Jump to content

Biiip! Potential Icy Road Condition!

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mevcut düzeni değiştirmeye çalışanların başına gelenlerden haberin var mı? Daha önceki mevcut düzeni değiştirenler tarafından hacamat edildiler!

Düzenleme yapabilsem yapayım da :) olmuyor hehe

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında Veli, ben resme şöyle bir ciddi gözle baktım. Yeğenim plaka vermiş gibi değil de, kamuya ait bir yolda, şahsi mülkü olan aracının içinden manzara fotoğrafı çekerken, aynı kamuya ait aynı yolda bulunma hakkını kullanan, üstelik trafiğe de saygılı bir şekilde kırmızı ışıkta bekleyen bir vatandaşımızın aracı, kasıtsız bir şekilde bu manzara fotoğrafının içine girmiş, gibi göründü bana...

Yani buradan dershane kavgası bile çıkmaz. Üstelik benim bildiğim plaka verilmesiyle sorun çıkmıyordu da, plaka alınmasıyla çıkıyordu, değil mü?

Abi herkes senin gibi benim gibi bu fotoğrafa bakarsa sorun yok, ama ülkemizde her şeyin bi i.neliği olduğu için fotoğrafa başka niyetle bakanlar öküzün altından oğlak bile çıkartabilir, hele hele bu hukuk sisteminde...

Adam aracın kilometresini düşürüyor ve satıyor, karşı taraf bunu ispatlıyor ve mahkemeye veriyor ama kilometre düşürüp aracı satan lavuk için hiç bir şekilde cezai hüküm kurulmuyor... Dolandırıcılık için suçun unsurları oluşmamış denilmekte, suç olması için ne yapılması gerekiyor acaba??

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mevcut düzeni değiştirmeye çalışanların başına gelenlerden haberin var mı? Daha önceki mevcut düzeni değiştirenler tarafından hacamat edildiler!

ben zaten hacıyım, hacivat olsam olmaz mı? Toss?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi çok profesyonel bir insansın, Veli. Fotodaki aracın kilometresinin düşürülmüş olduğunu nereden anladın?

Abi herkes senin gibi benim gibi bu fotoğrafa bakarsa sorun yok, ama ülkemizde her şeyin bi i.neliği olduğu için fotoğrafa başka niyetle bakanlar öküzün altından oğlak bile çıkartabilir, hele hele bu hukuk sisteminde...

Adam aracın kilometresini düşürüyor ve satıyor, karşı taraf bunu ispatlıyor ve mahkemeye veriyor ama kilometre düşürüp aracı satan lavuk için hiç bir şekilde cezai hüküm kurulmuyor... Dolandırıcılık için suçun unsurları oluşmamış denilmekte, suç olması için ne yapılması gerekiyor acaba??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi çok profesyonel bir insansın, Veli. Fotodaki aracın kilometresinin düşürülmüş olduğunu nereden anladın?

Sen de harikasın abi, verdiğim örnek fotoğraftan bağımsızdı... Fakat plakadan çok şey öğrenebileceğim gerçeği her zaman var.  :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Speedy Hacı...  ;D

Bi rx'im bile yok, fakiriz biz hacı !!

aracim 177'i geçmiyor nerem speedy :/

Hem Paul reis öldü artık hızlı değiliz , sadece köfteliyiz :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracim 177'i geçmiyor nerem speedy :/

Hem Paul reis öldü artık hızlı değiliz , sadece köfteliyiz :(

Ölenle ölünmüyor hacı, Allah taksitlerini affetsin...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ölenle ölünmüyor hacı, Allah taksitlerini affetsin...

:D

sene 2001 ilk film çıkmış . Genciz, öfkeliyiz felan . Gece saat 10-11 trafik yok. O yıllarda araba yok fazla zaten. Rahmetli 626'da formunda . Kanka ile beraberiz, ışıkta bekliyorum. Yol 2-3km düz , duble . 400 mt ileride bir trafik ışığı ve üniversite kavşağı var .

Yeşil yandı , 1. Vites dip gaz , 2. Vites dip gaz vroooomm bir de yüksek devirde fivuyu diye bjr ses çıkarırdı rahmetli sormayın :)

Ileride bir r12 var sol şeritte ışıktan çıkmış , sağından geçecem.

3'e attım 110-120 fln derken tam sağından geçiyorum adam önüme bir kırdı

Dip fren vieyyeyuuhueyeueyue

Adamın Çelik tampon benim sol çamurluğu geri itti, sağdan kaldırıma vurup durdum. Allah'tan kaldırım baya yüksek . Yoksa sag teker havalanacak biz mozik gibi dönüp yol kenarında ağaçlara dalacaz. Arabanın ici silme lastik dumanı . Kesif bir yanık kokusu ve meraklı izleyenler etrafta .

Benim kapı açılmıyor

Sagdan indim .

"Ne yapıyorsun arkana baksana " derken eleman indi , zil zurna sarhoş :) bir de cocuğu tanıyorum :)

"Abiiie sen oradaydın ne çabuk geldin " dedi :D

Ben de daha bir sey demedim :D

Hadi eyvallah dedik gittik :)

Paul reisle böyle anılarımız var. Babam film izlerken hep aynı sen derdi :) tipi değil de haylazlığına diyor tabi :)

O yüzden sadece bir artist değil benim için ,belki o yüzden çok üzüldüm.

Şimdi al pacino ölse Mustafa abi çok üzülür mesela. The goduncle ile özdeşleşmiş çünkü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana arkadaşının plakasını söyle senin plakanın ne olduğunu söyleyeyim durumu yani!

Aslında ben de plakadan bir çok bilgiye erişebilirim. Örneğin; plakanın yapıldığı metalin çekme dayanımı, kopma dayanımı, burulma direnci vb...

Sen de harikasın abi, verdiğim örnek fotoğraftan bağımsızdı... Fakat plakadan çok şey öğrenebileceğim gerçeği her zaman var.  :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün aracım biip dedikten sonra bu uyarıyı verdi. Ben de gaz kelebeği kirlenmiş olabilir diye diip gaz yaptım. Sonra yazı değişti ve;

Potential Amateur Driver! yazdı. Sizce sorun ne olabilir?

yol buzlu olabilir uyarısı vermiş. dip gaz yapınca da sizi amatör sürücü safhasına koymuş daha da dikkatli olun diye  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca araç kullanırken herhangi bir şey ile uğraşmak yasak.

Asıl ceza Foti'ye kesilir :D :D

bana niye kesiyorsun ya ? Yazık değil mi foti'ye ? ;( bu ay 2 radar cezası ödedik zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Al ölse tabi üzülürüm. Vermeden Al'mak ne yazık ki, mümkün değil. Her Al bir gün mutlaka Ver'ecektir! Sonuçta Al-Ver Dünyası bu...

sene 2001 ilk film çıkmış . Genciz, öfkeliyiz felan . Gece saat 10-11 trafik yok. O yıllarda araba yok fazla zaten. Rahmetli 626'da formunda . Kanka ile beraberiz, ışıkta bekliyorum. Yol 2-3km düz , duble . 400 mt ileride bir trafik ışığı ve üniversite kavşağı var .

Yeşil yandı , 1. Vites dip gaz , 2. Vites dip gaz vroooomm bir de yüksek devirde fivuyu diye bjr ses çıkarırdı rahmetli sormayın :)

Ileride bir r12 var sol şeritte ışıktan çıkmış , sağından geçecem.

3'e attım 110-120 fln derken tam sağından geçiyorum adam önüme bir kırdı

Dip fren vieyyeyuuhueyeueyue

Adamın Çelik tampon benim sol çamurluğu geri itti, sağdan kaldırıma vurup durdum. Allah'tan kaldırım baya yüksek . Yoksa sag teker havalanacak biz mozik gibi dönüp yol kenarında ağaçlara dalacaz. Arabanın ici silme lastik dumanı . Kesif bir yanık kokusu ve meraklı izleyenler etrafta .

Benim kapı açılmıyor

Sagdan indim .

"Ne yapıyorsun arkana baksana " derken eleman indi , zil zurna sarhoş :) bir de cocuğu tanıyorum :)

"Abiiie sen oradaydın ne çabuk geldin " dedi :D

Ben de daha bir sey demedim :D

Hadi eyvallah dedik gittik :)

Paul reisle böyle anılarımız var. Babam film izlerken hep aynı sen derdi :) tipi değil de haylazlığına diyor tabi :)

O yüzden sadece bir artist değil benim için ,belki o yüzden çok üzüldüm.

Şimdi al pacino ölse Mustafa abi çok üzülür mesela. The goduncle ile özdeşleşmiş çünkü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...