Jump to content

Mazda3 Müzik Sistemi Butonları

otekcan84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yeni almayı düşündüğüm mazda 3 2005 model 1.6 dynamic aracın teyp tuşları aşırı kullanuımdan üzerindeki yazılar silinmiş. yeni tuş takımı bulabilirmiyim. bildiğiniz bir yer varmıdır. antalyada ikamet ediyorum.

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tip silinmelerin, çok sık kullanım kaynaklı olmasından öte. Temizlikte kullanılan kimyasal malzemelerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Özellikle hayatımızın her köşesine giren, ıslak mendil. Bu mendille yapmadığımız temizlik kalmadı resmen.

Sorununuza gelince çıkmacılar var onlardan temin edebilirsiniz. Yada Ebay veya Aliexpress sitelerinde bulabileceğinizi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tip silinmelerin, çok sık kullanım kaynaklı olmasından öte. Temizlikte kullanılan kimyasal malzemelerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Özellikle hayatımızın her köşesine giren, ıslak mendil. Bu mendille yapmadığımız temizlik kalmadı resmen.

Sorununuza gelince çıkmacılar var onlardan temin edebilirsiniz. Yada Ebay veya Aliexpress sitelerinde bulabileceğinizi düşünüyorum.

çok teşekkür ederim. ilk işim çımacılar olacak. ebaydan da araştırıyorum. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...