Jump to content

Mazda6 AT Hız Problemi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 226
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Mücahit

14

• Ali

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu 170 lik Mazda 6 :D MPS olsa onu bile yapamaz :tey:

Bu lastik olayını bir bilene sordum (tabii o zaman limitimin 170 olduğunu bilmiyordum :D ) ve dedi ki 210 limitli (H sınıfı) bir lastikle 210 u aşarsan ve yarım saatten fazla gidersen lastikte aşırı ısınmadan dolayı yıpranma olur. Ama kısa süreli limit aşımlarında bir problem olmaz dedi..

Yani o dediğinin bir etkisi olmaz.. İçteki yara kesin daha önemli lastik için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ruhsatı nie bırakıonkii?

Adamlar deneme sürüşüne çıkacaklar ya.. 170 i şehir içinde deneyemezler en kötü ihtimal  Acıbadem - Carrefour yapacaklar bağlantı yolundan. Bir ihtimal gerek olur diye bıraktım araba bağlanmasın sonra.. Tabii aşırı işgüzarlık ta olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

170 de güzel bir sonuç Bülent abi her mazda6 ya has bir özellik degil :nazar:

Ali bak daha gençsin bence yaşama sansını azaltmak için uraşma adminin tersi pistir :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Adamlar deneme sürüşüne çıkacaklar ya.. 170 i şehir içinde deneyemezler en kötü ihtimal  Acıbadem - Carrefour yapacaklar bağlantı yolundan. Bir ihtimal gerek olur diye bıraktım araba bağlanmasın sonra.. Tabii aşırı işgüzarlık ta olabilir..

işgüzarlık olmuş zaten polis cevirse belliki içindeki adam servis elemanı tulumlu vs :2funny::D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Araba düzelirse videosunu koyacam uleyn siteye.. :D ( İnşallah)

ben cekerim videoyu yalnız aracı zoner kullansın sen alışık deilsik yüksek hıza :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben cekerim videoyu yalnız aracı zoner kullansın sen alışık deilsik yüksek hıza :D :D

Bak araç yolda gezinmiyor olacak artık. Sen de sürebilirsin..Tırsma :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Neyse artık yapacak birşey yok :D Dün de tlf açtılar bu akşam gelmeyin aracı teslim edemeyeceğiz diye :D

Hayırlısı bakalım :D

oooh ne güzel eve,sahile gidip turlamışlardır senin arabayla :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bak araç yolda gezinmiyor olacak artık. Sen de sürebilirsin..Tırsma :D

ülen ben zaten sürdüm kaldıki ben lada sürmüş adamım senelerce sen kendini düşün dans eden mazda6 sahibi olamıcan artık :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında iyi olur varsa bir problemi onu görürler :D KM ye baktım ama tabii ne iddia edecem ki 100 km yapmış dahi olsalar

"Abi 180 e çıkmaya çalıştık 30 km de zor çıktı" derse ne derim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ülen ben zaten sürdüm kaldıki ben lada sürmüş adamım senelerce sen kendini düşün dans eden mazda6 sahibi olamıcan artık :D :D

Abi ben eski haliyle uyuya kaldım bunla napıcam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aslında iyi olur varsa bir problemi onu görürler :D KM ye baktım ama tabii ne iddia edecem ki 100 km yapmış dahi olsalar

"Abi 180 e çıkmaya çalıştık 30 km de zor çıktı" derse ne derim :D

bari eşeklik etmeseydinde full depo vereydin aracı :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...