Jump to content

Mazda3 Sağ Arka Alt Kısımdan Gelen Ses

mustafa metin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

velı abı. bagajı komple bosalttım. arabaya su tuttum herhangı bıyerden gırmıyo. altta conta var bagajda su bırıktığınde tahlıye deliğini kapatan. o contayı cıkardım belkı nemden yapıyordur dıye.

O conta bağajdaki suyu boşaltmak için, hem o kadar su birikmesine nem neden olamaz, size bu konuda bir test önerecem , eğer aracın içine su girdiğinden şüphe ediyosanız ,suyu tazyikli şekilde değil, bir hortum veya bir kova yardımıyla bagaj açıkken, yanlardan yavaşça dökünüz, stopların üstünden vede yan taraftaki tamponun altındaki hava tahliye kapaklarının üzerinden akmasına dikkat ediniz, bir müddet böle normal akar şekilde devam ediniz ,muhakkak kendini belli edecektir, ayrıca arka taraftaki stopların üzerinde kaplama varsa söküp öle bakınız.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı sıkıntı bende de var. Kasislerde hele rahatsız edici bi şey duyuyorum ve duymaya payladıkça çileden çıkarıyor beni. Bu cumartesi götürücem arabayı bakalım neyi varmış burdan da paylaşırım.

Z-rotlarda sıkıntı varmış benimde. Orjinal parçası biraz tuzluydu yan sanayi taktırdım.

4 adet z rot kolu (ön-arka) ve işçilik 200tl ödedim. Artık kasislerde falan o tıkırtı sesinden kurtuldum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

benimde sağ arka taraftan iğrenç bir ses  geliyordu ama frene basınca oluyordu usta bakınca zayıf balataların discleri çizdiğini fark etti , balataların tam bitmesini bekliyorum discleri değişecem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

ben de 60bin kmdeyim. bende arasıra duyuyorum rahatsız edici bir ses. bagajdan falandır heralde diyordum. bende ozaman bi  baktırayım z rot lara.

arabanın sağından solundan ses gelmesini hiç sevmem ama işte hepde böyle takıntılıları bulur bu sesler >:(

bendede var aynı problem şimdi 100bin bakımına gircem bu focus cmax lerin z rotları uyuyormu kesin? Ve fiyatı?

bugun baktırdım araca  z rot deısecekmıs. fıyat olarak tekı orjınalı 175  yan sanayısı 50 tl nasıl sızce fıyat

Yan sanayi parçayı nerden buldunuz bilgi verirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...