Jump to content

Kuzularda Kopya CD Kullanımı?

Guest Yaşlı Kurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende kullanıyorum 2004 den beri.sürekli aynı markayı( Hyundai) kullandım hiç sorun olmadı.zaten birkaç seferden sonra cıkartım yenisini takıyorum cd'nin.hep aynı albümleri dinlemek sıkıcı oluyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Mücahit

3

• godless commie

7

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Fark var ama sadece fiziksel bir fark.

Kopya cd lerde (muhtemelen kalitesi ile alakalıdır) zamanla CD nin üzerindeki yansıtan katman tamamen kalkıyor ve CD okunamaz hale geliyor.

orjinal CD lerde olan birşey değil bu. O kadar ..Gerisinde hiçbir fark yok Murat'ın dediği gibi.

Orjinallerdede oluyor ama orjinal olduğu ve para bayıldığımız içi daha iyi koruyoruz.Fark yok derken tabi orjinal kopya arasında baskı farkı var.Yanlış hatırlamıyorsam orjinal press yöntemiyle basılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim cd changer 2 kere bozuldu ve hala Allaha emanet, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.Servise götürdüğümde kopya cd den olmuş bidaha kullanma dediler. ''Çoğu kişi kopya cd kullanıyor ben kullandığım zaman mı bozuluyor?'' sorusunada yanıt alamamıştım..Haberiniz olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kopya cd ler ile orjinal cdler arasında (kopya cd nin kalitesine bağlı) müzik player içerisinde kullanıldığı için önemli bir fark olacağını düşünmüyorum. PC lerde cd sürücüde cd ler oldukça yüksek devirlerde dönüyor. Eğer cd de milimetrik hatalar varsa cd yi taktığımız zaman pc ye zırıltılı bir şekilde dönebilir hatta cd nin cd-rom içerisinde tuzlabuz olmasına neden olabilir. Müzik setinde veya araç cd changerlerinde yüksek devirde cd okuma olmadığı için bi problem çıkarmaz diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yeni bir bayiilik alalım Mazda evropadan İzmir'e el birliğiyle? Çok para tutar mı? :geyik:

cok tutmaz sanırım 1 senelik rakı parası :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni bir bayiilik alalım Mazda evropadan İzmir'e el birliğiyle? Çok para tutar mı? :geyik:

Hakkaten bu iş için kaç para lazım ki? Dündar a soralım bi, Ustabaşımız da var, hem para kazanırız hem de araba ile her haltı yiyebiliriz rahatlıkla...

kopya işine gelince ben de 3.5 yıl kopya ve yeniden yazılabilir CD kullandım, bi halt olmadı. Serviste abi kullanma, bozar, garantiye girmez adamın birinin ki bozuldu, içinden kopya CD çıkınca garantiye sokmadılar dedi. Külli yalan bence...Yemedim tabii...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar cd changer arızalarında,changer'ın içinden kopya cd çıkarsa garanti dışı kaldığı bir gerçektir.Kuzuların bir çoğunda kopya cd çalıyor ancak bazı kopya cd ler ile orjinal cd lerin arasındaki kalınlık farkından dolayı, changer bir göze üstüste cd alımı yapabiliyor.Bu da ciddi sıkıntılara yol açıyor malesef.Tavsiyem orjinal cd den şaşmayın ya da kopya cd den dolayı arıza yasarsanız ve garanti işlemi istiyorsanız,servise gitmeden önce cd yi bir yerde çıkarttırın ;)Umarım Mazda Motor bu yazımı okumaz,yoksa işimden olabilirim :D Benden duymuş olmayın siz yine de bu fikri :fiuw:Saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Yaşlı Kurt

sağolun tolga bey.burası demokratik bir site bence.kimse kimsenin fikir beyanına karışamaz.sadece bilgi alış-verişi yapıyoruz.1 ay sonra ön panjur için geliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

guzular mp3 calsaydı tadından yenmesdi zaten ;)

Ben değiştirdim benimkini.. Tadından yenmiyor.

(Değiştirecekseniz, dünya para vermeyin, direk Metro Gross Market'e gidin.. Çoook güzel fiyatlar var..)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben değiştirdim benimkini.. Tadından yenmiyor.

(Değiştirecekseniz, dünya para vermeyin, direk Metro Gross Market'e gidin.. Çoook güzel fiyatlar var..)

nasıl deiştirdin abi 6lı cd yi cıkarıp baska bişemi taktın yoksa mp3 calmasını saglayacak bi parcamı ekledin?????
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nasıl deiştirdin abi 6lı cd yi cıkarıp baska bişemi taktın yoksa mp3 calmasını saglayacak bi parcamı ekledin?????

Ha, pardon.. Kırmızı velette CD changer yoktu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...