Jump to content

Mazda 323 ile Başlayan ve Şu An Mazda3 Adını Alan Mazda Serisi Nereye Gidiyor?

yetkin24
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bizde yenisi için niyetleniyorduk ama...

8:)

Abi yenisini aldığında benim yaşadıklarımı ve gördüklerimi göreceksin ve üzüleceksin tabi ben sadece 323 ve 3 serilerinden bahsediyorum, sanırım sen 626 serisine biniyorsun, o serinin yenisi farklı olabilir D segmenti bir araç sonuçta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi yenisini aldığında benim yaşadıklarımı ve gördüklerimi göreceksin ve üzüleceksin tabi ben sadece 323 ve 3 serilerinden bahsediyorum, sanırım sen 626 serisine biniyorsun, o serinin yenisi farklı olabilir D segmenti bir araç sonuçta.

Mazda 6'yı sırf vergisi yüzünden istemedim, bu yüzden mazda3 otomatik düşünüyorum sanırım bir yıl daha düşünmem gerekecek...

:egy:

Buradan yazılanları görüp, kendi aracım ile kıyasladığımda gerçekten bende şaşırıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6'yı sırf vergisi yüzünden istemedim, bu yüzden mazda3 otomatik düşünüyorum sanırım bir yıl daha düşünmem gerekecek...

:egy:

Buradan yazılanları görüp, kendi aracım ile kıyasladığımda gerçekten bende şaşırıyorum...

Olsun ne yapalım, iyisiyle kötüsüyle o bir Mazda eksileri var ama bardağın dolu tarafına bakarak kendimi tatmin edicem, direksiyona oturduğumda direksyonun üzerindeki armanın aseleti yeter

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...