Jump to content

Sunroof Bakımı

Guest Yaşlı Kurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest Yaşlı Kurt

Eminim çoğunuz yapmışınızdır ama ben gene de paylaşıyım sizlerle sunroof un lastiklerini hafta sonu vazelinledim.güneş ışınlarına karşı işe yarıyor.yanmayı önlüyor.ömrü uzuyor lastiğin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Selman

5

• Mücahit

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Eminim çoğunuz yapmışınızdır ama ben gene de paylaşıyım sizlerle sunroof un lastiklerini hafta sonu vazelinledim.güneş ışınlarına karşı işe yarıyor.yanmayı önlüyor.ömrü uzuyor lastiğin.

faydalı bir bilgi

hatta arasıra kopmresörlü hava tutup tozunu falan almak lazım sunroof`un..yoksa potansiyel bir tıkırtı yuvası orası..ben şimdi oraya kulak kesildim..sanki geliyor oradan da çıtırdı vs.

lastiklerinden şüphelenmiştim..özellikle şu izmire geçenlerde yağan çamurdan sonra yanlışlıkla bi kere açma gafletinde bulunduydum tüm toz toprak arkasına doluşmuştu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne zaman temizleyin desem unuturlar bu sunroof arasındaki kirleri oto yıkamacılar.

Vazelin işini de bilmiyordum en kısa zamanda uygulayacağım.

Bir de bugün otobüste giderken Mini de gördüm (bir ara Selman abi demişti sanırım) sunroof ta çok güzel bir perde yapmışlar.

Muhtemelen kuş pislemesine karşı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen bakımda sesler geliyor dedim herhalde lastikler artık sertleşmiştir diye.Usta bir silikon sprey gibi bir şey sıktı ama pek faydası olmadı gibi.Vazelin daha etkili olabilir.Deneyelim bakalım. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimde en büyük şikayetim sunrofu açtığımda kenarlarda biriken herşey suratıma savruluyor,ayrıca vezalin işi kafama yattı teşekkürler hatırlatma için  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benimde en büyük şikayetim sunrofu açtığımda kenarlarda biriken herşey suratıma savruluyor,ayrıca vezalin işi kafama yattı teşekkürler hatırlatma için  O0

çok sürme bu seferde yeni cilalanmış ayakkabı gibi toz tutar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

amaninnn guzularımızın vazelini kötü ellere geçip yanlış amaçlara hizmet etmek üzere.

amma fesatsınız yahu :2funny::D vazelini  lastik aksamın korumasında kilit mekanizmasında cildi yumasatmakta kullanabilirsiniz her konuda işe yarar dedim 8)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...