Jump to content

Emniyet Şeridi İhlaline Karşı Önlem

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

En sevmediğim harekettir.

Geçen nerede olduğunu hatırlamıyorum ama birdolu araba sağımdan, emniyet şeridinden geçiyordu. Hepsinin fotoğraflarını çekip biryerlere göndermek istedim

ama sanırım buna gerek kalmayacak. Adamlar markasına kadar tesbit etmişler. :)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• emregc

10

• İlhan

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yıldız yokuşuna, Hisarüstüne de koymuşlar bu sistemden.. Çok çok iyi olmuş.. Ben de çok sinir oluyorum böyle dallamalık yapanlara.. Biz salağız ya, bilmiyoruz ordan gitmesini >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Istanbul Büyükşehir Belediye sinin bir çalışması bu.. Kırmızı ışık ihlallerini de tesbit edip bildirmeye başladılar.

Şu Ümraniye den Altunizadeye gidişteki tünele de bir kamera koysalar, sistemin parasını 1 ayda çıkarırlar..

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler/HaberDetay.html?HaberId=23783

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıldız yokuşuna, Hisarüstüne de koymuşlar bu sistemden.. Çok çok iyi olmuş.. Ben de çok sinir oluyorum böyle dallamalık yapanlara.. Biz salağız ya, bilmiyoruz ordan gitmesini >:(

Yıldız da nerede var Helin ? Sabancı Lisesinin oradaki ışıklarda mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ortaköy'e, Malta Köşkü'ne inen ışıkların oraya, Ertuğrul sitesinin oraya yeni koyacaklar, direğini dikmişler.. Bir de şu anda ATV binasının ordaki ışıklarda var..

Bizim okulun ordaki de ışık ihlali için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Süper.. Şimdi geçsinler de göreyim. Ama en çok bu emniyet şeridi ihlallerinin engellenmesini istiyorum..

Bir de sinir olduğum özellikle sahil yolunda felan sola dönerken senin beklediğin sırayı hiçe sayıp en öne geçenler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün gece yazlıktan gelirken tem'de bazı akıllılar dayanamayıp tam gaz emniyet şeridinden gittiler.İleride sonra sağda arızalı mı ne bi araç çıkmış karşılarına.Herhalde son anda fark edip çarpmamak için fren felan yapmış öndeki,arkasından gelenlerde bindirmiş yani emniyet şeridinde zincirleme kaza yapmışlar hepsi.Bu durumda hepsi kusurlu ve ayrı bir ceza yiyecekler sanırım.Yanlarından geçerken beter olunuz inşallah dedim ve bu olaya sevindim.Ama hiç suçu olmayan emniyet şeridindeki arabada hasar veya yaralamaya maruz kalabilirdi bu dallamaların yüzünden.Allahtan sadece kendi kendilerine bindirmişler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı şeyler para cezası ile düzelmez..Emniyet şeridine girene; kitle arabanı oraya, ver anahtarını kardeşim, yarın sabah gel al merkezden diyeceksin..Sonra neyle devam ederse etsin, neyle dönerse dönsün umurunda olmayacak....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir'de de bu günlerde emniyet kemeri olayına taktılar, zırt pırt çevirme var, kemeri takılı olmayanı bafiliyolar, haberiniz olsun... Bugün 13:00 civarı Gaziemir Migros civarında vardı çevirme. (Aydın istikametinde)

Pazar sabahları Lozan'da Allah'ın emri var zaten...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafikte en sinir olduğum şey kendini gözü açık zanneden geri zekalılardır,o anda gözümün önünde kaza yapsa birde hareket yapar geçerim o derece sinirimi bozuyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

buradada siren moda ulen her aracta bi siren ,sireni acan dalıo seride bi gün cekip dövecem birini harbiden polis cıkacak die tırsıyom :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O siren konusu başlıbaşına bir sorun,vatandaş nasılsa bir salaktır diye gerçek sirenlerede duyarsız davranmaya başladı.Bu konuda Maraş emniyeti çok sıkı önlemler almış,alıp sirenleri müsait yerlere koyuyorlarmış emniyette

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

O siren konusu başlıbaşına bir sorun,vatandaş nasılsa bir salaktır diye gerçek sirenlerede duyarsız davranmaya başladı.Bu konuda Maraş emniyeti çok sıkı önlemler almış,alıp sirenleri müsait yerlere koyuyorlarmış emniyette

of desene emniyettekilerle ben cok ii anlaşırım zira bende aynı seyi yapmayı planlıyom yakaladıklarıma ulan nası pis insanlarsak lada dan megane a mercedesten opele hepsinde siren var yahu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=388799

EDS 4 ayda 4 milyon YTL ceza kesti

3 Eylül, 2007 14:35:00 (TSİ)

Kameralar şerit ihlali yapanı belgeliyor

Tüm Türkiye Haberleri

Ayşegül Yıldırım / CNN TÜRK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 5 noktaya yerleştirdiği Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kural ihlali yapan sürücülere 4 ayda 4 milyon YTL ceza kesti. Sistem etkili olunca Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar kamera sayısını 100'e çıkarma kararı aldı.

Kağıthane, Bakırköy, Beşiktaş, Haliç, Edirnekapı ve Çağlayan'daki kameralar şerit ihlali yapanı kırmızı ışıkta geçeni anında belgeliyor.

Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) sadece ihlal yapıldığında devreye giriyor.

Merter'deki trafik kontrol merkezinde görevli 10 polis, 5 noktadan gelen görüntüleri 24 saat izliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürü Necip Ertaş konuyla ilgili olarak, "4 ayda 39 bin araca yaklaşık 4 milyon YTL ceza kestik" dedi.

Suç anının belgesi olan fotoğraf ceza makbuzuyla birlikte adrese postalanıyor.

Sistemin ilk kurulduğu günlerde Haliç'teki EDS noktasında günde ortalama 500 araca ceza kesiliyordu. Bugün aynı noktada ceza kesilen araç sayısı 100'e kadar düştü.

Yıl sonuna kadar sistem 100 noktada devreye girecek. Sürücüler ya kurallara uyacak ya da evlerine postalanan cezaları kuruşu kuruşuna ödeyecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Istanbul Büyükşehir Belediye sinin bir çalışması bu.. Kırmızı ışık ihlallerini de tesbit edip bildirmeye başladılar.

Şu Ümraniye den Altunizadeye gidişteki tünele de bir kamera koysalar, sistemin parasını 1 ayda çıkarırlar..

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler/HaberDetay.html?HaberId=23783

oraya koymasınlar burak abi rica ederim lütfen yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...