maşallah :o

Nabersin bu arada Onur? :)

Oynarız motorla sıkıntı yok, turbo bile yapılır yeter ki zaman ve bütçeden haber ver :) Ustalarımız da hazır...

Evet en başından dediğim gibi jantın ET ve offset değeri çok önemli, 215 lastiğe uyarsa bu değerler süper..uymazsa da 225 yaparsın ne olacak ben 225 kullanıyorum 4 lük yaylarla, davlumbaza işlem yaptırdım bildiğin gibi %90 oranında çözülüyor.

BBS LM ve Enkei Kojin nokta olur bence...

LM in linkini verdim bir önceki mesajımda, buyur bu da Enkei Kojin:

http://www.enkei.com/kojin.shtml

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yol tutuş artacağından yavaş kullanıma sebebiyet olacağını hiç düşünmüyorum :) sağ ayağın daha çok kaşınacağını viraj giriş çıkışlarının daha hırçın olacağını düşünüyorum:)

Bak bu doğru :) Yaylardan sonra özellikle, virajlarda daha az fren kullanıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D bu da doğru, yalan yok virajlarda zorlamasi zevkli oluyor :D

Bu aralar lastikler eskidiği için boş virajlara girerken özellikle vites küçültüp yarısında hafiften asılıyorum gaza, off nasıl tatlı tatlı kayıyor anlatamam, hele dsc yi kapatıp dur bi karışma bende dersen tadından yenmiyor :D

(Bidahaki arabam arkadan itişli olmalı mutlaka:D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşım merhaba bende aracımda 225/40/18 jant latik kullanıyorum gerçekten yoruyor aracı orası kesin ama görsellik konusunda 10 numara oluyor onada diyecek yok birde yay takarsanız harika olur dediğim gibi az sonra dışarı çıkacağım denk geldiğim yerlere sorarım sizin jantları

Forumda sizin gibi 18 kullananları örnek alıp bu yola çıktım zaten :) ilerleyen zamanda dediginiz gibi yay da düşünüyorum. Fırsat bulur ve sorabikiraeniz sizden de haber bekliyorum, tesekkurler :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nabersin bu arada Onur? :)

Oynarız motorla sıkıntı yok, turbo bile yapılır yeter ki zaman ve bütçeden haber ver :) Ustalarımız da hazır...

Evet en başından dediğim gibi jantın ET ve offset değeri çok önemli, 215 lastiğe uyarsa bu değerler süper..uymazsa da 225 yaparsın ne olacak ben 225 kullanıyorum 4 lük yaylarla, davlumbaza işlem yaptırdım bildiğin gibi %90 oranında çözülüyor.

BBS LM ve Enkei Kojin nokta olur bence...

LM in linkini verdim bir önceki mesajımda, buyur bu da Enkei Kojin:

http://www.enkei.com/kojin.shtml

:D

Zaman ve nakit buldukça gördüğün gibi işte böyle kurcalıyoruz guzuyu :) istanbulda olsam muhtemelen çoktan başka projelere de girmiş olurdun seninle ;) bu gidişle project car yapacam herhalde ama önce eşime başka bi araba almam lazım :D

Jant olayında kafa karıştırma gözünü seveyim zaten güç bela karar verdim, buradan dönersem yine p*ç olacak bütün planlar :D

Linkdeki enkeilerde on numara yav bu konkav olayını kim bulduysa allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, bela oldu başımıza :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaman ve nakit buldukça gördüğün gibi işte böyle kurcalıyoruz guzuyu :) istanbulda olsam muhtemelen çoktan başka projelere de girmiş olurdun seninle ;) bu gidişle project car yapacam herhalde ama önce eşime başka bi araba almam lazım :D

Jant olayında kafa karıştırma gözünü seveyim zaten güç bela karar verdim, buradan dönersem yine p*ç olacak bütün planlar :D

Linkdeki enkeilerde on numara yav bu konkav olayını kim bulduysa allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, bela oldu başımıza :)

Sen bence Enkei Kojin al Onur, temiz olsun. Dip bastın mı tamam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bence Enkei Kojin al Onur, temiz olsun. Dip bastın mı tamam :)

Şeytan gibisin yoldan çıkarmak için yapıosun biliyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:666:>:D

Ama güzel olanı bu ben napıyım :)

Yok abi bu saatten sonra başka jant alıp taksam eşim bile ne kararsız adamsın diye dalga geçer, dün yeni jantlarla görmeyi umuyordu o da, olmadı yokmuş deyince bile üfledi püfledi, malum okullar açılıyor arabayı bendne çok o kullanacak onunda seçimlerde büyük payı var :D yeni döneme yeni jantlarla başlamak istiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantın ağırlığı çok önemli bence replika jant yormasın diye org konig aldım ve çok memnunum piyasadaki bi çok hondacıya da plakamı ezberlettim :) 225 18 inc 40 jantlarım 15 jant takılıydı üzerinde değiştirdikten sonra farkı çok çok az hissettim  korkuyordum yorar diye ama beklediğim gibi olmadı bilginize :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantın ağırlığı çok önemli bence replika jant yormasın diye org konig aldım ve çok memnunum piyasadaki bi çok hondacıya da plakamı ezberlettim :) 225 18 inc 40 jantlarım 15 jant takılıydı üzerinde değiştirdikten sonra farkı çok çok az hissettim  korkuyordum yorar diye ama beklediğim gibi olmadı bilginize :)

Seçtiğim jantın orjinali hem çok pahalı hem de 20"den başlıyor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi oldu gördüğüm bulamazsam nereden çalacağım diye düşünmeyeceğim artık :D

Cok yakismis gule gule kullanin, Kac inc bunlar???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

canın sağolsun gardaşım iste söküp kargolıyayım

18inç bu şekilde aldım arabanın üstünde ama her araçta farklı durur birde önden çekişli ise aracın takma 18 inç çok yorar aracı mazallah motor bitirirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...