Jump to content

Eskiye Dönük Trafik Cezaları

agharta
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar yakın bir zamanda cep telefonuma bir mesaj geldi borcunuz bulunmaktadır diye. gib.gov.tr den sorgulattım herhangi bir borcum çıkmadı. Borç bilgilendirme servisinden girdim 2010 yılına ait trafik cezam varmış ve benim haberim yok. Ceza tebliğ edilmedi. Adresime gelmedi. Üstelik mtv borcunu her ödediğimde de gib.govtr den kontrol ederdim. Borcunuz bulunmamaktadır yazıyordu. Cezayı da 2010 yılında önceki aracımı aldığım hafta daha plaka bile değiştirmeden yemişim. Eski aracımı sattım yeni araç aldım ve karşıma hiç çıkmadı. 270 TL'lik ceza 700 TL olmuş. Birkaç hafta önce tv de eskiye dönük tebliğ edilmeyen cezalarla ilgili mahkeme yolunun açık olduğunu falan dinlemiştim. Dava açmayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorduğun konu ile ilgili bilgim yok ama, tebliğ edilmeyen cezalar hakkında benim de canım yanmıştı...

Aracımı satarken borcu yoktur kağıdı almıştım, bir ay sonra noter devrini verirken karşıma 3 adet toplamda 200 küsur lira ceza karşıma çıktı... Cezaların bana tebliğ edilmediğine mi tepki göstereyim, borcu yoktur kağıdı aldığımda karşıma çıkmayıp bir ay sonra noterde şok olduğuma mı yanayım...

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...