Jump to content

Subaru Outback 3.0 2007 Model Araç Aldım

oguzburcin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Emre'cin sen açmak istedin de, biz hayır olmaz mı dedik. Hatırlarsın daha geçtiğimiz günlerde konuşuldu. Forumu geliştirme mevzuları arasında, hitap ettiğimiz kesimi arttırmalıyız diye.

Subaru da Japon markası, sorun yok sanırım. ;)

Abijim Subarucular  geneli agresif araç kullanmayı ve sürat yapmayı seven ciks grubundaki gardaşlardan oluşan bir topluluk bizim memlekette, saolsunlar buluştuk bi akşam hem fikir olduğumuz kaç tane konu çıktı araçlar konusunda, daha çok kafa buldular bizim 1.6 motorlu araçlarla ,  şimdi bizim halk arabası Mazda forumunda, vatandaşımız minimum  bilgi düzeyindeki LPG , karburatör parçası , lastik konularını işlerken siz burda  LSD, 4WD vb konularla gündemi doldurursanız biraz ayıp olmaz mı , biriside gitsin  8 ileri ZF şanzımanlı sıfır BMW alsın gelsin benim arabamda şöyle böyle iyi ki almışım desin o zaman, gelişmiş mi sayacağız yani forumu bunları okuyunca :) ...

Subaruların fayda maliyet oranı malum düzeydeyken vatandaşı doğru şeylere özendirmeli diye düşünüyorum, Mazda forumunun vatandaşın cebini, moralini koruyan hayırlı işlere vesile olması  doğrultusundaki  gelişiminin bende arkasındayım :) ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen bir ara elektrik alır gibi olmuştum  ve sayende demiştim hatırlarsın abi  :) , ama o zaman iyi günündeymişsin hemen abilik yapıp gerçekleri bizimle burada paylaştın ve birazda kendi araştırmamla , bakım ve yedek parça fiyatlarını görünce  voltaj birden fırladı  Amaniin ! çarpılmışa döndüm Subarudan elektrik alırken :)  ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de beni Subaru gazı vermekle suçlarsın! Bak elektriğini ben almışım.

Nasıl da biliyorum Subaru'ya yazılmaya başladığını bu arada?

Geçen bir ara elektrik alır gibi olmuştum  ve sayende demiştim hatırlarsın abi  :) , ama o zaman iyi günündeymişsin hemen abilik yapıp gerçekleri bizimle burada paylaştın ve birazda kendi araştırmamla , bakım ve yedek parça fiyatlarını görünce  voltaj birden fırladı  Amaniin ! çarpılmışa döndüm Subarudan elektrik alırken :)  ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada subaruclubtr'daki yeni avatar'ın da çok şık olmuş.

Eğer beni takip ediyorsan birkaç yıl sonra da CX-5'e bineceksin herhalde...

Hem Mazda Hayranıyım Hem Subaru, Evet iki formada üyeyim. Evet araç Mustafa abinin eskiden kullandığı model, eğer bana yardımları da olursa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eksik olmayın abilerim  :)

Yalnız Mustafa Abi sen var ya... ,milleti yoldan çıkarıcan (offroadçu yapıcan ) CX-5'in AWD arazi muhabbetinden Suzukiyi sen aldırdın aslında demek ki bana :)

Zaten bunun sahibi CX-5 aldı dediler , Recep Abimizden birgün banada bulaşır inş.diyerek onun Suzukisini de ben almıştım Mazda bayisinden... Terapi için teşekkürler abilerim aslında ben CX-5 e ulaşmayı hedeflemişim , şimdi iyice uyandım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eksik olmayın abilerim  :)

Yalnız Mustafa Abi sen var ya... ,milleti yoldan çıkarıcan (offroadçu yapıcan ) CX-5'in AWD arazi muhabbetinden Suzukiyi sen aldırdın aslında demek ki bana :)

Zaten bunun sahibi CX-5 aldı dediler , Recep Abimizden birgün banada bulaşır inş.diyerek onun Suzukisini de ben almıştım Mazda bayisinden... Terapi için teşekkürler abilerim aslında ben CX-5 e ulaşmayı hedeflemişim , şimdi iyice uyandım :)

Recep abi Subaru Forester alıyormuş. Onun CX-5'inide Onur alıyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun , sat kurtul tez zamanda, birde senin aracın parça fiyatlarını dinlemeyelim, zaten burası Subaru forumu değil  :)

Çok güldüm, ama gerçekten benim içimdekinide yansıttın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Recep abi Subaru Forester alıyormuş. Onun CX-5'inide Onur alıyor. :)

Ne , nayır nolamaz :)  Ama Onur alacaksa sorun değil, fazla uzağa gitmiyor araç, 2 sene sonra Onur 'u yeni bir heves sarar nede olsa , acımadı 2012 dart vader sınıfı siyah Mazda3 e baksana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım aracın Mazda'da bir karşılığı yok, ben eski bir mazda 3 kullanıcısıyım mazda'yı çok severim lakin mazda daha benim kullandığım gibi bir araç yapmadı. Mustafa Abi'ni de dediği gibi belki muadili Audi A6 3.0 quattro Allroad. Gerçekten üst segment bir araç. Parça fiyatlarına gelince ben özel servis kullanıyorum, 87.500 bakımı. Yağ değişimi bu araç tam sentetik 7 litre yağ alıyor, 6 Adet NGK iridyum buji, yağ filtresi, hava filresi, polen filtresi ve genel kontrollerin hepsine işçilik dahil 400 TL ödedim. Bu segmenteki bir araç için bence çok uygun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım aracın Mazda'da bir karşılığı yok, ben eski bir mazda 3 kullanıcısıyım mazda'yı çok severim lakin mazda daha benim kullandığım gibi bir araç yapmadı. Mustafa Abi'ni de dediği gibi belki muadili Audi A6 3.0 quattro Allroad. Gerçekten üst segment bir araç. Parça fiyatlarına gelince ben özel servis kullanıyorum, 87.500 bakımı. Yağ değişimi bu araç tam sentetik 7 litre yağ alıyor, 6 Adet NGK iridyum buji, yağ filtresi, hava filresi, polen filtresi ve genel kontrollerin hepsine işçilik dahil 400 TL ödedim. Bu segmenteki bir araç için bence çok uygun.

Seçeneklerim aracında bu araçlar da vardı ama MTV nedeniyle benim boyumu bir kaç fersah aştığı için elemek durumunda kalmıştım...

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın... Bu segment aracı gözüne kestiren kişi diğer detayları da hesaplamış demektir, bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum, bu araç için ödenen periyodik bakım fiyatı bence gayet normal. Ayrıca; Ankara gibi şehirde; bu aracın ne servisi ne de parçası sorun olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seçeneklerim aracında bu araçlar da vardı ama MTV nedeniyle benim boyumu bir kaç fersah aştığı için elemek durumunda kalmıştım...

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın... Bu segment aracı gözüne kestiren kişi diğer detayları da hesaplamış demektir, bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum, bu araç için ödenen periyodik bakım fiyatı bence gayet normal. Ayrıca; Ankara gibi şehirde; bu aracın ne servisi ne de parçası sorun olur.

Çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...