Jump to content

Mazda6 AT Hız Problemi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Yİne Nokian düşünüyorum.. 180 YTL ye tanesi Yeni H serisinden..

e o zaman boşa arabaya masraf etme h serisinin maksimum hızıda senin arabanın şimdiki hızıyla aynı gibi bişey :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 226
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Mücahit

14

• Ali

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

E biz boşuna mı H diyoruz ;) Hem H serisi daha yumuşak  ve arada yaklaşık lastik başına 40-50 YTL oynuyor yanılmıyorsam

oynar bi lastik parası 4 lastikte,onada hatunu alır bruncha götürürüm 2-3 kere en azından o da mutlu olur bende :D :D

laytlık yolunda kararlı adımlarla ilerlio gibiyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak abi sana bir kardeş tavsiyesi sen gel bu arabayı sat al bir mazda3 bas 210 vs rahat rahat

Sağolasın ben memnunum Mazda 6'ımdan :) K Hız da çok dert değil.. Zaten yapmayacağım bir hız ama başka bir şeye sebep vermesin diye baktırıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güle güle kullan burak abi ozaman :)

Hepimiz inşallah.. Ben bu son yapılacaklardan ümitliyim.

Malum arabayı 2. el aldım ve ilk sahiplerinin nasıl kullandığını bilemediğimiz için bazı şeylerine katlanıcaz mecburen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aman patron ne zahmeti;görevimiz vazifemiz.inşallah fazla bişey çıkmadan atlatırsın hayırlıysa.bu arada selim paşanın resimleri var 1 2 tane yollarım sana müsait zamanda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk olarak pabuçlar değişmiş (ama tam olarak neresi anlamadım ). Önden bir ses geliyordu sabah arabayı parktan çıkartırken tak diye. Yırtık oluşmuş.. Alınca görücez bakalım ne kadar kötü durumda.. Servise götürmemin asıl sebeplerinden biri de bu idi. Ön takımdan gelen bu tür sesler ürkütücü sonuçlar doğurabilir ileride..

Şimdilik tek haber bu.. Sonrası için teste çıkacaklar testten sonra belli olacak ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aman patron ne zahmeti;görevimiz vazifemiz.inşallah fazla bişey çıkmadan atlatırsın hayırlıysa.bu arada selim paşanın resimleri var 1 2 tane yollarım sana müsait zaöamda

Ne görevi Soner'im Ümraniyelerden zahmet ettin , yettin . Sen gelmesen ben hayatta giremezdim servise korkardım :)

Bu arada belki hep yapıyorlardır ama sağolsunlar sabah işe yetişeyim diye beni Üsküdar'a bıraktılar.. Çok vakit kazandım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normalde araba bile vermeleri lazım.neyse;en iyi servistir onlar;hallederler

İşin gerçeği sorduğum antin kuntin sorulara aldığım cevaplar tatmin ediciydi. Bir de problemlerimi çözerlerse ben de iyi bir not vereceğim.

Ama en sinir olduğum şey problemleri anlatıp güzelce tarif ettikten sonra onların yaptım demesi ve o problemin geçmemesi olur ki inşallah yaşamam bunu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...