Jump to content

Mazda 2013 Kış Servis Kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hocam bu kampanyali fiyatimi ?

ayrica bizim araclar 4.5 lt degil yag filtre degisimi ile birlikte 3.9 lt yag aliyor bilginize

bugün bakımı yaptırdım.276 tuttu.

Yağı yanımda koydu 4.5 litre(shell helix ultra extra 5 30)

fiyat kampanyalı fiyat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

3

• naziii

4

• domestos

10

• Mazda3Barisss

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bugün bakıma gittim,bakımı yaptırdım ve mazda denizli bayiiliğinin kapatıldığını öğrendim.Showroom komple kapatılmıştı ama sağolsunlar yine de aracımın bakımını yaptılar yardımcı oldular.bardaklıktaki küçük delikten bozuk para düşürmüştüm tıkırtı yapıyordu onu bile çıkarmışlar.motor dahil yıkayıp, cilalayıp sıfır araç gibi teslim ettiler.inşallah yakın zamanda açılmasını temenni ediyorum.

yağ filtre -  10

hava filtre - 36

tapa pul - 2

polen filtre - 61

mazda original oil ultra - 104

saf su - 2

cam şampuan - 4

mekanik işçiliği - 110

arka link kontrol - 80

Toplamda 380 tl tuttu.arka link kontrol ekstradan değişti yani bakım aslında 300 tl tuttu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün bakıma gittim,bakımı yaptırdım ve mazda denizli bayiiliğinin kapatıldığını öğrendim.Showroom komple kapatılmıştı ama sağolsunlar yine de aracımın bakımını yaptılar yardımcı oldular.bardaklıktaki küçük delikten bozuk para düşürmüştüm tıkırtı yapıyordu onu bile çıkarmışlar.motor dahil yıkayıp, cilalayıp sıfır araç gibi teslim ettiler.inşallah yakın zamanda açılmasını temenni ediyorum.

yağ filtre -  10

hava filtre - 36

tapa pul - 2

polen filtre - 61

mazda original oil ultra - 104

saf su - 2

cam şampuan - 4

mekanik işçiliği - 110

arka link kontrol - 80

Toplamda 380 tl tuttu.arka link kontrol ekstradan değişti yani bakım aslında 300 tl tuttu.

Denizli'ye yeniden satış/servis açılacak mı, sordun mu? Turkuaz ile devam edilmeyecek mi yoksa?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turkuaz da gittiyala :( Bayramda geçerken görmüştüm boşaltmışlar içeriyi komple

Sorun mali kaynaklı ise; Denizli'ye başka bir şirket Mazda'yı zor getirir, fakat yeniden yapılanma gereği ile bu değişim yapılıyorsa yeni girişimcinin de en az Turkuaz kadar güçlü alt yapısı olması gerekir...

Özetle; Turkuaz eğer bayilik ve servisi yap(a)mayacağından dolayı bu gelişme yaşandıysa, Mazda, Denizli'yi gözden çıkartsın, olay bitmiştir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorun mali kaynaklı ise; Denizli'ye başka bir şirket Mazda'yı zor getirir, fakat yeniden yapılanma gereği ile bu değişim yapılıyorsa yeni girişimcinin de en az Turkuaz kadar güçlü alt yapısı olması gerekir...

Özetle; Turkuaz eğer bayilik ve servisi yap(a)mayacağından dolayı bu gelişme yaşandıysa, Mazda, Denizli'yi gözden çıkartsın, olay bitmiştir...

Ben mali kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Faruk bey ile konuşma fırsatımız oldu baya birisi gelirde yeniden açarsa devam eder dedi.Malesef bayiiliği bıraktık artık dedi servis için kesin birşey söylemedi ama turkuaz artık mazdadan elini ayağını çekmiş görünen o :( Yeni kasalar,yeni teknolojiler özellikle de skyactiv piyasaya çıkmışken 1 sene daha beklense daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun.Tabelalar ve içinde mazdalar olmayan showroom'u görünce içim sızladı doğrusu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mali kaynaklı ise başka birisinin bu külfete dayanabileceğini hiç sanmıyorum, Turkuaz çatısı altında sırf otomotiv olarak Hyundai, Kia ve Mazda vardı, diğer şirketlerini ve sahibini saymaya gerek yok bile...

Bence başka şeyler var gibi geliyor, Mazda Tr yeni model/kasa ile birlikte yeni yapılanmaya gitmiş olabilir, eğer böyle olsa da, yine yanlış bir uygulama, Denizli de Mazda olmazsa olmaz bence...

Zaman ne gösterecek bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı abi.endişeyle bekliyorum ne olacak diye..

Niyazi, endişeye gerek yok, dışarıda bir çok servis ve usta vardır elbet... Bu kadar Mazda kullanıcısı hep servise gitmiyordu heralde...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14000 km de 2.bakımıma gidicem

yağ

yağ filtesi

hava filtresi

polen filtresi

bujiler

ıvır zıvır derken en az 300 tl tutar ..

birde yağı 10-40 mı yoksa 5-30 mu hangisinden koyuyorlar bi fark edermi ? dexelia koydurmak istiyorum ama diğerlerinden pahalı gibi ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14000 km de 2.bakımıma gidicem

yağ

yağ filtesi

hava filtresi

polen filtresi

bujiler

ıvır zıvır derken en az 300 tl tutar ..

birde yağı 10-40 mı yoksa 5-30 mu hangisinden koyuyorlar bi fark edermi ? dexelia koydurmak istiyorum ama diğerlerinden pahalı gibi ..

Dexelia yağı Total Mazda için fason üretiyor, orijinal zannederek illaki o yağ olsun diye ısrar etmenin anlamı yok, Castrol magnetec fazlasıyla işini görür... Hem daha uygun fiyatlı hem de daha kaliteli...

Aracının kitapçığında viskozite olarak hangi yağ tavsiye ediliyorsa onu koy... Tahminim 5-30'dur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fason ve gerek yok yorumları bence her durum için geçerli değil.

En azından araçlarımız için "tavsiye edilen" yağ olduğunu söylemek gerekiyor . Hatta Rotary motor için ise bir nevi zorunlu yağ.

Ben şahsen acaba hangi yağ daha iyidir, uygun mudur, bu yağ sırf servis anlaştığı için mi bana dayatılıyor sorusundan kurtardığı için bile çıktığı günden beri Dexelia yı kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niyazi sen bakımlarını hep ordamı yaptırıyordun?

Evet hep orda yaptırıyordum.Yani hep bakım için de değil,küçük sorunlar içinde oraya gidiyordum.Bakım olmasa da muhabbet etmeye çay içmeye,gerek aksesuar gerek arabadan konuşmaya da gidiyordum.Faruk abi olsun mustafa abi olsun her biri arkadaş gibi oldu,ondan baya üzüldüm.Burda bulamazsam da okan abinin yanına gider gelirim artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

silecek ve paspas aldım :D ayak dayama zımbırtısı pahalı geldi. sonram bakarız ona

Güle güle kullanın.Ben de silecek ve paspas almak istiyorum bu bakımda. Ne kadardı fiyatları?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki abi .. ilk bakımda 10-40 koymuşlardı mobil 1

yanlış bilmiyorsam mobil 1 10-40 değil 0-40 kalığındadır, size eğer 10-40 koydularsa o mobil-s ve mobil kaliteli bi,r yağdır, bir aracın motorunda ne kalınlıkta yağ varsa onla devam etmek mantıklıdır, bu kalınlık seçilirkin yaşadığınız yerin hava sıcaklığı da önemlidir, kısacası 5-30 dan 10-40 a geçmek çok bişey yapmaz ama km si yüksek araçlarda 10-40 dan daha düşük  kalınlıkda yağlara geçmek sorun yaratabilir....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımın bakımını sonunda yaptırdım.Antalya Mepaz'da yapıldı.

Castrol 5W30 yağ

yağ filtresi

buji

ön balatalar

ön disk torna

hava filtresi

cam suyu

sarf malzemesi

işçilik

orjinal kauçuk paspas

orjinal silecekler

%20 indirimli fiyatı=544 TL cik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanın.Ben de silecek ve paspas almak istiyorum bu bakımda. Ne kadardı fiyatları?

sileceklere zam gelmiş :) 70 lira silecek , 45 paspas

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...