Jump to content

2005 Model Kırmızı Mazda 3'üm İçin Tavsiyeleriniz Nelerdir?

34sedat34
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Selam,

Uzun uğraşlar sonucunda ben de Mazda 3 sahibi oldum :) Sizden ricam aracım için önerebileceğiniz hafif modifikasyonlar var mı. Kesinlikle abartı modifikasyonu sevmediğim için ufak dokunuşlarla haifi değişiklikler yapmak istiyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

post-9515-141695295697_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Bey hoşgeldiniz.

Aracınız da hayırlı olsun...Araç sport dynamic mi?

Bende de BK kasa 3 var, imzamdaki linke tıklayarak benim aracımdaki modifikasyonları görsel olarak görebilirsiniz.

Destek verebileceğim her hangi bir nokta olursa lütfen dilediğiniz zaman iletişim kurabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikli olarak ilk yapmanız gereken, aracınızın rengini değiştirmek !!! Bu konuda folyo kaplama daha ucuz maliyetli olur sizin için.

Rengini değiştirin diyorum. Çünkü maşallah çok şık, çok güzel duruyor. Bizim guzular zaten güzel, birde kırmızı olunca. Daha çok ilgi ve dikkat çekip, nazara, göze geliyor. :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikli olarak ilk yapmanız gereken, aracınızın rengini değiştirmek !!! Bu konuda folyo kaplama daha ucuz maliyetli olur sizin için.

Rengini değiştirin diyorum. Çünkü maşallah çok şık, çok güzel duruyor. Bizim guzular zaten güzel, birde kırmızı olunca. Daha çok ilgi ve dikkat çekip, nazara, göze geliyor. :nazar: :nazar:

Yok abi ben kırmızı renk alsaydım direkt MPS jant ve body e döndürürdüm, kaplama yapacaksa Sedat Bey yine aynı renge kaplamasını öneririm bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi ben kırmızı renk alsaydım direkt MPS jant ve body e döndürürdüm, kaplama yapacaksa Sedat Bey yine aynı renge kaplamasını öneririm bence..

Aynı şeyi söylüyoruz Efe. Bende diyorum ki kırmızının hastasıyım.

Kırmızı guzuyu daha bir başka gösteriyor diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun :) güle güle keyifle binin kazasız belasız.

bende de 2009 kırmızı hb var malesef anahtar ciziği dolu. fazla göze çarpınca ciziyorlar malesef

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı şeyi söylüyoruz Efe. Bende diyorum ki kırmızının hastasıyım.

Kırmızı guzuyu daha bir başka gösteriyor diyorum.

Kırmızı ve underline yapmadan da anlaşılıyor İlhan abi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın...

:nazar:

Forumda araştırma yaparsan modifikasyon ile ilgili bir çok konuya ve üyeye rastlarsın, kolay gelsin...

;)

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olumlu yorumlarınız için çok teşekkürler...

Aslında arabayı almadan önce baktığım tek renk siyahtı ancak kırmızı kısmet oldu, şimdi bakmaya doyamıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Bey hoşgeldiniz.

Aracınız da hayırlı olsun...Araç sport dynamic mi?

Bende de BK kasa 3 var, imzamdaki linke tıklayarak benim aracımdaki modifikasyonları görsel olarak görebilirsiniz.

Destek verebileceğim her hangi bir nokta olursa lütfen dilediğiniz zaman iletişim kurabilirsiniz

Araç ruhsatta Mazda 3 OV Full diye geçiyor ancak sigortada sport dynamic diye geçiyor, benim de aklım karıştı.

Bu konudaki cehaletimi mazur görün ama BK kasa ne demek :( ama her ne demekse sizin aracınızı çok beğendim :)

Desteğiniz için çok teşekkür ederim, eksik olmayın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun :) güle güle keyifle binin kazasız belasız.

bende de 2009 kırmızı hb var malesef anahtar ciziği dolu. fazla göze çarpınca ciziyorlar malesef

Dün aracı aldığımdan beri en büyük korkum bu maalesef, evimizin küçük bir garajı var ama benim kırmızı kuzu sığmadı oraya, ölçtüm maaşallah bizim arabalarımız 470 cm miş, şimdi alternatif çözümler arıyorum :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç ruhsatta Mazda 3 OV Full diye geçiyor ancak sigortada sport dynamic diye geçiyor, benim de aklım karıştı.

Bu konudaki cehaletimi mazur görün ama BK kasa ne demek :( ama her ne demekse sizin aracınızı çok beğendim :)

Desteğiniz için çok teşekkür ederim, eksik olmayın...

Sedat bey merhaba

Estagfurullah.

2009 a kadar uretilen mazda 3 ler bk kasa, 2009 sonrasindan itibaren uretilenler bl kasadir.

Bende tesekkur ederim size baby I begendiginiz icin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanınız aracınızı, modifikasyon olarakta , spoiler olabilir, cam rüzgarlığı taktırabilirisin, spor bir paslanmaz egzoz ucu takılabilir, ufaktan uygun yerlere bant çekilebilir, kampana vede kaliperler aracın rengine boyanabilir, gündüz ledi takabilirisiniz,  onun dışında bence hiçbirşeye dokunmayınız her zaman orjinal hali güzeldir araçların.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanınız aracınızı, modifikasyon olarakta , spoiler olabilir, cam rüzgarlığı taktırabilirisin, spor bir paslanmaz egzoz ucu takılabilir, ufaktan uygun yerlere bant çekilebilir, kampana vede kaliperler aracın rengine boyanabilir, gündüz ledi takabilirisiniz,  onun dışında bence hiçbirşeye dokunmayınız her zaman orjinal hali güzeldir araçların.

Teşekkür ederim.

Spoiler ben de düşünüyorum , egzoz ucu zaten var ama bant çektirme olayını anlamadım. Bir de en açık renk cam filmi yasak mı onu araştırmam gerekiyor, ona göre yaptıracağım. Xenon far düşünüyordum ancak bugün konuştuğum Maslak Evo, Xenon farların artık muayeneden geçmediğini söyledi dolayısıyla ondan vazgeçtim. Osram night breaker kit önerdi farlar için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracımda 1 numara cam filmi var ve şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı çevirmelerde ama muayenede hafif kusurlu geçiyor ne yazık ki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim.

Spoiler ben de düşünüyorum , egzoz ucu zaten var ama bant çektirme olayını anlamadım. Bir de en açık renk cam filmi yasak mı onu araştırmam gerekiyor, ona göre yaptıracağım. Xenon far düşünüyordum ancak bugün konuştuğum Maslak Evo, Xenon farların artık muayeneden geçmediğini söyledi dolayısıyla ondan vazgeçtim. Osram night breaker kit önerdi farlar için.

Far yıkama yoksa geçmiyor xenon muayeneden Sedat Be maalesef...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...