Jump to content

Lantis (Otomatik Radyo Anten Kontrollü) Teyp

fatihnet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhabalar Lantis aracımın üzerinde Sony eski bir cd/mp3 çalar vardı iki kere yaptırdım iki kere bozuldu yani teybi değiştirmek şart oldu. Fakat teybin güzel bir özelliği vardı lantislerde malum radyo anteni otomatik bu teyp sadece radyoya geçiş yaptığınızda anteni çıkartır örneğin radyodan geri cd ye geçtiğinizde radyoyu kapatırdı. Yeni cihazlarda bunu beceremedik. Sony yeni usb çalarlı bir teybini denedik pioneer denedik kenwood 3357 denedik hiçbiri olmadı hepsi anteni direkt çıkartıyor bağlantılarıda yaptık olmadı. Lantis kullanıp teyp tecrübesi olan varmı. teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Yeni teyplerin hiç birisinde bu özellik yok ne yazık ki, Mp3 bile dinlense anten açık oluyor. Araştırdım bu olayı epeyce en mantıklı fikir olarak şunu gördüm, antene giden kablo bağlantısına bi anahtar bağlamak, anahtarı açınca anten açılacak kapatınca kapanacak. Şimdilik bundan başka çözüm yok gibi.

Hatta ön konsolda iki tane boşta düğme yeri var, oraya uygun bi anahtar  çok şık durabilir hemde orjinalliği bozulmaz konsolun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...