Jump to content

Sunroof Bakımı

Guest Yaşlı Kurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Selman

5

• Mücahit

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

O demeden demeye ve kişiden kişiye değişir  :D sen dersin fesaf olur,ben derim konu kapanır  :D neden acaba  ;D:tey:

neden acaba beni begenmediğindenmi???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Konuyu dağıttınız.. Biriniz silsin mesajları .. Hadi bakem :)

silecek bişe yok lastiklere vazelin sürün denildi konu sonlandı patron
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

şuanda ben fatura kesiyorum sizler ne yapıyosunuz bilmem ama acaip kafa dağıtıyorum sizlerin sayesinde..

kafa daıtma bedelini fişmi keselim faturamı hangisi yarar işine :D;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Haftasonu gözüme takıldı bu sunroof ve oldukça detaylı inceledim.

Fazlasıyla kir tutmuş ve lastikte hiç bakım yapılmadığından olsa gerek hafif çatlamalar var.

En kısa zamanda vazelini sürüp rahatlatıcağım orayı ki bu sıcaklarda sanırım oldukça faydalı olur.

Peki oradaki metal aksamı yağlamak gerekir mi ? Veya hiç bulaşmamakta fayda mı var ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Metal aksamı servise bir uğrayıver sprej sıktırıver kapılarada sıktırırsın uğramışken yaz döneminde iyi olur ücret alacaklarınıda sanmıyorum alırlarsa ayıp ederler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

2 gün önce SONAX ta arabayı yıkatırken her zaman olduğu gibi sunroofu unuttular temizlemeyi ben de uyarırken aklıma geldi sordum onlara. "Vazelin kesinlikle sürme toz toplar lastikler, onun için hem kapı lastiklerine hem de oraya sıkabileceğin spreyler var" dediler, aklımı karıştırdılar.

Nedir tavsiyeniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

2 gün önce SONAX ta arabayı yıkatırken her zaman olduğu gibi sunroofu unuttular temizlemeyi ben de uyarırken aklıma geldi sordum onlara. "Vazelin kesinlikle sürme toz toplar lastikler, onun için hem kapı lastiklerine hem de oraya sıkabileceğin spreyler var" dediler, aklımı karıştırdılar.

Nedir tavsiyeniz ?

dogru zilikon zpreyler mevcur o iş için kaldıki onlar bile azda olsa toz cekiyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dogru zilikon zpreyler mevcur o iş için kaldıki onlar bile azda olsa toz cekiyor

İsmini hatırlayamamıştım sağolasın. En kısa zamanda edinilecek bir tane :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İsmini hatırlayamamıştım sağolasın. En kısa zamanda edinilecek bir tane :)

aynı spreyi aractaki tüm lastik fitiller için kullanabilirsin cam  ve kapı lastikleri vs vs
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Geçen bakımda sesler geliyor dedim herhalde lastikler artık sertleşmiştir diye.Usta bir silikon sprey gibi bir şey sıktı ama pek faydası olmadı gibi.Vazelin daha etkili olabilir.Deneyelim bakalım. ;)

Bu işin dermanı bu mudur ?

http://urun.gittigidiyor.com/LASTIK-BAKIM-VE-TEMIZLEME-SPREYI-300-Ml-WURTH_W0QQidZZ8904894

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sanki budur gibi

benin sunroof u uzun süre açmayınca açarken langır lungur edio ilk açılışta yapışıyo heral lastik böyle bişey alıp sıkmak gerenk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...