Jump to content

Garanti Süresi Uzatma

Badilcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni otomotiv yetkilisinin gönderdiği bilgi notu

Mazda Artı Garanti Programı aşağıdaki aksamları kapsar;

Motor Grubu

Silindir bloğu, krank mili yuvası, silindir başlığı, başlık contası, rotary motor yuvası, yağ dolaşımı ile ilgili tüm dahili parçalar, trigger zincir (kayış hariç) ve gergi elemanları, yağ soğutucuları, karter, yağ basınç valfleri, yağ filtre yuvası, volan ve dişli yuvaları. (kötü ve kalitesiz yakıt sebebiyle oluşabilecek tüm temizlik ve bakım işlemleri hariçtir)

Düz / Otomatik Şanzıman Grubu

Dişli yuvası, tork konvertörü ve otomatik şanzıman için kontrol ünitelerini de içeren tüm dahili parçalar

Aks ve güç dağıtım Grubu

Önden çekiş, arkadan itiş ve 4x4 için tüm aktarım yuvaları ve dahili parçalar.

Aktarma Grubu

Universal bağlantılar, son dişli, aktarma şaftları, patinaj önleme sistemleri (örneğin ASR, ASC, EDS 4Matic): devir sayaçları, elektronik kontrol üniteleri, hidrolik üniteler, toplayıcı ve pompalar.

Direksiyon Grubu

Mekanik ve hidrolik direksiyona ait tüm dahili parçalar, hidrolik pompa ve tüm dahili parçalar, elektrik destekli direksiyon motor ve elektronik aksamları

Fren Grubu

Ana silindir, servolar, hidro-pnömatik elemanlar (toplayıcı ve basınç regülatörleri), vakum pompaları, kampana fren silindirleri, fren güç regülatörü, fren güç sınırlayıcısı, ABS sisteminden: elektronik kontrol üniteleri, hidrolik üniteler ve devir sayaçları.

Yakıt Sistemi Grubu

Yakıt pompaları, enjeksiyon pompası, enjeksiyon ünitesinin elektronik aksamı (örneğin kontrol üniteleri, hava debimetre sensörleri ve debimetreler, EGR valfleri), karbüratör ve turbo şarjlar.

Elektrik Grubu

Düzenleyicisi ile birlikte şarj ünitesi, ateşleme kabloları ile birlikte ateşleme sisteminin elektronik aksamı, elektronik enjeksiyon sisteminin elektrik kabloları, mekanik distribütör, elektronik motor kontrol sistemleri, ateşleme sargıları, ön ısıtma röleleri, yoğuşturucu, rotorlar ve elektrik sisteminden: merkezi elektrik kutusu, on-board bilgisayar, on-board bilgisayar ile ilişkili olarak gösterge ünitesi arızaları, merkezi kontrol üniteleri (örneğin ECU, BCM, BSI), ön ve arka cam silecek motorları, far yıkama motorları, ısıtma ve soğutma fan motorları ve korna.

Komfor Elektronik Grubu

Elektrik kumandalı camlar: kumandaları, elektrik motorları, kontrol üniteleri; ön cam ısıtma elemanları, arka cam ısıtma elemanları (kırılma sonucu oluşan hasar hariç); elektrikli sunroof: kumandalar, elektrik motoru, kontrol ünitesi; merkezi kilitleme: kumandalar, elektrik motorları, kontrol ünitesi, manyetik sargılar ve kilitler.

Soğutma Sistem Grubu

Radyatör, ısıtıcı soğutucusu, termostat, su pompası, otomatik şanzıman soğutucusu, akışkan / termal fan, fan bağlantıları ve termal kumandalar.

Klima Grubu

Kompresör, evaporatör ve fan ile birlikte yoğuşturucu.

Eksoz Grubu

Lambda sensörü, lambda sensörünün değişimi durumunda Y-borusu ve bağlantıları.

Güvenlik Sistemleri Grubu

Ön airbag ve emniyet kemerleri kontrol sistemi. (kaza durumu hariç)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

460 tl fiyati ne zaman verdiler. 750 nerde 460 tl nerde standart degil mi fiyatlar??

Dün servisi tekrar aradım ilk verilen fiyat yanlıştı sanırım ,

Mazda3 için belirtilen fiyat 750 TL .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben önceden paylaşılmıştı sanıyordum, konuyu tekrar gözden geçirince baktım ki; tüm modeller için fiyatların ne olduğu belirsiz. Konya Zeki Kaya şöyle bir şey göndermişti zamanında.

1527000_721672831185705_450771792_n.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...