Jump to content

Mazda 2 Fun 1.5L Hakkında Bilgi

ASencer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 dakika önce, Katil Balina :

aracınız çok güzel, hayırlı olsun. genel olarak mazda 2 ile ilgili sorunuz ve sorununuz olursa sormaktan çekinmeyiniz.

çok teşekkür ederim.  uyku tutmak bilmedi perşembeye daha çok var gibi. nasipse kavuşucaz.

2 aydır hiç çalışmadığı için aküsü boşalmış arabanın randımanlı da süremedim içime oturdu ama binince ve direksiyonu kavrayınca 1,5 dakika sonra direk aldım dedim:)  önce güzel bi yere baktırmam gerekecek diye düşünüyorum aldığım yere çok güvensem de şuanda onu araştırmaktayım ve kullanım testleri vesaire incelemekteyim.. Mazda tutkusudur aldı başını gitti videoları izlerken

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Killua :

çok teşekkür ederim.  uyku tutmak bilmedi perşembeye daha çok var gibi. nasipse kavuşucaz.

2 aydır hiç çalışmadığı için aküsü boşalmış arabanın randımanlı da süremedim içime oturdu ama binince ve direksiyonu kavrayınca 1,5 dakika sonra direk aldım dedim:)  önce güzel bi yere baktırmam gerekecek diye düşünüyorum aldığım yere çok güvensem de şuanda onu araştırmaktayım ve kullanım testleri vesaire incelemekteyim.. Mazda tutkusudur aldı başını gitti videoları izlerken

aracı 65.000 km kullandım. motor vs konusunda teknik olmamak kaydıyla her türlü sorunuzu yanıtlamaya calışırım. etiketleseniz yeter. bilgim dahilindeyse zevkle yanıtlarım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Killua :

konuyu gereksiz hortlatmaktan imtina ediyorum..

lakin ilk ve acemi arabası asla mazda 2 olmamalı diye bi kanı var bu sayfada özetle anladığım... 

benim ilk aracım ve acemiyim. bugun mazda 2 aldım açıkcası . çok çok heyecanlıyım perşembe elime gelecek evrak işlemlerinden sonra...

çok mu hata ettik acaba buraları okumadan karar vermişiz. 

kelli felli adamım ama mükemmel bir araç yav :)

Hayırlı olsun :) Güle güle arabanızın tadını çıkarın bence güzel tercih yapmışsınız. Daha kötü araç aldığınızda kısa bir süre geçince hemen satıp yenisini alayım diyenleri çok gördüğüm için değişen veya kazalı olan bir arabayı uyguna alıp sürüp acemiliğini atın daha doğru tercih olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Killua :

lakin ilk ve acemi arabası asla mazda 2 olmamalı diye bi kanı var bu sayfada özetle anladığım... 

benim ilk aracım ve acemiyim. bugun mazda 2 aldım açıkcası . çok çok heyecanlıyım perşembe elime gelecek evrak işlemlerinden sonra...

@ASencer benim kayınçonun ilk otomobili Mazda 2 idi. Acemiliğini bu araçta yaşadı ve tecrübe kazandı.

Kendisi sizi daha iyi anlayacaktır eminim. Ve bu konuda bir şeyler yazacaktır..

Bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim. :nazar:  :dua: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

@ASencer benim kayınçonun ilk otomobili Mazda 2 idi. Acemiliğini bu araçta yaşadı ve tecrübe kazandı.

Kendisi sizi daha iyi anlayacaktır eminim. Ve bu konuda bir şeyler yazacaktır..

Bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim. :nazar:  :dua: 

amin teşekkür ederim.

9 saat önce, Katil Balina :

aracı 65.000 km kullandım. motor vs konusunda teknik olmamak kaydıyla her türlü sorunuzu yanıtlamaya calışırım. etiketleseniz yeter. bilgim dahilindeyse zevkle yanıtlarım.

çok teşekkürler ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.09.2017 at 21:10, Killua :

Aracınız hayırlı olsun hocam, kazasız belasız bir şekilde kullanmanız nasip olur inşallah. Araç benim de ilk aracım, 1 sene oldu alalı, gayet memnunum açıkcası. Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...