Jump to content

Skyactiv Motora Lpg

ceyhun29
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayal etmekle başlar herşey, devir kesiciye girene kadar sınırları zorlayın arkadaşlar , devam  :)

Ha şöylee... :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayal etmekle başlar herşey, devir kesiciye girene kadar sınırları zorlayın arkadaşlar , devam  :)

Hayal etmeye ediyorlar da çalışıp üretmeye gelince....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayal etmeye ediyorlar da çalışıp üretmeye gelince....

Bizim milletin hatırı sayılır çoğunluğu ve genel itibariyle idarecileri arıza olduğu için kontrol dışı kıskançlık ruhumuzda var, o nedenle çılgın projeler haricinde biri gerçekten iyi birşey üretmeye kalktı mı hemen çelme takıp, işine sekte vurup , imzayı attırmayız biz :)

Dolayısıyla iyi bir şey hayal ederken olsa ne güzel olur diye hayal etmek halkımızda alışkanlık oldu Abi , şunu da yapsak ne güzel olur diyemiyoruz malesef :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de uygulaması olduktan sonra lpg ile dolaşmak hem daha ucuza gelecek tamamen duygusal açıdan bakarsak.

Birde şöyle bir durum var devlet tarafından dizel yakıtın fiyatı benzinden pahalıya çekilecek o zamanda lpg ve benzin arasında fark azalacak boyle oluncada ınsanlar artık lpg den bıraz olsun uzaklaşacak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Skyactive Mazda 3 üme LPG taktırmayacağım :) LPG bence tam bir fiyasko, Motora verdiği zararın yanında bir de benzin harcıyoruz, ayrıca LPG eskisi kadar ucuz değil. Performans kaybı, uğultusu, araca verdiği zarar ve ayrıca ekstradan 100 150 kg lık yük ile bence fazlalık birşey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden saçmalık olsun... araç benimse istediğimi yaptırırım... sen LPG yi sevmezsin bir başkası LPG nin tüm zararlarını göze alıp maddiyattan dolayı LPG kullanır. Bu kişisel tercihtir saçmalık değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gereksiz olmasi ayri bise abi. Cok az yakar gereksiz diyebilirsin ama sacmaligin daniskasi tarzi sozler cok da hos olmuyor. Bende gereksiz goruyorum fakat araci kullandigimizda anlayacagiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracın yakıt tüketimini bildiğiniz üzere alıyorsunuz . Saçmalığın daniskası derken benimle mazda arasında 15 yıllık bir aşk var yani kıyamam ben asla . Sizin iyiliğinizi istediğim için yani şöyle : mühendislik harikası bir araca lpg takıyorlar sonra rölanti düşüyor araç gaz yemiyor diye bir ton sorun çıkıyor ve insanlar üzülüyorlar ister istemez o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın kusuruma bakmayın ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu öncelik meselesi. Ben son iki aracım mazda3 e lpg taktırmadım. Benim önceliğim orijinallik konfor ve performans idi. Ancak önceliği ekonomi olan kişi takabilse dizele bile lpg takar. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Skyactiv ve Lpg neler düşünüyoruz artık Mazda  100 km 1 litre dese o zamana kadar bizde benzin 10 lira olur biz gene çok yakıyor diye lpg takarız. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Daha önce forumda bahsi geçmişti, çok güzel bir gelişme , umarım buraya da gelir bu konseptteki araçlardan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG de ilk çıktığında bayiisi yoktu pek, talep olunca kendiliğinden gelişir bu tip sektörler, umarım tabii.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...