Jump to content

Onur'dan Satilik 2012 Mazda 3

Onur

Tavsiye Edilen Mesajlar

41.500 olarak guncelledim fiyati. kim diyordu mazda'nin ikinci eli var diye?

43 bine sıfır mazda satılırken senin bu fiyatın ikinci el mantığına ters düşüyor Onur... Mazda'nın oturmuş bir piyasası yok, yaklaşık bir yıldır fiyatlara bakıyorum aynı model aynı araçta 6-7 bin lira fiyat farkının olduğu durumlara rastladım...

Allah gönlüne göre versin, hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

43 bine sıfır mazda satılırken senin bu fiyatın ikinci el mantığına ters düşüyor Onur... Mazda'nın oturmuş bir piyasası yok, yaklaşık bir yıldır fiyatlara bakıyorum aynı model aynı araçta 6-7 bin lira fiyat farkının olduğu durumlara rastladım...

Allah gönlüne göre versin, hayırlı satışlar.

Abi kesinlikle haklısın ,  benimde aracım satışta ama bayiler 2012 modeller üzerinde ciddi indirim yaptığı için 2nci el satışı şu an çok zor. Sanırım önce 2012 modellere  ilerleyen dönemlerdede 2013 modellere indirim yapacaklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 liralık arabaya 7 lira istersen ve 6 liradan aşağı olmaz diye diretirsen peynir ekmek gibi satılan o tenekeyi ancak 8 ayda satabilirsin, az çok tanıdık seni...

8)

böyle bi yorum ancak laf olsun diye yazılır heralde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

böyle bi yorum ancak laf olsun diye yazılır heralde

Hiç servise götürmediğin aracın için buradan zırt pırt olur olmaz dert yanarsan, broadway gibi bir arabayı 8 ayda satarsan, sana yazılan cevapları yok sayıp en başa dönüp aynı şeyleri tekrar yazarsan, mazot kalitesinin enjektörlere etkili olacağını önce inkar edip sonradan kabul edersen vs. vs.

Laf olsun diye değil, senin için YAZILIR...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

"aracınızın sıfırı kampanyalı 48000 tl inanmazsanız sorun aracınızı 33000 tl ye alırım.SAygılarımla"

arkadas, bu nasil bir usluptur ya? nasil bir hadsizlik, hudutsuzluktur? terbiyesligin dik alasi. selam yok sabah yok ettigin kafa bak hizaya gel.

2 tane arabam var satmiyorum, degisik degisik binecem, sus olsun diye de orda bekleyecem. 42 binlirayi veren alacak arabayi. dilerim allahtan o stoklarda kalan 2 tane araba da biter o zaman gelirsiniz kapima, ben yapacagimi biliyorum o vakit.

nasil bir terbiye yoksunu insanlarin arasinda yasiyoruz bilmiyorum ki.

33 binlira verirmis, edepsiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende sana 34 bin tl verirsem vericen mi bana desene :)

Abi yalnız zamanlama sakat oldu , bayilerde hala 2012 model araçlar var hb impr. otomatik için 47 den kapı açıyorlar 46 ya alınabilir belki ne diyim...

o nedenle satma aracını gardaş :) belki yeni kasa 3lerin motor sesini sevmicen , performans farkı yok gibi zaten ayrıca CX-5 lerin daha 2 senesi var şöyle 60K civarlarına düşsün kaçmaz alınır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende sana 34 bin tl verirsem vericen mi bana desene :)

Abi yalnız zamanlama sakat oldu , bayilerde hala 2012 model araçlar var hb impr. otomatik için 47 den kapı açıyorlar 46 ya alınabilir belki ne diyim...

o nedenle satma aracını gardaş :) belki yeni kasa 3lerin motor sesini sevmicen , performans farkı yok gibi zaten ayrıca CX-5 lerin daha 2 senesi var şöyle 60K civarlarına düşsün kaçmaz alınır...

yazdim ya oglum satmiyorum. bir gun ona bincem bir gun otekine. keyfime gore. 42bini de verecek babayigit cikarsa alir arabayi. derdim yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazdim ya oglum satmiyorum. bir gun ona bincem bir gun otekine. keyfime gore. 42bini de verecek babayigit cikarsa alir arabayi. derdim yok.

gecen gün sizinle bu konu hakkında konuşmuştuk ve bana uyacak fiyatı size söylememin aracınıza ve size saygısızlık olacağını söylemiştim :) ama işte araba satmakta böyle zor ve pis bir iş allah sabır versin diyorum o kişiye getir 33 binde ben 5 tane alıcam diye cevap vermek lazım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecen gün sizinle bu konu hakkında konuşmuştuk ve bana uyacak fiyatı size söylememin aracınıza ve size saygısızlık olacağını söylemiştim :) ama işte araba satmakta böyle zor ve pis bir iş allah sabır versin diyorum o kişiye getir 33 binde ben 5 tane alıcam diye cevap vermek lazım :)

hocam, mevzu had-hudut bilmek, tesekkur ederim size, insan var insancik var.

askerligi birlikte yaptik ya..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslinda bu tur adamlari davet edeceksin, buyur kardesim gel diceksin ondan sonra ;  :jedi:  :sopa:  :sopa::boks: :boks:

:tey:

Bir şey yapmama gerek yok, gelse zaten arabayı beğenmeme şansı yok, alıp gidecek... İyi niyetliyiz ya, suç bizde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reddetmeseydin keşke arsayı :)

Abi hem de 3. havaalanı nın yapılacağı Arnavutköy deydi :)

Daire de 4+1 dublex içi sıfırlanmıştı :)

Biz dijitalci adamız anlamayız tapu, evrak, imar izni, ruhsat vs direkt tokatlarlar beni çok net :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...