Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de sınırlı sayıda oto alımsatımı yaptım. Öğrendiklerim şunlar:

Ürün müsterisine satılır. Zamanını almaya, aracını düşürmeye çalışanlarla hiç uğraşma. Çok acelen yoksa bekle. en geç 3 ay içinde istediğin fiyata satarsın.

Çek senet işine girme. Sorun çıkarsa aldım alıyorum derken paranın yarısı gider.

Fiyatını çok düşük yazma.(çünkü ben diğerlerinden daha düşük fiyatlı bir ürün görünce sorun vardır diye düşünürüm herkes gibi.)

Aracın temizse piyasasından biraz yüksek yaz ki insanlar temiz olduğu için bu parayı istiyor diye düşünsünler.

İlandaki yazıları büyük puntoyla  kendinden emin kısa-kesin cümlelerle yaz.

Benim için işe yarayacak fikirlerin için teşekkür ediyorum. Bu yoldan gideceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaşlar aracı alacağım, ilanı kaldır diyen arkadaşla dün konuştum. İşten çıktım nasip değilmiş dedi ... Hayırlısı deyip konuyu kapattık... İlanı güncelleyip tekrar aktif ettim... Bunlar ders oluyor tabi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aracı alacağım, ilanı kaldır diyen arkadaşla dün konuştum. İşten çıktım nasip değilmiş dedi ... Hayırlısı deyip konuyu kapattık... İlanı güncelleyip tekrar aktif ettim... Bunlar ders oluyor tabi ...

Besili guzu ile bu gün vedalaştık, biraz duygusal oldu, darısı senin başına... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay abi hayırlı uğurlu olsun. 4 kapı avantajından faydalandın Veli abi ya ben bilmiyorum ne olacak bu işler... Burada nadir aracıma bakanlar... 2 kapı sonuçta... Adına sevindim...  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın, senin de yeni guzun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

amin abi cümlemize..Allah razı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

SLM ARKADAŞLAR. Bu haftasonu Rize yaptım. Trabzona doğru giderken bir müşteri aradı. Tirebolulu(Giresun'un Trabzon civarında bir ilçesi) imiş. dün Rize'den dönerken uğradım konuştuk. Bugün geliyor Bulancak'a. Aracı gösterecek ustaya, artılarını eksilerini söyledim. Pazarlık yaptık. 10000 a anlaştık. Bugün usta temiz sonuç verirse alacak aracı. Bismillah, bu kez de sorun olmaz İnşallah.  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, aracı http://www.pirazizses.com/haber_detay.asp?haberID=916 linkteki ustaya müşteri ile götürdük. Eksilerini artılarını usta biliyordu zaten. Yaptırdığım her şeyin listeside ustada mevcuttu. Aracı sattım gibi bir şey artık. Fakat bir durum var. Adam 1000 tl bıraktı. Aracın aks, bagaj amortisörü vs gibi işlerini yapacağım. araçtan giderken tıkırtı , ses vs geliyor, yeri çok hissediyor, müşteri 1000 tl veriyorum, 10 gün sonra alacağım aracı devamını ödeyip dedi. Ama ses vs devam ediyorsa paramı geri alırım diyor. Sizce root-balans ayarı, aks olayı yapıldıktan sonra düzelir mi sorun... Eğeğr düzelmez , ben o kadar parayı harcarsam oraya, adam da almazsa........  :ohmy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ustanla görüş bu mevzuyu bence..olanı ona naklet ve araba sana emanet de sesleri yok et

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ustanla görüş bu mevzuyu bence..olanı ona naklet ve araba sana emanet de sesleri yok et

Ustayla görüştüm, ilgilenecek. En büyük sorun bu şu anda hocam. ses soluk olmaması gerekiyor. 1997 model araba sonuçta. Saat gibi işleyecek değil ama sonuçta biliyorum o tıkırtı, gıcırtı çok can sıkıcı. Adam da haklı. Çöz sorunları, al paranı diyor adam.  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

karşılıklı iyi niyet lazım sonuçta sıfır araba alınmıyor..elinden geleni yaptıktan sonra hala olmuyorsa yapacak bir şey yok..hayırlısı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam aracın merkezi kilit, ön far sistemi vs bakım onarım yapıldı. Saat gibi oldu. bugün aks kafası vs değişiyor. root-balans işlemleri yepılıyor. Gereken parçaları Ufuk usta almaya gitti. Bagaj amortisörü vs değişiyor. Çok sağlam olacak İnşallah. rootlar vs değişiyor hep.. Listeyi yazacağım burada işlem bitince. Arkadaş Çok titiz Çıktı.  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parasını arkadaş veriyor hocam , Öyle anlaştık. 11.250 den masraflar ona ait olacak şekilde 10.000 tl ye bıraktım. Pazarlık böyle oldu üstat. Dürüst bir arkadaş. Hiçbir şeyini saklamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...