Jump to content

Mazda 2 Fun 1.5L Hakkında Bilgi

ASencer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kesinlikle abi ilginç ama gerçek :)

Aracı ben kullandım, Ali ve Onur'da kullandı. Herkesin ortak yorumu, araç beklentinin üzerinde bir performansa sahip. Kullanımı kolay ve çok keyifli bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koltuk ısıtması var, bu durumda Rusya'dan gelenlerden olsa gerek. :) Soğuk ülke olunca, adamlar B segmenti otomobile bile koymuşlar koltuk ısıtmayı.

Onlardandır dediğin gibi. O aralar kriz patlayıp stok fazlası oluşunca Türkiye'ye çekildi bir çok araç. CX-9 ların Türkiye macerası da aynı döneme rastlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı ben kullandım, Ali ve Onur'da kullandı. Herkesin ortak yorumu, araç beklentinin üzerinde bir performansa sahip. Kullanımı kolay ve çok keyifli bir araç.

Abi inanırmısın İkea ya gelirken geciktim diye Küçükbakkalköyden tem e çıktım 160/170km/h banamısın demiyor. Bassam rahat 200km/h yi görürdüm. Bu kasaya bu güç çok iyi olmuş. Çok seri ve keyifli gerçekten.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi inanırmısın İkea ya gelirken geciktim diye Küçükbakkalköyden tem e çıktım 160/170km/h banamısın demiyor. Bassam rahat 200km/h yi görürdüm. Bu kasaya bu güç çok iyi olmuş. Çok seri ve keyifli gerçekten.

C segmentinde ki bir çok aracı, rezil eder bu araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk geldiği zaman test etmiştim ben de aynısını düşündüm. Onun için Sport modeli hep aklımda :)

Bakar mısın şu güzelliğe :)

mazda2-sport-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın ilk kalkışı muazzam hızlı. Otomatik vites olmasına rağmen, inanılmaz atik ve çevik. Aynı keza yol tutuş performansı da çok iyi.

Bu arada beyaz zaten favori rengim. Çok şık durmuş. Mazda 2 de o kadar güzel canlı ve güzel renkler var ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu aracı sıfır almakmı mantıklı yoksa 2.el mi..

2.elde ağzım çok yandı..az öncede birkaç 2. el plaka sorgusu yaptım çoğu hasarlı çıktı araçların.

eşim kullanacak çoğunlukla..alayım 10 sene kullansın diyorum..

bu skyactiv Mazda2 lerde olacak mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.elde ağzım çok yandı..az öncede birkaç 2. el plaka sorgusu yaptım çoğu hasarlı çıktı araçların.

Çok piyasası olan bir model olmadığı için temizini rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum... Mantıklı bir tercih olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben mazdaozandan ikinci el aldım.. daha 33 bin kmde. benım aldıgım fun+ .. su anda mazdaozanda bir mazda 2 daha var. yanılmıyorsam 43 bin kmde. gayet temiz bir arac. ben onu almak için gidip bunu almıstım. rengide kırmızı.. sıfır arac aldıgınız anda 6 - 7 bin tl zarardasınız. kendi bileceğıniz iş.. benim param o zaman ikinci ele yetti ikinci el aldım. ben fun+ tan çok memnunum.. kullanması çok rahat bir arac ( bu arada aracı almaya bile kendim gitmemiştim.. eniştem almıştı aracı. o kadar kötüydü şoförlüğüm.. ama daha sanırım 2 hafta oldu. epey kullanıyorum. boyutlarının ufak olması yeni kullanıcılar için büyük bir + . soyleyeceklerım bu kadar. her ne yaparsanız hayırlısı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yol tutusu mukemmeldir. Sport modeli vardi bende. 45 yanak lastiklerle geldi ve cok sertti. 180 e kadar guel ivmeleniyor. Hayirli olsun. Gule gule binin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda2 nin skyactiv kombinasyonu hakkında bilgisi olan var mı?

1.5 dizel otomatikler bu model içinde düşünülüyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda2 nin skyactiv kombinasyonu hakkında bilgisi olan var mı?

1.5 dizel otomatikler bu model içinde düşünülüyor mu?

Dizelde otomatik vites yok. Mazda 2'nin Skyactiv kombinasyonu ülkemize gelir mi ? yada gelecek mi ? Hiç bir yerde konuşulduğunu duymadım ben. Sırasıyla CX-5, Mazda 6 ve son olarak Yeni Mazda 3 geliyor, Skyactiv teknolojileri olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Herkese merhaba 2009 model otomatik mazda 2 almayı düşünüyorum ancak 1,5 fun ve go paketleri var bunun arasındaki farklar nedir hangisini tercih etmeliyim. birde araç ile ilgili genel olarak sizlerin yorumu nedir otomatik şanzuman, motor ve mekanik olarak ne söylersiniz, yedek parça durumunun biraz pahalı olduğunu duymuştum ama tedarik te bir sorun yaşanmam diye düşünüyorum. görüşlerinizi paylaşır ve yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Go ve Play paket farklılıklarını bulabildim ama Fun ve Go farklılıklarını bulamıyorum. Görünen o ki jant, klima, yol bilgisayarı ve hoparlör sayıları paketler arasındaki farkı oluşturmuş.

https://web.archive.org/web/20090115224007/http://www.mazda-tr.com:80/showroom/mazda2/5door/specs/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

konuyu gereksiz hortlatmaktan imtina ediyorum..

lakin ilk ve acemi arabası asla mazda 2 olmamalı diye bi kanı var bu sayfada özetle anladığım... 

benim ilk aracım ve acemiyim. bugun mazda 2 aldım açıkcası . çok çok heyecanlıyım perşembe elime gelecek evrak işlemlerinden sonra...

çok mu hata ettik acaba buraları okumadan karar vermişiz. 

kelli felli adamım ama mükemmel bir araç yav :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Killua :

lakin ilk ve acemi arabası asla mazda 2 olmamalı diye bi kanı var bu sayfada özetle anladığım... 

benim ilk aracım ve acemiyim. bugun mazda 2 aldım açıkcası . çok çok heyecanlıyım perşembe elime gelecek evrak işlemlerinden sonra...

Acemi arabasi olmamasi icin bence hicbir sebep yok.Ayrica boyle siniflandirmalarda pek uygun degil.Her zaman kurallara uymak acemiligi gerektirsede uygulamak lazim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Killua :

aracınız çok güzel, hayırlı olsun. genel olarak mazda 2 ile ilgili sorunuz ve sorununuz olursa sormaktan çekinmeyiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...