Jump to content

Skyactiv Motora Lpg

ceyhun29
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kim taktırirsa, ilk deposu bedava, onu biliyoruz =)

İlk depo kimdendi? :)

arttırıyorum bi depo da benden

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Depodan kasıt ; taktirin bi deneyin sonra tecrübeye göre bizde taktiririz ya da taktiramayiz mi demek istiyorsunuz ;)

yok abi ilk deposunu ilhan abi fulleyecek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yeni mazda 3 alipta LPG taktiran oldu mu acaba. Az yakmaya yakıyor fakat alalı 6 ay oldu 15 bin km yol yapmışim. Nasıl oldu bende anlamadım :) . . . Biliyorsunuz ki canım ülkede pompa fiyatları düşmez dünya ile ters orantılı bizim ülkemiz . . .

Forumda mevcut konu başlığının altında birleştirilmiştir.

Skyactiv motora lpg uygulayacak kişiye ilk depo benden. Bilginiz olsun. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İcimden bir ses vialle sıvı sistemin bu motora cuk diye oturacağını söylüyor. Bende 'evin borcu bi bitsin, bakarız' diyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba aracımı alalı daha bir hafta olmadı şu an 1450km de lpg konusu geçince yazayım dedim. Önceki araçlarımdan biri lpg li biri dizeldi. Lpg taktırdıgım aracıma benzinle 2000km binebilmiştm ve akabinde lpg taktırmıştım fakat inanın skyactiv motorda lpgye lüzum yok. An itibariyle 3 kez yakıtı ölçtüm depoyu fulleyip kullandıktan sonra fulleme yöntemiyle ve sırasıyla 0.26- 0.27-0.24 kuruş yaktı klima hep açık 2 kişi araçta ve yarısı ş.içi yarısı ş.dışı. Tek kelimeyle maşallah diyorum ve kesinlikle lpg düşünmüyorum ki aracı sakin kullanan biriside değilimdir

Ne olur 80'i geçmiyorum de. Ne olur Ankara KKTC'nin bir kazası de. Ne olur rampa görünce aracı park edip yürüyerek yola devam ediyorum de!.. Yakarım arabamı (: Ne taklalar attım 0.30'dan aşağı çekemedim...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne olur 80'i geçmiyorum de. Ne olur Ankara KKTC'nin bir kazası de. Ne olur rampa görünce aracı park edip yürüyerek yola devam ediyorum de!.. Yakarım arabamı (: Ne taklalar attım 0.30'dan aşağı çekemedim...

Valla kuruş olarak hiç hesaplamadım ama benim araç 2. nesil Mazda 3 karma olarak yol bilgisayarım 8.3 gösteriyor. :) Uzun yolda 5.5-6 litre arası yakıyorum genelde. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kuruş nasıl hesaplanıyor?

Dünyada bizden başka yoktur kuruş hesabı yapan.

"100 km.de xx litre yaktı" desek daha kolay olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kuruş nasıl hesaplanıyor?

Dünyada bizden başka yoktur kuruş hesabı yapan.

"100 km.de xx litre yaktı" desek daha kolay olmaz mı?

+1

Bu durumu her seferinde bende dile getiriyorum. Kişi kendi paylaştığı kuruş hesabına. 1 yıl sonra bakınca, acaba işin içinden çıkabilecek mi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

+1

Bu durumu her seferinde bende dile getiriyorum. Kişi kendi paylaştığı kuruş hesabına. 1 yıl sonra bakınca, acaba işin içinden çıkabilecek mi ? :D

Çıkamayacak

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...