Jump to content

Onur'dan Satilik 2012 Mazda 3

Onur

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araya bayram tatili girdiği için, biraz sakin geçeceğe benziyor.

sahibinden'e ilan cikiyorum ben paralelden takip ederiz. yayinlansin linkini koyarim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

41.500 olarak guncelledim fiyati. kim diyordu mazda'nin ikinci eli var diye?

hocam bu zamanlar 2.elin yavaşladığı dönemlerdir..2.el piyasası yaz aylarında hareketlenir..bu anlamda bir şansızlığınız olmuş..ayrıca millet kampanyalar için pusuya yatmış durumdadır..malum yıl sonlarında uygun araçlar bulunabiliyor..son olarak yeni kasa mazda3 ler çıkacağı için 2012-2013 modeller yetkili bayilerde 43-45 e kadar bulunabiliyor..bu da sizin başka bir talihsizliğiniz olmuş..umarım en kısa sürede istediğiniz fiyattan satabilirsiniz..

naçizane bir tavsiyem size, eğer arayan soran olursa fazla katı olmamak lazım uygun fiyata verin gitsin..ama aciliyetiniz yoksa bekleyebilirsiniz tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç satmak almaktan zordur.hangi marka olursa olsun hemen satamazsınız.kısmet biraz da.bende 5 yıl önce 96 model broadway vardı ve çok temizdi.8 ayda anca satabildim.oysa nasıl biliriz: broadway hemen satarsın..öyle değil işte

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. elin en ölü olduğu aylardayız. Ne marka olursa olsun bu Kasım-Aralık ve Ocak'ın ilk yarısını içeren dönem satış için en kötü dönemdir.

Sadece 8 ayda onlarca VW Passat satan galerici arkadaşım da, 2 gün önce; bayram bolluğu da bitti, artık Şubat'a kadar dükkan masrafını çıkartacak kadar satsam yeter diyordu.

İmkanınız varsa bahar başlangıcına bırakın derim ama o tarihlerde de yeni kasa geliyor. 2-3 bin lira eksiğine (39-40) civarına rahatlıkla müşterisi çıkar gibime geliyor ama pek tabi o da garanti değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat güncelleyeceğine arabayı yıkat paşam önce, tek görselle araba satmaya çalışıyosun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat güncelleyeceğine arabayı yıkat paşam önce, tek görselle araba satmaya çalışıyosun :)

Efe, Onur aracını bu halle ve tek fotoğrafla. Senden önce satarsa. O zaman dilimden düşmezsin ona göre. :) Bunu biliyorsundur artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

efe, bu soyledigin cok major bisi degil, zaten merak eden gelir bakar, foto uzerinde milyon trick yapilabiliyor, satilmiyor olmasinin oncelikli sebebi foto degil. fiyat soran bile yok suna olur mu diye.

neyse beklemeye devam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç satmak almaktan zordur.hangi marka olursa olsun hemen satamazsınız.kısmet biraz da.bende 5 yıl önce 96 model broadway vardı ve çok temizdi.8 ayda anca satabildim.oysa nasıl biliriz: broadway hemen satarsın..öyle değil işte

5 liralık arabaya 7 lira istersen ve 6 liradan aşağı olmaz diye diretirsen peynir ekmek gibi satılan o tenekeyi ancak 8 ayda satabilirsin, az çok tanıdık seni...

8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

efe, bu soyledigin cok major bisi degil, zaten merak eden gelir bakar, foto uzerinde milyon trick yapilabiliyor, satilmiyor olmasinin oncelikli sebebi foto degil. fiyat soran bile yok suna olur mu diye.

neyse beklemeye devam.

Do majör paşam :)

Biliyorum olm minör olduğunu, maksat muhabbet dönsün...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ilanınız onay sürecinde olduğu için ancak şimdi bakabildim..

Öncelikle şunu söylim uzun zamandır o siteden araç baktığım için biliyorum, resim sayın çok yetersiz..Bu ilanla sana dönüş yapılmasını pek bekleme..yapacağın ilk şey aracı güzelce yıkatıp parlatmak..sonra iyi bir makineyle gündüz (gece çekenlerede rastlıyoruz) önden, arkadan, yanlardan ve en önemlisi kokpikten resimler çekmen..sunroof veya başka ekstran varsa onlarıda resimlerde göstermen..

aracın içinden çekilmiş resim(ler) mutlaka olsun..

satma sebebi olarak CX5 demişsiniz..takas teklifinde bulundunuz mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...