Jump to content

Mazda 2013 Kış Servis Kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hayır abi dexelia yok mobil 1 koyucaz dediler tamam dedim .. bu arada paspas 35 bagaj havuzu 100 tl indirimli fiyatı

Barış bey ön arka orijinal paspaslar mı 35 tl mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

3

• naziii

4

• domestos

10

• Mazda3Barisss

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kendime şöyle cevap vereyim ,

İzmir Yeni Otomotiv , % 20 indirim ile kdv dahil olarak

4 parça kışlık Paspas 38 Tl

Sedan Bagaj Havuzu 92 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün doğum günüm şerefine guzumu bakıma soktum hemde indirim bitmeden yararlanmak istedim .. bursada mazdanın satış bayisi var fakat servisi yok .. mazda lara honda servisinde bakıyorlar açıkcası istemedim ve yaklaşık benden 105 km ötede olan kocaeli haldız mazda plazaya gittim kendilerini 2007 den beri çok iyi bildiğim güvendiğim için .. aracım ikinci bakımına girdi en son aralık 2012 de girmişti .. değişenleri yazıyorum ..

motor yağı olarak kesinlikle ısrar et dexelia 5w-30 olması için dedi usta ...

5W-30 MOTOR YAĞI 98.28 TL

YAĞ FİLTRESİ KARTUŞU 10.80 TL

KAUCUK PASPAS TAKIMI 38.09 TL

KARTER TAPA PULU 1 TL

BUJİ ( İRİDYUM OLANINDAN TAKTIRDIM YAKIT TASARRUFU VE UZUN ÖMÜRLÜ OLDUĞU İÇİN ) 122.52 TL .. 60 000 KM ÖMRÜ VARMIŞ

HAVA FİLTRESİ 36.92 TL

İŞÇİLİK 60 TL

TOPLAM ÖDEDİĞİM TUTAR 330 TL İNDİRİMLİ FİYATI ..

gerçekten çok memnun kaldığım bir servisti "iyki yine gelmişim" dedim skyactiv 6 yı inceledim biraz . 8:30 da girdiğim servisten aile gibi ortamda hoş sohbet gırgır şamata ile ustayla birlikte yaptık aklıma her geleni sordum oda iki etmeden bıkmadan usanmadan cevapladı servis müdürü olsun ustalar olsun gerçekten çok iyiler tavsiye ederim .. en son test sürüşüyle bakımı bitirdik yaklaşık saat 12:30 idi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende dün Okan abinin yanındaydım. Bilmeyenler için Mazda Muğla servisi.

Baskı

Balata

Rulman

volan taşlama

marş dinamosunun kırılan civatasının tornada çıkarılıp yeniden diş açılması(sanayideki bilinçsiz ustanın marifeti)

şanzıman yağı değişti

tapa pulu

temizlik

kaput demirinin klipsi değişti

genel kontrol

809 TL

ilgi ve alakaya zaten diyecek yok personel güler yüzlü ustalar sorduklarınızı cevaplıyor sizin söylediklerinize önem veriyor. Mazdaya gönül veren bir bayi başımızdan eksik olmasınlar :)

Esnaflık, insanlık, ustalık ve sohbet birleşince akrep bile yelkovandan daha hızlı dönüyor maalesef...  :D

Kazasız günlerde kullan Oğuzhan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende geçtiğimiz pazartesi günü guzumu acıbadem mazda mersere götürdüm. İlgi alakaya dicek hiçbir sözüm yok sağolsunlar çok ilgilendiler bizimle.

yanal bağlantı

oksijen sensörü

v belt

avara kasnak

tensioner belt V

işçilik dahil

1.250 TL tuttu.Sonuç olarak sensör değiştirmeye gitmiştim ama çok eksiğimiz varmış arada onlarda çıktı  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın abi Mazda 3 alınca birlikte gideriz artık :)

İnşallah canım kardeşim, ama mazda3 almayı beklersek Okan'ın muhabbetinden mahrum kalmış oluruz, ben yeni kasaları beklemeye karar verdim, şimdiki kasaların fiyatları biraz daha gerileyebilir diye düşünüyorum...

Yeni kasaları kim alacak?? Genellikle şimdiki mazda kullanıcıları değil mi? Böyle olunca da piyasaya daha fazla ikinci el Mazda3 çıkacak...

:D

Ölme eşeğim, ölme !! hesabı gibi oldu bu.

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Mazda Mebbaşayar da parçada tam hatırlayamadım ama %15 işçilikte %30 indirim var ve servis çok müsait 10 dakikada benzin filtresini değiştirdiler

genel mazda servis kampanyası olduğunda yoğunluk oluyor ancak şimdi çok müsaitler ne zaman bitiyor bilmiyorum arayıp öğrenebilirsiniz 0312 207 7720

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

meb başayar mazda satışını bıraktı (0 km) ama servisine devam mı ediyor hala ?

evet servis devam ediyor şahsen benim ankaradaki tercih ettiğim ve güvenilir bir servis

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hımm bilmiyordum..devam ediyor olması da iyi bir şey..alternatif oluşturur..konya yolu smb mazda var sadece sanıyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...