Jump to content

Mazda6 AT Hız Problemi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ya mazda 6 220 yı cok rahat gecer 2.0 litre motor var arabada gecemesse ayıptır yanı ben benım kuzuyla 215 cıvarı gordum 1.6 105 le mazda 6 2.0 140 kusur beygırle cok rahat gorur benım tahmınım 230 u falan gecmesı lazım en az

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 226
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Mücahit

14

• Ali

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bu sabahki kgs kayıtları geldiğinde o kayıtları paylaşayım sizinle. :D

düz yolda hiç zorlanmadan 200+ çıkıyor ama çok gitmiyor çünkü sabahın köründe bile otoban çok kalabalıktı :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

ya mazda 6 220 yı cok rahat gecer 2.0 litre motor var arabada gecemesse ayıptır yanı ben benım kuzuyla 215 cıvarı gordum 1.6 105 le mazda 6 2.0 140 kusur beygırle cok rahat gorur benım tahmınım 230 u falan gecmesı lazım en az

2.0 16v 141 bg bir mazda6 2.0 16v 136 bg bir 626 dan daha hantal ve son hız yönünden daha zayıf.birisi 2005 model olsun diğeri '95. 6'nın motoru daha genç olmasına rağmen tamamen kapasite meselesi.böyle olmasına en büyük etkenlerden birisi ise kasa ağırlığı ;) 626 nın 0-100'ü 8 snden yukarı çıkmazken 6, 9-10 arası...şu bir gerçek mazda6 lar esneme açısından 626 lara göre daha zayıf.evet 200 ün üstüne çıkma kapasitesine sahip ama 626 lardaki gibi 240 ın altına inme beceresine sahip değil :) yeni mazda 6lara gelecek olursak onların motoru biraz daha esnek tabiki ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu sabahki kgs kayıtları geldiğinde o kayıtları paylaşayım sizinle. :D

düz yolda hiç zorlanmadan 200+ çıkıyor ama çok gitmiyor çünkü sabahın köründe bile otoban çok kalabalıktı :(

19 dakika.

o kadar da iyi bir derece değilmiş. :(

post-0-141695270542_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Japonya'nın Adana ilinden bağlandığını tesbit edip kendisine söyleyince küstü :D

Milletin hayalleriyle oynama patron :D Belkide yıllardır Japonya' da yaşamanın hayalleriyle büyümüştür :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yok, yıllardır ülkesinden uzakta olmanın verdiği özlemle adana yazmış bağlantısına :D malum japon taraflarında olanlar zeki oluyor, bulmuştur bir yolunu :D

Mesela bende şuan New York' tayım.Patron gerçekleri söyleme üyeliğimi silerim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...