Jump to content

Emniyet Şeridi İhlaline Karşı Önlem

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• emregc

10

• İlhan

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Emniyete ihbarda bulunacam :D

abi istanbulda orman kanunları geçerli emniyet herşeyi hallettide sıra emniyet şeridinemi geldi? yada hangi elit kesim bu tek derdi emniyet şeridi olanlar???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi oldu valla, her geçen gün adam öldürme ihtimail azalıyor. Şimdi sırada 2 şerit birleşirken bir sağ şeritten bir sol şeritten araç geçecekken öndeki arabaya baliyle yapışan amcalara geldi ama ona çözüm yok, yaşasın elitizm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

otordukları yerden ceza kesmekte işlerine gelmiştir lakin cezayı kesmek önemli deil sen bunu tebliğ edemiyorsan posta parasından ötürü al eds nide git derim :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Dün geldim İstanbul'a delirdim resmen ya.. köprü trafiğine girdim.. emniyet şeridinden girip araya kaymaya çalışan çoktu yine.. çoğuna izin vermedim.. ama vermesm nolcak.. benim önüme kayamazs arkadakinin önüne girebiliyor.. çok kızıyorum ya çokkkk >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye Ahmet ya, beni de çok sinir eder orda bi dünya araba normal sırasında bekliyoken bi 4 bacaklının emniyet şeridini kullanarak hepsinin önüne geçmesi. Bence sinirlenicek ilk şeyin bu olması lazım, zira daha büyük çirkinlikleri yaratan şey böyle ufak "cinlikler"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi adı üstünde emniyet şeridi

herşey ortalamaya bakar tükiyede emniyet şeridine girmesi muhtemel insanlardan kaçı sürücü bunu hesap ettinizmi?? :D

Demogoji yapma giriyorum de bitsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi adı üstünde emniyet şeridi

herşey ortalamaya bakar tükiyede emniyet şeridine girmesi muhtemel insanlardan kaçı sürücü bunu hesap ettinizmi?? :D

ben sürücü deilim mesala 657 ye tabiyim diyip dayıyorum kimliği elemanlara cevirmelerde ben giderken hepsi emniyet şeridinin yanında dizilip selam duruyolar :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya Bülent Abi sen asıl senin otoparkçılara "araba dolu, ordu mensubu falan anlarsın" demen mükemmel ya :D

Bu arada bugün okuldan çıktım, Beşiktaş'a gidiyorum. Nispetiye Caddesi'nde ilerlerken trafik tıkalı zaten, adım adım ilerliyorsunuz.. tek şerit olduğu için sollama imkanı falan da yok zaten.

neyse karşı şeritten gelen amcanın biri de benim önümden geçip sokağa girecek.. ben de yol verdim (ki bu yol vermeyi Okan'dan öğrendim, eskiden bilmiyodum :D ) ben yol verince arkamdaki yaratık da daaaaaat diye kornayı bağırttı.. ben de çıkardım elimi "ne var be dercesine" salladım..çünkü zaten yol vermesem de aynı şekilde ilerleyecez yani.. neyse ışıklarda yan yana geldik.. açtım camı bişi demesini bekliyorum..

Adam görünüşlü maganda: ne yol veriyosun, acelem var ya...dedi bana.. bana dedi bi de :D

Helin: sana mı sorcam yol verirken... (diye başladım.. )madem acelen var buyur geç hadi nasıl gidiyomuşun bu trafikte

Adam görünüşlü maganda: oruçluyum tamam mı

Helin: herkes oruçlu bi sen misin sanki.. hep sizin gibi magandalardan dolayı böle trafik..

Sonra ışıklarda bana hünerlerini gösterecek ya arkadaş.. acelesi de var ya hani.. bi bastım..tabi ki aptal adam geçemedi doğal olarak.. bu arada renault megane dı arabası..kudurdu kudurdu :D

çok sinirlendim ya.. öle böle diil.. niye yol vermiyim ya duran trafikte.. zaten aynı şekilde devam ediyosun.. neyse maganda falan dedikten sonra sustu zaten..bi de görseniz adam dersiniz.. kibar mibar beyfendi dersiniz ya.. aptal şey..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...