Jump to content

Nostalji... 1994 Toyota ae101 Corolla 2000 TRD

Guest DRIVER
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2.0 180hp

Koltuklar ve direksiyon daha sportif,

Daha iyi bir yol tutuşu için Yaylarından amortisörlerine ,viraj denge çubuklarından, jant lastiğe kadar değişime gidilmiş,hatta ekstra olarak kule gergisi de mevcut.

Yüksek performans ve iyi bir frenleme içinde fren ve debriyaj balatalarıda daha dayanıklıları ile değiştirilip,egzost sistemindede sportif değişimler yapılmış ....

v37gx.jpg

v37h6.jpg

v37ny.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizde 1.6 1997 model gli var, kardeşimin arabası, şu an bile o aracın kunforuna ulaşmış pek çok araç bilmiyorum, harika bir araçtır, hele bu 2.0 araç tam bir şaheser.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok iyi hatırlıyorum abi bizde de 97 model GLİ vardı. Herhalde bizimkinde klima bile vardı. Yıllardan ya 2000'di ya da 2001'di tam hatırlayamadım ama Bursa'dan yola çıktık ve Kırşehir'in Çiçekdağ ilçesine kadar hiç durmadan yol almıştık GLİ ile. O zamanlar aracımızda LPG'de yoktu benzinliydi. Ben de dahil o zaman araçda 5 kişiydik ve bagaj tıklım tıklım doluydu.

Araç o haldeyken düz yolda babam 200'ü çok rahat görürdü. "Daha da gider derdi babam." Sol şeritten hiç ayrılmazdık zaten.

Ev alacağımız için babam satmıştı arabayı. Toyota'dan sonra Renault 19 almıştı ve 1 ay sürmedi geri satması. Attan düşüp, eşşeğe binmek gibi derdi babam. :)

Kısacası konfor, hız, dayanıklılık ve estetik görüşü ile muhteşem bir arabaydı. O zamandan beri japon aşkı bitmedi bizde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir araç hep methediyorlardı,Türkiye versiyonlarını kullananlar bu motor ve donanımla bu aracın neler yapabileceğini tahmin edebiliyorlardır... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1985 yılında kurulan şirketimizde. O gün bu gündür şirket aracı olarak. Toyota Coralla kullanılıyor. Bende 1998 yılından bu yana Coralla kullanıyorum. Hafızamda en iyi iz bırakan, en beğendiğim kasasıdır bu model. Halende çok beğenirim, bu kasayı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin olunuz ileride maddi durumum müsait olursa bir tane oto vites GLİ alacam gene beyaz, tabii mazdam'a arkadaş olmak üzere.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...