Jump to content

Mazda CX-5 mi Mazda6 mı?

incirinaltı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

7

• domestos

9

• mtutun

7

• incirinaltı

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 2 hafta sonra ...

CX5'den çok memnun olmakla birlikte serinin son aracındaki i-eloop teknolojisinin yakıt ekonomisi haricinde sürüşe katkı yapıp yapmadığını merak ediyorum.  Bir de tabii benzinli model alacaksan, Mazda 6'nın performansı daha iyi olacaktır.  Ancak CX5'deki iç hacim ve yola hakimiyet de olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX5'den çok memnun olmakla birlikte serinin son aracındaki i-eloop teknolojisinin yakıt ekonomisi haricinde sürüşe katkı yapıp yapmadığını merak ediyorum.  Bir de tabii benzinli model alacaksan, Mazda 6'nın performansı daha iyi olacaktır.  Ancak CX5'deki iç hacim ve yola hakimiyet de olmaz.

Konu sahibi bizi ters köşeye yatırdı zaten... 94 model 323 aldı... :)

Arkadaşlar 94 model mazda 323 aldım 8500 tlye :D kullanması çok zevkliymiş,beklediğimden çok çok iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cx5 deyip volvo  alır gibi yapıp cx5 alanı gördük ama bu başka bir boyut :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mazda6 seçerdim. Cx-5'in içi gerçekte oturunca içi güzel ama fotoğraflarda aşırı simetrik sıkıcı duruyor yav :D

Bu aralar yolda hergün cx-5 görmeye başladım zaten gözüm alıştı artık.. Mazda6 satılsın biraz da !!

Şaka maka artık cuma,cmt,pazar günleri en az 1 cx5 görüyorum :D hele bir tane var sürekli karşılaşıyorum power paket jantları koyu griye boyatmışlar çok güzel olmuş.  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi şimdi haziranda yeni kasa mazda 3 almaya karar verdim. Çok şükür 323 ün motorunda da bişey çıkmadı, 1100 tl koydum diğer bakımlarına. Gönül rahatlığıyla satabilirim. Ama kısmetse gelir Yen'den Çemen'den, kısmet değilse düşer çenenden demişler. Ben almaya niyetliyim. Bakarsın mazda 3 60 bin olup, mazda 6 nın ikinci eli 75 bin5 düşerse (biraz ütopya)  işler değişir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi şimdi haziranda yeni kasa mazda 3 almaya karar verdim. Çok şükür 323 ün motorunda da bişey çıkmadı, 1100 tl koydum diğer bakımlarına. Gönül rahatlığıyla satabilirim. Ama kısmetse gelir Yen'den Çemen'den, kısmet değilse düşer çenenden demişler. Ben almaya niyetliyim. Bakarsın mazda 3 60 bin olup, mazda 6 nın ikinci eli 75 bin5 düşerse (biraz ütopya)  işler değişir.

Takdir ve tercih senin canım kardeşim, benimkisi sadece espri/muhabbet... Allah gönlüne göre verir inşallah... Ben şu durumda en üst donanım mazda3'ün 70 binden aşağı olacağını sanmıyorum, umarım yanılan ben olurum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayım Yurdakul 50 binin altından başlayan fiyatlarla sunulacak diye açıklama yapmış ama benim de en dolusu için beklediğim fiyat 60-65 bin aralığında. Yalnız dikkatimi çeken bir ayrıntı vardı açıklamada; i-eloop sisteminin 2.0 motorlu araçlarda olacağı. 2.0 motorlu mazda 3 leri de sipariş üzerine getireceklermiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayım Yurdakul 50 binin altından başlayan fiyatlarla sunulacak diye açıklama yapmış ama benim de en dolusu için beklediğim fiyat 60-65 bin aralığında. Yalnız dikkatimi çeken bir ayrıntı vardı açıklamada; i-eloop sisteminin 2.0 motorlu araçlarda olacağı. 2.0 motorlu mazda 3 leri de sipariş üzerine getireceklermiş.

en full paket olan power 62.000-65000 civarı gelecek diyorum :D ama 62 derim net rakam gerekirse
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle bir açıklama yapılmadı. nerede okudun böyle bir şey ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okulda rehber öğretmen arkadaş çıktı alıp getirmişti( onu da mazda hastası yaptım, sürekli mazdayı inceliyor). Ama haber kaynağına bakmadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okulda rehber öğretmen arkadaş çıktı alıp getirmişti( onu da mazda hastası yaptım, sürekli mazdayı inceliyor). Ama haber kaynağına bakmadım.

Hocam haber yanlış o zaman :) tam fiyatı ben de bilmiyorum ama 50k altından başlamayacağına eminim :) o donanım ve motorla da 50k altı hayal zaten.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer bu fiyatlarla piyasaya girerse satış rakamları çok iyi gider, ama şimdiki kasaların ikinci elleri yerlerde sürünür...

8:)

Mazda Türkiye ilk kurulduğunda "ucuza araba satmayacağız" denilmişti... Mart ayına ne kaldı, bekleyelim ve görelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten 50 binin altından başlayan fiyatlarla yazıyordu. En bazı 49 olsa :D en fuulu  60 bin olmazmı ki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Merhabalar,  Bugünlerde cx 5 ile ilgili araştırıyorum .. anadolu yakasında bir bayi ile görüşüyorum .. Bana  yeni cx 5 lerde yazılım oalrak güncelleme yapıldığını ..  yakıt tasarrufu vs konuların yazılımla daha düzeldiğinden bahsetti .. artı yolcu koltuğun da da elektrikli ayar vs eklenmiş .. Benim sormak istediğim konu .. arkadaşlar istanbulda en iyi fiyat neresi verir .. Eskişehirde bir arkadaşım aracılığı ile 118,5 a bırakıyorlarmış ..3 hafta sonra teslim ..  power 2.0 lt.    Ne tavsiye edersiniz ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,  Bugünlerde cx 5 ile ilgili araştırıyorum .. anadolu yakasında bir bayi ile görüşüyorum .. Bana  yeni cx 5 lerde yazılım oalrak güncelleme yapıldığını ..  yakıt tasarrufu vs konuların yazılımla daha düzeldiğinden bahsetti .. artı yolcu koltuğun da da elektrikli ayar vs eklenmiş .. Benim sormak istediğim konu .. arkadaşlar istanbulda en iyi fiyat neresi verir .. Eskişehirde bir arkadaşım aracılığı ile 118,5 a bırakıyorlarmış ..3 hafta sonra teslim ..  power 2.0 lt.    Ne tavsiye edersiniz ??

Anadolu yakasındakiler. Damla, Merser, Akyıldız ve Altunizade'ye yeni açılan Bostanlar var.

Avrupa yakasında Beka ve Özaydın var. Özaydın pek İstanbul sayılmaz gerçi. :)

Bir gününüzü ayırarak özellikle Anadolu yakasında ki bayileri gezerek. Fiyatları mukayese edebilirsiniz. Kimisi aynı fiyatı verir. Ama ilave olarak aksesuar vs. hediye edince daha cazip olur.

Bostanlar yeni açıldığı için, bir ihtimal fiyatta yada hediyede. Daha rekabetçi olabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anadolu yakasındakiler. Damla, Merser, Akyıldız ve Altunizade'ye yeni açılan Bostanlar var.

Avrupa yakasında Beka ve Özaydın var. Özaydın pek İstanbul sayılmaz gerçi. :)

Bir gününüzü ayırarak özellikle Anadolu yakasında ki bayileri gezerek. Fiyatları mukayese edebilirsiniz. Kimisi aynı fiyatı verir. Ama ilave olarak aksesuar vs. hediye edince daha cazip olur.

Bostanlar yeni açıldığı için, bir ihtimal fiyatta yada hediyede. Daha rekabetçi olabilirler.

cevabınız için teşekkürler .. ben kısa yolda öğrenirim diye düşünmüştüm .. hepsini ziyaret etmemiz gerekecek anlaşılan ..:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...