Jump to content

Mercedes CLA İzlenimleri

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

En iyisi  musait bi zamanda marea ile cla 180 in deneme yapilip videoya cekilmesidir. Benim oyum hala marea dan yana  efe abi yeni araba diye niye gecsinki cla turbo da bi yere kadar mercedesin sanzimanida o kadar iyi degil en azindan deneme sirasinda fark yaraticak kadar. Yeni kasa bmw 116i 136hp ile 2013 c180 i 156hp denedik bmw dusuk beygirine ragmen 2 boy önünde gidiyordu her vites atista uzuyordu.

yaw dur deme öyle. seninde üyeliğini falan siler/sildirir sonra :2funny: sebebi ben olmayayım :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

24

• EfeAksoy

16

• apojitsu

12

• EgeG

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Beyler konuya donelim, ozetle CLA iyi arac, sportif tasarim ve yolda dikkat cekicilik ariyorsaniz AMG pack alinir diyorum.

Arka taraf dar. Orta ekran konsola gomulebilirdi. Sert suspansiyona sahip.

Viraj performansi tatmin edici, iyi. Koltuklar sportif.

Fakat A serisinin sedani oldugunu unutmayarak 40 yas ve uzeriyseniz biraz da butceniz varsa CLS tercih edilmeli.

Sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler konuya donelim, ozetle CLA iyi arac, sportif tasarim ve yolda dikkat cekicilik ariyorsaniz AMG pack alinir diyorum.

Arka taraf dar. Orta ekran konsola gomulebilirdi. Sert suspansiyona sahip.

Viraj performansi tatmin edici, iyi. Koltuklar sportif.

Fakat A serisinin sedani oldugunu unutmayarak 40 yas ve uzeriyseniz biraz da butceniz varsa CLS tercih edilmeli.

Sevgiler

viraja katılmıyorum . Kesinlikle iyi değil. zaten şase A şase, normal yani. Ama o yol tutuşa iyi demek duygusallıktır :)

cls'ye lafım yok. En beğendiğim merso

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mercedes ile ilgili birşey duydum ve doğru mu çok merak ettim ama sırf bunun için de yeni konu açmadım..

Mercedes'in 7G Tronic şanzımanı klasik tip tork konvertörlü şanzımanmış doğru mu?? Ben çiftkavramalı sanıyordum ama değilmiş diye duydum :D

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mercedes ile ilgili birşey duydum ve doğru mu çok merak ettim ama sırf bunun için de yeni konu açmadım..

Mercedes'in 7G Tronic şanzımanı klasik tip tork konvertörlü şanzımanmış doğru mu?? Ben çiftkavramalı sanıyordum ama değilmiş diye duydum :D

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı??

Mercedesin B serisinde kullanmaya başladığı 7 ileri çift kavramalı şanzıman var. C ve E serisinde kullandığı ise klasik tork konvertorlu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:fiuw:

Mercedesin B serisinde kullanmaya başladığı 7 ileri çift kavramalı şanzıman var. C ve E serisinde kullandığı ise klasik tork konvertorlu.

Çift kavramalı olan şu 9tronic denilen şanzıman mı? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değil üstad. çift kavramalı. Hatta elektronik. spor moda alınca 5 ileri, eko modda 7 ileri oluyor. ele bişeler yada.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değil üstad. çift kavramalı. Hatta elektronik. spor moda alınca 5 ileri, eko modda 7 ileri oluyor. ele bişeler yada.

abi kafam karıştı :D e serisindeki tam otomatikmiş. Ama diğerleri ne ayak?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değil abi, E ve C serisindekiler tork konvertorlu 7g-tronic dediğimiz şansıman. Bu da zaten eski 5 ileriden bozma.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_7G-Tronic_transmission

Şu an B serisinde de 7 ileri çift kavramalı kullanıyorlar. O da şu şanzıman;

http://techcenter.mercedes-benz.com/tr_TR/7g_dct/detail.html

A ve CLA'yı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ha ben cla için konuştum . Anlaşıldı o zaman :)  cla da kavramalı . Hatta servis masrafı ne tutar debriyajin muhabbeti de oldu ama bilmiyordu hatun :P anca yavaş git dedi zaten :(

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ha ben cla için konuştum . Anlaşıldı o zaman :)  cla da kavramalı . Hatta servis masrafı ne tutar debriyajin muhabbeti de oldu ama bilmiyordu hatun :P anca yavaş git dedi zaten :(

bu şanzıman ilginçmiş çoklu vites değiştirme olayı ama gerek var mı ?bence yok :D

Benim cla tartışmama gerek yok sığmıyorum içine :D audi a3 için de aynı şekilde.

Genç arabasıymış peh :fiuw:  Ben c'ye anca sığarım..w

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka koltuk çok dar . 1.80'den uzun adam rahat etmiyor . Yeni C güzel olacak diyordum ama görsellerde çok fark görünmüyor . Test etmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka koltuk çok dar . 1.80'den uzun adam rahat etmiyor . Yeni C güzel olacak diyordum ama görsellerde çok fark görünmüyor . Test etmek lazım :)

180den uzun rahat etmiyor, 185in kafası yamuluyor :D cla amg 117 milyarsa c180 amg kaç olur kimbilir... Yazık günah o paraya. :'(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi selam,

C hastası biri olarak yazıyorum: Yeni C feminen bir tasarıma sahip oldu yeni gelecek olan kasada.

http://www.autoexpress.co.uk/mercedes/c-class/63713/new-mercedes-c-class-2014-release-date-price-and-rumours

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...