Jump to content

Mx-5 ile Altunizade Caddesi Üzerinde Küçük Bir Drift

Hkn83
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Videoyu Beraat kandiline yetiştirseymişsiniz daha anlamlı olurmuş... Serkan'a katılıyorum açık trafikte hoş olmamış...

Emeklerinize sağlık, teşekkürler.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cadde haziran ayında boş idi arkadaşlar gelseydiniz görürdünüz.Trafik yoğun değildi.Ayrıca trafik polisi dostlarımız sağolsunlar...  :)

Keşke polis dostlarınızı işin içine katmasaydınız... İki yanlış bir doğru yapmıyor maalesef...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende diyorum bayi test aracının böyle ağzına s*çılmasına nasıl izin veriyor, meğersem  :ohmy:

Apaçi styla olmuş biraz, bir iki savurma var o kadar, madem yapıyorsunuz bir hareket şöyle bir kaç tam tur sıfır yapsaydınız, bişey göremeden video bitti gitti.

Olayın diğer boyutuna gelirsek bir sürü pazar yeri, açık otopark, carting/yarış pisti ve boş arazi varken caddede yapmanızın savunulacak pek bir tarafı yok bence de.

Ha bi de polis dostlarımızda var demişsiniz tam olmuş :D

İstediği arabayı istediği fiyata almak için tenhada araç sahibini sıkıştıran emniyetten bağlantısı olan galericiler vardı eskiden onları hatırladım bi an  ;D

Şimdi bi de şunu ilave edeyim içimde kalmasın;

00:54'de sağdan çocuğunun elini tutarak geçen bir bayan ve öncesinde de yanınızdan geçen yanlış görmediysem accord var, küçük bir zamanlama ve ters açıyla birilerinin canını aldığınızı veya sakat bıraktığınızı bu videoya çekmiş olabilirdiniz, kendinizi düşünmüyorsanız bile etrafınızdaki masum ve suçsuz insanları düşünürseniz belki yaptığınızın yanlış olduğunu kabul etmekte zorlanmazsınız. Hala zorlanıyorsanız o masum insanların yerinde sizin sevdiklerinizin olduğunu ve sizin yerinizde de aynı tavrı sergileyen başka birinin olduğunu düşünün belki fikriniz değişebilir  ???

Böyle güzel videolarınızı daha uygun ortamlarda çekip paylaşmanız dileğiyle  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Site kurallarından haberdar mısınız ?

5. Forumda, Trafik kuralları dışı hareketlerden özendirici bir şekilde söz etmek, teşvik etmek, övgü ile bahsetmek yasaktır.. Bu tür mesajlar silinecek. Bu tür yorumlar yazan üye cezalandırılacaktır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar yurt dışı Mazda bayisinin çektiği youtube videosunu izledim , hatta bizimkiler niye çekip koymuyorlar demişimdir ama bu kadarını beklemiyordum , MX-5 i apaçi ruhlular alsın yolda tehlikeli araç mı kullansınlar istiyorsunuz, mesaj bu mudur yani, pes valla  :)

Bu kadar hassas mühendislikle üretilen, görüldüğü üzere başında gerçek centilmenlerin olduğu Mazda gibi bir firmanın Türkiye'de bu seviyelere düşürülmesinin ardında şüphesiz ki mevcut yönetim var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafiğe kapalı alanda yapılsa daha farklı yorum yapabilirdim. Fakat trafiğe açık alanda doğru bir hareket olarak görmüyorum. En azından yapıyorsanız bile bunu marifet gibi insanlara sunmamak gerekir diye düşünüyorum. Malum özenti insanımız çok trafikte geçen bir c180 makas videosuna youtubeda adam insignia ile malas atıp gönderme yapmış c180' e vs diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptığınız cx5 güzel olmasada akılda kalıcıydı ama bu video çok gereksiz ve apaçi olmuş. Reklamın kötüsü olmaz derler yaa bu kötü olmuş.

Madem araçlarınızın kullanımında bu kadar rahatsınız istanbul parktaki organizasyonlara katılın mazdayı güzel bir şekilde temsil edin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

benim Mazda'yı arkasını hiç attırmadan baya bi spor kullanıyorum, DSC'yi devre dışına alıp öyle kullansam ne farkım kalır BMW, Honda S'ten Doğan'dan. Komik hissederim kendimi valla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...