Jump to content

Geri Viteste Frene Bastığımda Önden Gelen Ses

efes1376
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar geri geri gelirken frene basınca ön takımdan  çok kötü şekilde tak diye bir ses geliyor sadece frene bastığımda oluyor sizce frenciye mi gitmem gerekli yoksa ön düzen ayarı yapman laramı bilen varmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum <frenci> ne demek :) bilmiyoruz.

Birde geri geri gittikten sonra frene basmadan  ileri nasıl gidiyorsun buda ayrı bir konu.

ön takımdan şüphelendiğinde güvenilir bir ustan yoksa en temizi rot balans cıya gidip 5 liraya muayene ettir ön düzen ve amortisörde birşey varsa söyler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön takım taklavat işinden anlayan herhangi bir ustaya gösterebilirsin, o seni yönlendirir ama bu ustayı iyi seçmen gerekir ki, katagülleye gelmeyesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya balata kırıktır

Ya salıncak fisekleri bitiktir.

Ya Amortisör kuleleri/bilyalar eziktir.

Aksın kafalarında, poyra frezelerinde boşluk olabilir.

Fren kaliper pimleri incelmiş veya kırılmış olabilir.

Yada 100 çeşit başka birşey olabilir...

Doktora gidip başım ağrıyor dediğinizde size 100 tane sebep sayabilir ki daha doktora bile gitmediniz. Bu konuda sizin belirttiğiniz kadar semptomla sorunu teşhis etmek gerçekten çok zor. En güzeli daha büyük bir sıkıntı olmadan siz bu işin doktoruna gösterin arabayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en doğru cevaba benziyor aks kafasında boşlukar varmış ve bir kaç parça sipariş ettik ve bu çarşamba gelecek parçalar 308 tl hesap çıktı yaptırıyorum bakalım düzelecekmi abi adam yok ki bu izmit sanayisinde mazda dan anlayan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en doğru cevaba benziyor aks kafasında boşlukar varmış ve bir kaç parça sipariş ettik ve bu çarşamba gelecek parçalar 308 tl hesap çıktı yaptırıyorum bakalım düzelecekmi abi adam yok ki bu izmit sanayisinde mazda dan anlayan

Sen oralarda usta yok diyorsan biz buralarda ne yapalım...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...