Jump to content

Ailemizin Yeni Üyesi : )

hagakure
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dun gece 22.33 itibari ile Durmaz ailesinin yeni ferdi Aziz Eren aramiza katildi. Allah'a sukurler olsun bebek ve annenin durumu cok iyi ,bizi seven herkese selamlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dun gece 22.33 itibari ile Durmaz ailesinin yeni ferdi Aziz Eren aramiza katildi. Allah'a sukurler olsun bebek ve annenin durumu cok iyi ,bizi seven herkese selamlar..

ooo tebrikler patron, hayirli olsun, allah anali babali buyutsun insallah. vatana millete faydali bir birey, besiktas ve mazda fanatigi olmasi dileklerimle :) aminn

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Naim abicim, hafta başında aldığım harika bir güzel haber. Pazartesi sendromu filan kalmadı vallahi :)

Abicim tebrikler, hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla, sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ailesine, ülkesine, milletine faydalı bir evlat olması dileği ile. Sağlıcakla kal.:):nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Naim abicim, hafta başında aldığım harika bir güzel haber. Pazartesi sendromu filan kalmadı vallahi :)

Abicim tebrikler, hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla, sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ailesine, ülkesine, milletine faydalı bir evlat olması dileği ile. Sağlıcakla kal.:):nazar:

Allah razi olsun Ilhan ,tum iyi dileklerin icin tesekkur ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Naim tebrik ederim. Sağlıkla, annesi ve babasıyla beraber huzurla, mutlulukla büyüsün inşallah. Şimdi otomobil değişikliğini neden istediğini de anlamış bulunuyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahtı, şansı açık olsun. Analı babalı büyüsün, sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun. Tebrikler.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Naim tebrik ederim. Sağlıkla, annesi ve babasıyla beraber huzurla, mutlulukla büyüsün inşallah. Şimdi otomobil değişikliğini neden istediğini de anlamış bulunuyorum...

Tesekkurler Mustafa ,sag saglim evimize cikalim su curcuna bitsin sonrasinda arastirmalara basliyorum :) hayirlisi ile buluruz insallah..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...