Jump to content

Mazda6 AT Hız Problemi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Bu sabah işe araba ile geldim..

Kesinlikle ciddi bir fark oluşmuş arabada. Yolda gidişi ve hızlanması oldukça iyi. Ayrıca benzin sarfiyatında da ciddi bir düşme hissettim. Uzun yoldaki değerini de haftasonu vericem inşallah..

Bugün lastikleri Nokian H modeli ile değiştiriyorum. Yarın da rot yaptıracağım ve bu süreç sonlanmış olacak. İnşallah arabanın yol tutuşu ve gidişi beklediğim seviyeye gelir ve uzun süre de bu şekilde devam eder..

hadi hayırlı ossun, lastikleri deişirken 175 70 13 üde sorsana bi nokian adedi kaç lire ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 226
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Mücahit

14

• Ali

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

hadi hayırlı ossun, lastikleri deişirken 175 70 13 üde sorsana bi nokian adedi kaç lire ;)

abi napcan o lastikleri?? önlere takıp drag partilerinde mi boy göstertcen artık :D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi napcan o lastikleri?? önlere takıp drag partilerinde mi boy göstertcen artık :D_

he canım benim guzuya takacam drag drift ne varsa yapacam :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat haklısın.Bana da burç salıncağı çok pahalı geldi ama bunu ancak başka servisler teyit edebilir.

Ama bujileri Mücahit Abi de benzer bir fiyata almış. Platinyum olunca yükseliyormuş fiyatlar. Zaten ben de platinyum olsun istemiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat haklısın.Bana da burç salıncağı çok pahalı geldi ama bunu ancak başka servisler teyit edebilir.

Ama bujileri Mücahit Abi de benzer bir fiyata almış. Platinyum olunca yükseliyormuş fiyatlar. Zaten ben de platinyum olsun istemiştim.

Gider ayak Mermerler senide öpmüş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gider ayak Mermerler senide öpmüş.

Öyle ama servisten sonra ortaya çıkan durumdan memnunum.

En azında para verdiğimle kalmadım. Problemim çözüldü.

Vites konusu bile başlı başına yetti bana..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Burak senin bir önceki yanıtın ile 170 ulaşmış... 8) Ben 171 mesajı atayım 170 geçmiş oluyorsun bak arabanı ben tamir etmiş oldum..gözün aydın. ;)

tamirci piran :D:geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Yılanın başını küçükken ezmezsen öyle kalıyor. Bak araba 210 yaptı hala 170 ten fazla yaptıramıyoruz insanların aklında :D

ben şahidim 210 yaptığına hatta video kaydı ile belgeleme şerefine erdim ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

tamam canım birşey demedik bizde :D aslan gibi araba maaşallah yapar.yeterki yaptırmasını bilen birisi yaptırmaya kalksın değilmi :D sayın adminim :D

bal damlıyo agzından be :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...