Jump to content

Mazda3'ümü Kiraya Verdim, Hedefim Mazda6 Almak

incirinaltı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar mazda 3 imp. aracımı kiraya verdim. Jetta isteyen müdür yardımcısı arabayı gördükten ve kullandıktan sonra çok beğenmiş ve tamam bu olur demiş. Maalesef arabasızım ve bir sürü suv tarzı bakmama rağmen içimde ukde olarak kalmasını istemediğim mazda 6 yı almaya karar verdim.

1. 2009 ile 2010 modelleri arasında farklılıklar var mı?

2. 2009 modelin yıllık vergisi nedir ( şu indirim olayını okudum ama çok anlayamadım)

3. Lpg uyumu mazda 3 ten farklımıdır(subap erimesi mevzuu)

4. Benzinde mazda 3'ten çokmu yakar?

Bunlar da da seçenekler :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-etap-otomotiv-132480932/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-orjinal-fiyat-dusurdum-132522555/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-resimler-her-seyi-soyler-mazda-6-exclusive-143791198/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-resimler-her-seyi-soyler-mazda-6-exclusive-143791198/detay

İyi ki varsınız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun yolda fazla yakacağını sanmıyorum hatta az bile yakabilir,

Vergi dezavantajı yüzünden ben mazda 6 seçeneğini (hoşuma gitmesine rağmen) kafamdan eledim,

Aydın'daki araca talip olursan senin adına bakabilirim,

Sakin kullanımda sübap sorunu olacağını tahmin etmiyorum,

Şimdi her marka motor ve araca rahatlıkla lpg uyduruyorlar yeterki ustasını bul,

İyi ki sende varsın...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi teşekkürler. 2009 modellerin yıllık vergisi 1040 tl diye okumuştum bir yerde. Mazda 3'ün sürüş keyfine bayılmama rağmen 626 nın ferahlığını bulamadım.Geniş araba seviyorum. ilanlardaki 4 araba bana uygun ama beyaz olursa çok daha güzel olur. 10-15 gün içinde alacağım.Kısmet belki satılırlar belki başka arabalar düşer ilana. Bir de lpgsiz alıp kendim taktırmak istiyorum ama kısmet ne denk gelirse artık. Başka bir konu başlığında mazda 3'ün yol tutuşu mazda 6'dan daha iyi yazmıştı üyelerden biri, bir bilgim olmadığı için yorum yapmadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bir ara  Mazda 6 bakmıştım , harbiden vergi dilimi düşünce araç çok uyguna geliyor

bu sene 2009 modelleri indirimdeydi yani 1770  tl , ocak ayından sonra 2010 modeller de indirimde olacak , 2011 e kadar olanları 2295 tl

Sport olarak geçen 2011 modeller neredeyse Mazda3 kadar yakıyor önceki kasadan daha az yakıyor ve daha çok kaçıyor direk enjeksiyonlu farklı motor var sportlarda .. Yalnız buna LPG  olurmu diğer direk enjeksiyonlulara takılanlar gibi kullanana sormalı...

Uygunu bulunursa Sport alınabilir , yalnız ben eski kasaların şeklini daha çok seviyorum hatta yeni kodo tasarımına daha çok benziyor ön ızgarası , bolca LPG li olanları da var yani illaki LPG li kullanılacaksa eski kasa uyumlu tabiki subapları korumak şartıyla ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 modelleri mazda 3 ü alırken düşünmüştüm. O zaman 55000 tl idi fiyatlar, şimdi 62 den başlıyor. 50000 limitim var ama 52-53 e bulsam 2011 modelini şartları zorlar alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 modelleri mazda 3 ü alırken düşünmüştüm. O zaman 55000 tl idi fiyatlar, şimdi 62 den başlıyor. 50000 limitim var ama 52-53 e bulsam 2011 modelini şartları zorlar alırım.

Senin yerinde olsam; 2003-2006 kasalardan temiz bulurum geriye de bir sürü param kalır... Takdir senin tabiki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi mazda 626 aracımdan çok çektim ya da daha doğru tabirle tamircilerden çok çektim. Onun için arıza çıkartmayacak araba almak istiyorum. Bugün Antep mazda bu bayiini aradım yeni kasa mazda 3 ler mayısta gelecek dedi. Elindeki impresive otomatik araca da 50 bin tl istedi. Ne yapacağı şaşırdım çok zor bu iş yaa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi mazda 626 aracımdan çok çektim ya da daha doğru tabirle tamircilerden çok çektim. Onun için arıza çıkartmayacak araba almak istiyorum. Bugün Antep mazda bu bayiini aradım yeni kasa mazda 3 ler mayısta gelecek dedi. Elindeki impresive otomatik araca da 50 bin tl istedi. Ne yapacağı şaşırdım çok zor bu iş yaa.

46 ya bile bırakanlar varmış, ben 48,650  gördüm, biraz daha bakınmakta yarar olabilir, fiyatlar çok uyguna geldi şimdi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yetkili-bayii-den-60-ay-a-varan-kredi-ile-full-sunroof-lu-mazda3-140146554/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 94 model mazda 323 aldım 8500 tlye :D kullanması çok zevkliymiş,beklediğimden çok çok iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 94 model mazda 323 aldım 8500 tlye :D kullanması çok zevkliymiş,beklediğimden çok çok iyi.

Hedefe mazda 6'yı koyup 94 model 323 almak baya bi hedefi ıskalamak olmuş... Sağlam güldüm... Hayırlı olsun, kazasız günler...

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi benim hesaplar anlık, arkadaşlarım eşim herkes bilir anında karar verir veya değiştiririm.Bu kararı almamın sebebi yeni kasa mazda 3 ün mayıs ayında gelecek olması. Yalnız şu 8-9 bin tl vererek 323 veya 626 dan  başka araba alanlara 323 ümü sürdürmek isterdim. Arabaya şimdiden 3 talip var. Zaten ilk talip olan arkadaşın adına alacağız devri. Yaza bi daha uraşmayalım diye. Arabayı aldığımız gün boyunca maşallah dedi gezdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi benim hesaplar anlık, arkadaşlarım eşim herkes bilir anında karar verir veya değiştiririm.Bu kararı almamın sebebi yeni kasa mazda 3 ün mayıs ayında gelecek olması. Yalnız şu 8-9 bin tl vererek 323 veya 626 dan  başka araba alanlara 323 ümü sürdürmek isterdim. Arabaya şimdiden 3 talip var. Zaten ilk talip olan arkadaşın adına alacağız devri. Yaza bi daha uraşmayalım diye. Arabayı aldığımız gün boyunca maşallah dedi gezdi.

Hesapların anlıksa eğer söylemen iyi oldu, yorum yaparken bunu göz önüne alırım artık...

Tekrar hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SAğol abi de senin yorumlarının benim anlık hesaplara göre olması beni yanıltır. Bu forumda en araştırmacı daimi üye olarak sana bişey danışayım. Aracın üzerindeki tüpü söküp benzinde binmeyi düşünüyorum. 100 km de kaç litre benzin yakar acaba şehir içinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SAğol abi de senin yorumlarının benim anlık hesaplara göre olması beni yanıltır. Bu forumda en araştırmacı daimi üye olarak sana bişey danışayım. Aracın üzerindeki tüpü söküp benzinde binmeyi düşünüyorum. 100 km de kaç litre benzin yakar acaba şehir içinde.

Şehir içi trafik yoğunluğuna bağlı olarak 9-10 litreden aşağı düşmez gibi geliyor... Tüpü sökme nedenin nedir??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk aracımda lpg ile ilgili problemler yaşadım. Hatta bir keresinde beyinden çok feci  şekilde gaz kaçırdı. Tamirci allah yüzüne bakmış da patlamamış demişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk aracımda lpg ile ilgili problemler yaşadım. Hatta bir keresinde beyinden çok feci  şekilde gaz kaçırdı. Tamirci allah yüzüne bakmış da patlamamış demişti.

LPG sisteminin kalitesi ve bakımları düzgünse Allah hep yüzünüze bakar zaten... Ama ucuz ve kalitesiz sistem varsa bakımı da yapılmıyorsa saatli bomba gibi dolaşırsın.

Bu bağlamda düşüncelerin anlık değişkenlik gösterebilir diyerek fazla yorum yapmak istemiyorum, takdir senin...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...