Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar şu anda hayati düzeyde aciliyetim var ve aracımı 10,000 tl ye bırakıyorum. İmzam link. Düşünen arkadaş benimle acele irtibat kurarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Hayırlı satışlar Olgun, o kadar bakım ve masraf yaptıktan sonra satmana üzüldüm, alan kişi şanslı diyebilirim...

Sağolasın veli abim, arabayla çok ilgilendim. Zoruma gidiyor yalan yok ama acil ihtiyaçlar var. Buradaki piyasa ölü. 

Bu video gerçek oldu yani benim işlerde    :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım satılma arefesinde ve yarın ciddi bir arkadaş bakmaya gelecek... Bana önerileriniz nedir arkadaşlar? Hiç araç satmadım.  :krrsz:

Her şeyin bir ilki vardır derler...

:)

Senin yapacağın şey istediğin fiyat oluşursa, notere giderek aracın devrini vermek... Paranı almadan bunu yapmanı tavsiye etmem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence parayı elden alacaksan ne olu ne olmaz satan kişiyle bankaya git yatır veya saydır.

İçinde sahte para olma ihtimaline karşı.

Parayı almadan veya görmeden satışı yapma derim bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 10.000 son fiyatım olduğunu, sorunlarını söyledim. İlgileniyorum, ilk aracım olacak sorunlarını da söylemenizi isterim diye samimi bir diyalog kurduk . Ben söyledim o dinledi, O sordu ben söyledim , Ciddiyetini ölçtüm. En az benim aracı aldığım gün gibi kıpır kıpırdı  ;D Yarın geliyorum kimseye söz verme dedi arkadaş yani ...  :dua: İnşallah ben de o da memnun oluruz da işim görülür. Sonra Veli abinin aracı satarım tecrübe etmiş olacağım sonuçta.  >:D

Önce parayı alıyorum, Sonra satışı gerçekleştiriyorum yani. Peki özel bir satış stili var mı sizde  8:) yani bunu yapabilirim biliyorum aracıma da güveniyorum fakat çok ihtiyaç var satmam gerek. Özel Bir Taktik  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 10.000 son fiyatım olduğunu, sorunlarını söyledim. İlgileniyorum, ilk aracım olacak sorunlarını da söylemenizi isterim diye samimi bir diyalog kurduk . Ben söyledim o dinledi, O sordu ben söyledim , Ciddiyetini ölçtüm. En az benim aracı aldığım gün gibi kıpır kıpırdı  ;D Yarın geliyorum kimseye söz verme dedi arkadaş yani ...  :dua: İnşallah ben de o da memnun oluruz da işim görülür. Sonra Veli abinin aracı satarım tecrübe etmiş olacağım sonuçta.  >:D

Önce parayı alıyorum, Sonra satışı gerçekleştiriyorum yani. Peki özel bir satış stili var mı sizde  8:) yani bunu yapabilirim biliyorum aracıma da güveniyorum fakat çok ihtiyaç var satmam gerek. Özel Bir Taktik  :fiuw:

Sen hayırlısı ile sat, benimki çok problem değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En büyük taktik dürüstlük kardeşim. O kadar çok yamuk insan var ki sen dürüst yaklaşırsan karşındaki de insan evladıysa anlaşırsınız merak etme. Öncelikle parayı elden alma derim uygun bir dille parayı yanımızda taşımayalım hesabıma yatıralım filan de öyle satışı ver. Parayı almandan daha önemlisi satışı vermen. Akrabam satışını vermediği renault'tan ne çekti belki arabayı 2 bine vermemiştir her sene cezasını ödedi bakalım adam neler yaptı o arabayla pek sağlam bir tip de değilmiş zaten.Cem Yılmaz'ın Para çokomel esprisi aklıma geldi para-satış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En büyük taktik dürüstlük kardeşim. O kadar çok yamuk insan var ki sen dürüst yaklaşırsan karşındaki de insan evladıysa anlaşırsınız merak etme. Öncelikle parayı elden alma derim uygun bir dille parayı yanımızda taşımayalım hesabıma yatıralım filan de öyle satışı ver. Parayı almandan daha önemlisi satışı vermen. Akrabam satışını vermediği renault'tan ne çekti belki arabayı 2 bine vermemiştir her sene cezasını ödedi bakalım adam neler yaptı o arabayla pek sağlam bir tip de değilmiş zaten.Cem Yılmaz'ın Para çokomel esprisi aklıma geldi para-satış :)

Hocam iyi noktalara değinmişsin. Haklısın da. En önemlisi ürkütmemek galiba para vs pek mevzu yapmadan satışı gerçekleştirmek. Parayı da hesaba aktartmak. Parasatomel olsun bu da  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, aracımı talip arkadaş ne geldi, ne aradı, ne telefonuma bakt, ne de mesajıma cevap yazdı. Bugün beni arayıp (gerçekten geçerli bir mazereti yoksa) dese ki; "aracını 15,000 tl veriyorum" vermem o arkadaşa aracımı aciliyetim olsa bile. Sizce de ayıp değil midir bu tavır? En azından beklemeyiz yani durumu anlatır da... Ben ayıplıyorum.  :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, aracımı talip arkadaş ne geldi, ne aradı, ne telefonuma bakt, ne de mesajıma cevap yazdı. Bugün beni arayıp (gerçekten geçerli bir mazereti yoksa) dese ki; "aracını 15,000 tl veriyorum" vermem o arkadaşa aracımı aciliyetim olsa bile. Sizce de ayıp değil midir bu tavır? En azından beklemeyiz yani durumu anlatır da... Ben ayıplıyorum.  :jedi:

Daha dur daha dur... :D

Bu tür şeylere alışman gerekiyor Olgun, ben yaşadıklarımı yazsam ne gaz yeter ne fitil... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar terbiye denen bir şey var ama. Biz böyle öğrendik. Söz verdikse yaptık. Hatalarımız tabi ki de oluyor ama söz'ümüzü ikinci plana atmadık... Ben gerçekten demek istediğinizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar... Yapacak ta bir şey yok lakin İnşallah bu tipler cevaplarını alırlar hayattan... Alavera-dalaveracılar aramasın diye ilana ekleyeceğim  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar Giresun-Merkez den bir müşteri aracımı beğendi (ki beğenilmeyecek gibi de değil... dermişim :) ). İlanı kaldır aracını alacağım 1-3 Mart arası dedi. Arada arıyor 5 bin tl çek- 5 bin tl de nakit vereyim diyor??? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ben çek vs ile iş yapmadım. Param varsa aldım, yoksa ilgilenmedim her anlamda... Taraftar değilim bu konuya...  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Giresun-Merkez den bir müşteri aracımı beğendi (ki beğenilmeyecek gibi de değil... dermişim :) ). İlanı kaldır aracını alacağım 1-3 Mart arası dedi. Arada arıyor 5 bin tl çek- 5 bin tl de nakit vereyim diyor??? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ben çek vs ile iş yapmadım. Param varsa aldım, yoksa ilgilenmedim her anlamda... Taraftar değilim bu konuya...  :nea:

Aciliyetin yoksa yani bu paraya çok ihtiyacın yoksa Çek-Senet vs. işlerine girmeni tavsiye etmem... Hamdolsun çekin cezasını da kaldırdılar hiiiiç tavsiye etmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aciliyetin yoksa yani bu paraya çok ihtiyacın yoksa Çek-Senet vs. işlerine girmeni tavsiye etmem... Hamdolsun çekin cezasını da kaldırdılar hiiiiç tavsiye etmem.

Temmuza kadar zamanım var Veli Abi. Teşekkür ediyorum bilgi için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çekin zamanı geldiğinde , parasını çeksin, nakitle gelsin, öle söle.

Onu da doğru diyorsun aslında NoooFearrrr. Sonuçta çek sağlamsa kendisi alsın zamanı gelince de nakit yapıp gelsin. Ama 1-3 martta alacağım ilanı kaldır dedi arkadaş, Ben sözümü namus bilirim NoooFearrr. İnşallah arkadaşla fikir çatışması yaşamayız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya ben şehsen güvenemem çeke falan, günümüzde türlü türlü sahtekarlıklar oluyor, kimseye güvenmek zorundada değiliz, sana önerim şu eğer illa ilanı kaldır diyosa, bişey diyeceğim yok , sizin güvenip güvenmediğinize bağlı bir durum,  lakin zaten 3-4 gün var beklemek mantıklı olur, sizede yakışan budur, yok almazsa ilan vermeside pek zor değil, hayırlısı olsun dersiniz,  olur biter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de sınırlı sayıda oto alımsatımı yaptım. Öğrendiklerim şunlar:

Ürün müsterisine satılır. Zamanını almaya, aracını düşürmeye çalışanlarla hiç uğraşma. Çok acelen yoksa bekle. en geç 3 ay içinde istediğin fiyata satarsın.

Çek senet işine girme. Sorun çıkarsa aldım alıyorum derken paranın yarısı gider.

Fiyatını çok düşük yazma.(çünkü ben diğerlerinden daha düşük fiyatlı bir ürün görünce sorun vardır diye düşünürüm herkes gibi.)

Aracın temizse piyasasından biraz yüksek yaz ki insanlar temiz olduğu için bu parayı istiyor diye düşünsünler.

İlandaki yazıları büyük puntoyla  kendinden emin kısa-kesin cümlelerle yaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...