Jump to content

Yeni jantlarım

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Zaten sıfırıyla 2.eli arasında fark çok yok...Bazıları yayı nasıl olduysa başarıp eğebiliyorlar hatta kesebiliyorlar, sonrasında kaynaklatabiliyorlar vs vs...Sıfır alsan daha iyi

Eğer fark dediğin gibi azsa ikinci el işine hiç girmem, hele ki kesme eğme kaynak olayları falan varsa hiç yanaşmamak lazım. Teşekkür ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 135
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Srkn

13

• honuuu

55

• domestos

11

• murat2580

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Eğer fark dediğin gibi azsa ikinci el işine hiç girmem, hele ki kesme eğme kaynak olayları falan varsa hiç yanaşmamak lazım. Teşekkür ;)

Afiyet olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantlar güzel olmuş farklı bi mazda 3 yaratılmış oldu maşallah  :nazar::) Ancakkk Serkan ve Efe abiyle aynı fikirdeyim spoiler +1, yay +1 (30 veya 35).

Bu arada o arka tampon ve yanlardaki ek düz plastikler nedir? Tek beğenmeyen ben miyim  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güle güle kullanın, çok yakışmış.

Teşekkürler :hi:

:nazar: hayırlı olsun güle güle kullan .çok güzel olmuş jantlar.benimkilerin başına bişey gelirse hacılanacak adres belli :tey:

benimkiler boyalı olduğundan muhtemelen renk tutmaz  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantlar güzel olmuş farklı bi mazda 3 yaratılmış oldu maşallah  :nazar::) Ancakkk Serkan ve Efe abiyle aynı fikirdeyim spoiler +1, yay +1 (30 veya 35).

Bu arada o arka tampon ve yanlardaki ek düz plastikler nedir? Tek beğenmeyen ben miyim  ???

Saol kardeşim, yay konusunda tamam ama spoiler işi biraz yaş :D

O ekleri beğenmeyenlere kız vermiyorlar bizim buralarda :D Şaka bir yana zevk tabii ki, ben yabancılarda gördüğümde içim gitmişti, ne zorluklarla getirttim ne zorluklarla monte ettim bilemezsin. Onçüüün; pek çıkma ihtimali yok o liplerin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bidaha bakıyım.. cıkk ı ıh olmamış  :nea: Tabi zevk meseleside şimdi demesemde içimde kalcak öndeki lip sırıtmamış olmuş ama yan ve arkalar battı bana :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bidaha bakıyım.. cıkk ı ıh olmamış  :nea: Tabi zevk meseleside şimdi demesemde içimde kalcak öndeki lip sırıtmamış olmuş ama yan ve arkalar battı bana :D

Çok emek var onlarda  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beklediğimden kat ve kat daha güzel durmuş :nazar: :nazar: Videoyu görünce suratımdaki ifade aynı bu şekildeydi ;D ;D Güle güle kullanın. Servisten alıcagınız yay işinizini görür bu arada

Tekrardan maşallah :hi: :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beklediğimden kat ve kat daha güzel durmuş :nazar: :nazar: Videoyu görünce suratımdaki ifade aynı bu şekildeydi ;D ;D Güle güle kullanın. Servisten alıcagınız yay işinizini görür bu arada

Tekrardan maşallah :hi: :hi:

Teşekkurler Onur. Bu kadar tavsiyeden sonra yayı denemek farz oldu. Ama muhtemelen lipler yerde gezeceğim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkurler Onur. Bu kadar tavsiyeden sonra yayı denemek farz oldu. Ama muhtemelen lipler yerde gezeceğim :)

Lipler takılıp düşebilir çıkabilir belki  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...