Jump to content

Yeni jantlarım

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 135
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Srkn

13

• honuuu

55

• domestos

11

• murat2580

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Araba leş gibi abi, yarın vakit bulursam yıkatayım öyle foto çekelim :)

Yıkat sonra kil yap üzerine radiant wax atıp sonrasında resinpolish atıp son olarak fk1000p atıp eurow wax beziyle sil sonra fotoğrafları çek bak neler oluyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boya koruma yapilali fazla olmadi zaten en son yikamada da abi bi sonrakine erken getir biz bi tur daha giriselim dediler, seninkiler kadar janjanli olmasada yine parlar herhalde biraz :D

İstanbulda degilizki böyle organizasyonlar yapalim, guzulari parlatalim :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boya koruma yapilali fazla olmadi zaten en son yikamada da abi bi sonrakine erken getir biz bi tur daha giriselim dediler, seninkiler kadar janjanli olmasada yine parlar herhalde biraz :D

İstanbulda degilizki böyle organizasyonlar yapalim, guzulari parlatalim :(

Bu boya koruma denen illet 6 aydan 6 aya olmaz her daim olur.6 ayda bir yaptırdığın şey (oda yaptırırsan) kaportanın koruma ve parlamasıdır.Koruma kalıcıdır ama ipeksi yüzey ve parlaklığı 1 aya kalmaz töbe göremezsin.Bagajında mutlaka bulunması gereken autoglym ürünleri gerek her hafta yada 10 günde bir 1 saatini ayırıp sen yapıcan bunları.Kendinden pay biç banyo yap yıkan sonra 6 ay yapma yok öyle birşey :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu boya koruma denen illet 6 aydan 6 aya olmaz her daim olur.6 ayda bir yaptırdığın şey (oda yaptırırsan) kaportanın koruma ve parlamasıdır.Koruma kalıcıdır ama ipeksi yüzey ve parlaklığı 1 aya kalmaz töbe göremezsin.Bagajında mutlaka bulunması gereken autoglym ürünleri gerek her hafta yada 10 günde bir 1 saatini ayırıp sen yapıcan bunları.Kendinden pay biç banyo yap yıkan sonra 6 ay yapma yok öyle birşey :)

Ne mekan vaar ne zaman :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıkat sonra kil yap üzerine radiant wax atıp sonrasında resinpolish atıp son olarak fk1000p atıp eurow wax beziyle sil sonra fotoğrafları çek bak neler oluyor :)

kardeş bu konuda gayet bilgilisin buraya yazsan neler alınmasını tavsiye ediyorsan ben gibi bilgisi olmayan kişilere en azından yol göstermiş olursun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş bu konuda gayet bilgilisin buraya yazsan neler alınmasını tavsiye ediyorsan ben gibi bilgisi olmayan kişilere en azından yol göstermiş olursun :)

Olabilir aslinda mantikli geldi simdi banada ama hala dusunuyorum nerede yapabilirim boyle isleri diye???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olabilir aslinda mantikli geldi simdi banada ama hala dusunuyorum nerede yapabilirim boyle isleri diye???

Yeri bu kadar dert edecek birşey yok yıkattıktan sonra yıkamacıda çek bir köşeye 1 saatini almaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında bu zevk ve uğraş işi,tabiki herkes ister arabasının her daim showroomdaki gibi parlamasını kaportasına elinin tersi ile gezdirdimi pürüzsüz ipek gibi olmasını ama üşengeçlik ve uğraşamama bahaneleri ile yapılmaz bu tarz işler.Sadece 10 günde bir yıkatırlar,oda kaportaya kurşunla eşdeğer zararı olan yıkamacılardaki köpükle.Ben arabayı alalı 3 sene oluyor her benzin aldığımda pompacı hayırlı olsun abi diyor :) Yani aranızda bu tarz işlere (detailing) meraklınız varsa ben haftada 1 kere 1-1.5 saat arabama ayırırım diyorsanız almanız gereken listeyi ben yaparım sorun değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeri bu kadar dert edecek birşey yok yıkattıktan sonra yıkamacıda çek bir köşeye 1 saatini almaz.

Abi yıkamacıda yer olsa bile ortam pek müsait değil, malum memur mesaisi yaptığımız için ne zaman yıkamaya gitsem hep ortalık kalabalık oluyor benim gibi iş çıkışı veya hafta sonu gelenler yüzünden.

Bu sabah 10'da gittim mesela hafta sonu olduğu için sabahın körü diye nitelendirilebilecek bir saatti, giderken aradım sıra var mı diye yok dediler, ben arabayı bıraktım arkamdan 3 araba daha geldi 5-10 dk arayla. Durum böyle olunca pek yapılabilir gibi gelmiyor bana :(

Ki zaten kendileri arada bir yapıyor pasta cila, her seferinde ben yaparsam da pek hoş kaçmaz diye düşünüyorum ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 tl verip fırçasız yıkatıyorum sonra da micro fiber bez ile siliyorum :) araç bana hizmet ediyor;)

Zevk meselesi tabii ki, ben araba pırıl pırıl olsun, mis gibi koksun istiyorum, hatta yıkamadan sonra aynalardan çıkan su camlara kapılara leke yapmasın diye dokuz takla atıyorum :D Dolayısı ile ben guzuya guzu da bana hizmet ediyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında bu zevk ve uğraş işi,tabiki herkes ister arabasının her daim showroomdaki gibi parlamasını kaportasına elinin tersi ile gezdirdimi pürüzsüz ipek gibi olmasını ama üşengeçlik ve uğraşamama bahaneleri ile yapılmaz bu tarz işler.Sadece 10 günde bir yıkatırlar,oda kaportaya kurşunla eşdeğer zararı olan yıkamacılardaki köpükle.Ben arabayı alalı 3 sene oluyor her benzin aldığımda pompacı hayırlı olsun abi diyor :) Yani aranızda bu tarz işlere (detailing) meraklınız varsa ben haftada 1 kere 1-1.5 saat arabama ayırırım diyorsanız almanız gereken listeyi ben yaparım sorun değil.

Haftada 1 olmasa da 2 haftada veya ayda bir diyelim :D Sen yap yine de listeyi :D

Not:Aynı benzinliğe gittiğim için artık pompacılar, kasadakiler ahbap olunca biliyorlar arabayı, onun için benzinlikten pek hayırlı olsun duyamıyorum ama işe giderken yoldan birilerini alınca benimde duymuşluğum var, ve hakikaten insanın hoşuna gidiyor.

Hayırlı olsun duyamasam bile"OooOOo arabada cillop gibi tertemizmiş"i duymak bile benim için güzel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haftada olmasa da 2 haftada veya ayda bir diyelim :D Sen yap yine de listeyi :D

Ayda birmi,töbe yapmam liste,listeye yazık be bırak ihtiyacı olanlar alsın o listedekilerini stokları tüketme :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayda birmi,töbe yapmam liste,listeye yazık be bırak ihtiyacı olanlar alsın o listedekilerini stokları tüketme :)

Yav abi çoluk var çocuk var, hanım var, köpek var, hafta sonu nöbet var, kalışlı görev var, oltayla balık var, zıpkınla balık var, havalı tüfek var, var oğlu var. Sen ayda bire dua et :D

Veriver şu listeyi de kaşıntımız geçsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

al sana liste :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...