Jump to content

Mazda CX-5 2013 Anniversary

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda, yine japonya için özel bir model üretti.. Avrupa'ya gelir mi bilmiyorum fakat bu yeni ve özel cx-5 modelini çok beğendim. Anladığım kadar ile yalnızca 999 adet üretilecek.. Son mazda tasarım dokunuşları ile güncelleşmiş ve çok güzel olmuş iç tasarımı..

334itk3.jpg

hvw8wp.jpg

t8b1g2.jpg

3022pm9.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olmus guzel olmus, uretsinler sundan makyajli diye sursunler ne gerek var anniversary manniversary falan. mevcut kasanin estetik ozurlulugu yuzunden mutsuzuz, bu makyajlar aleti daha bir sevimli yapmis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olmus guzel olmus, uretsinler sundan makyajli diye sursunler ne gerek var anniversary manniversary falan. mevcut kasanin estetik ozurlulugu yuzunden mutsuzuz, bu makyajlar aleti daha bir sevimli yapmis.

makyaj için 1.5 sky-d'yi bekliyorlarmış :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bundan isteyen varsa bana ulaşsın. Aynen bunu getirtebiliyorum.standart Bej değil beyaz deri, kırmızı dikişler vs. Herseyiyle Resimlerde göründüğü gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bundan isteyen varsa bana ulaşsın. Aynen bunu getirtebiliyorum.standart Bej değil beyaz deri, kırmızı dikişler vs. Herseyiyle Resimlerde göründüğü gibi...

Bu ihtimalin olduğunu bilmek güzel şey Okan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi iki sorum olacak :D

Direksiyon sağda mı?

Fiyat olarak normal cx5ten ne kadar farkı var?  :D

Gerçekten güldürdün beni gece gece...

Tabiki direksiyon solda... nasıl kullanılacak başka türlü?...

Fiyat farkı yok denecek kadar az ancak teslim süresi biraz uzun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Gerçekten güldürdün beni gece gece...

Tabiki direksiyon solda... nasıl kullanılacak başka türlü?...

Fiyat farkı yok denecek kadar az ancak teslim süresi biraz uzun...

Geçen gün fabrikada sağdan direksiyonlu doblo sürdüm.

3-4 dakika içinde araca alıştım(yine sağ şeritte sürerek), ancak trafik olarak soldan sürmek için bir pistte uzun süre çalışma yapmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...