Jump to content

Mazda6 AT Hız Problemi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 226
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Mücahit

14

• Ali

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ben biliyorum Burak abinin arabayı 170 lik o ona servis yaramaz :tey:

Görücez bakalım yarından sonra .. Yaramazsa da  yazarız arkasına bir uyarı "Hiç gaza gelmeyin 170 ten fazla yapmaz" diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ülen olum lastik o kadar kesmes hızııı :2funny:

Olm sizde madara ettiniz valla denize düşen yılana sarılırmış misali..

Adımız 0-170 Burak'a çıkacak :D (05 Edi hesabı) :D

Küstüm ben oynamıyom :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Olm sizde madara ettiniz valla denize düşen yılana sarılırmış misali..

Adımız 0-170 Burak'a çıkacak :D (05 Edi hesabı) :D

Küstüm ben oynamıyom :D

oylar 0-170 Burak a

170 Burak yaz  0170 e sms yolla :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bizde yani benle Murat Abi de standart dandik lastikleden var, Volkan Abi de bilmiyom ama sonradan jant yaptıgı için lastikler degişti muhtemelen en saglam lastiklerden biri vardır ama ben, Murat Abi ve Volkan Abi aynı max. hızı yaptık İzmir toplantısında Çeşme ye kahvaltıya giderken.. bence lastik son hızı o kadarda etkilemiyor, ancak kasıt şu olur bana göre; o yüksek hızlardaki yol tutuş.. o hızı yaparsın belki her lastikle ama, o hızda o kontrolü yapamazsın, olay bu bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya bizde yani benle Murat Abi de standart dandik lastikleden var, Volkan Abi de bilmiyom ama sonradan jant yaptıgı için lastikler degişti muhtemelen en saglam lastiklerden biri vardır ama ben, Murat Abi ve Volkan Abi aynı max. hızı yaptık İzmir toplantısında Çeşme ye kahvaltıya giderken.. bence lastik son hızı o kadarda etkilemiyor, ancak kasıt şu olur bana göre; o yüksek hızlardaki yol tutuş.. o hızı yaparsın belki her lastikle ama, o hızda o kontrolü yapamazsın, olay bu bence..

lastiğin hamuru max hıza dayanma süresini etkiliyor dolayısıyla yol tutusu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bizde yani benle Murat Abi de standart dandik lastikleden var,

Diğer markaların fabrika çıkışı taktıkları standart lastiklere göre bizimkiler o kadar da dandik değil, gayet normaldir işin o kısmında ekonomik davranmak üretici açısından, yine de tebrik etmek lazım Mazda'yı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Diğer markaların fabrika çıkışı taktıkları standart lastiklere göre bizimkiler o kadar da dandik değil, gayet normaldir işin o kısmında ekonomik davranmak üretici açısından, yine de tebrik etmek lazım Mazda'yı....

valla abi üstünde gelen lastikler hiçte ucuz deil :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben de aynısını söyledim zaten, fiyatını bilmiyorum da, kullanım açısından....

kullanımıda bence fena deil gerci rallici delikanlılar pek begenmiyorlar ama :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kullanımıda bence fena deil gerci rallici delikanlılar pek begenmiyorlar ama :D :D

yok abi formulacılar sevmez, rallici arkadaslar bayılır aslında bu lastiklere :D_ben seviyom mesela, aracın kıcını attırıyom sonra bi kontra bide sistem toplamaya yardımcı oluyo, insanın hosuna gidiyo ;D:D_tabi bu türden arkadasları pistlerde görmek istiyoss :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...