Jump to content

Araba renklerine göre psikolojik analiz

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese iyi akşamlar;çıkıorum ben. izmire ankaraya;gidemediğimiz köylere selam olsun..

Ben gidince silersinis artık yeri deil nede olsa buranın kusurunma bakmayınıs :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok yanlış yapıldı bana Selman abi;habersiz msj larım silindi 5000küsur mesajım havaya gitti.bir süre yanlız kalmak;durumu analiz edip ;nihayi kararı vermek üzere aranızdan ayrılıyorum; hoşçakalınıss :nea: :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

çok yanlış yapıldı bana Selman abi;habersiz msj larım silindi 5000küsur mesajım havaya gitti.bir süre yanlız kalmak;durumu analiz edip ;nihayi kararı vermek üzere aranızdan ayrılıyorum; hoşçakalınıss :nea: :nea:

sen şimdi hiç kıpırdama,geliyom ben gözlüğünüde cıkart beklerken :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam anlamıyla beni tarif etmiş :D Bu kadar cuk oturur yani :D

Bazı şirketlerde, işe alım mülakatlarında "Arabanız olsa ne rengi seçersiniz?" diye soruyorlarmış.. Eğer aday "Kırmızı" derse, haneye eksi puan yazılıyormuş 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün gazetede okudum, ipod sayesinde beyaz renk tekrar popüler oluyormuş, ünlü markalar demolarını beyaz araba ile yapıyormuş.

Getti benim gül gibi guzum, geri mi alsam ne. :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bugün gazetede okudum, ipod sayesinde beyaz renk tekrar popüler oluyormuş, ünlü markalar demolarını beyaz araba ile yapıyormuş.

Getti benim gül gibi guzum, geri mi alsam ne. :P

olmuşla ölmüşün çaresi olmaz derler :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

ben bütün renklerinin yakıştıgı tek marka olarak mazdayı gördüm şimdiye dek,beyazdan nefret ederim ama bu arabanın beyazı bile harika

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...